Blueberry

Nu är jag hemma igen från Göteborg. Det var kul att vara där, och träffa morbror och kusiner! Var ju som sagt väldigt längesen, så det fanns mkt att prata om :) Har också hunnit med att shoppa litegrann såklart. Jag och mamma gick runt där i nordstan och jag ville gå in i alla affärer typ, haha. Men jag har mer pengar över än väntat.

Igår på kvällen så åt vi världens godaste lax typ, sen dracks det även en hel del vin! Jag och min syrra hängde med kusinen edvard till nån av hans kompis där det befann sig ännu mer kompisar, så det blev ju trevligt!

Har varit konstant trött idag, och sitter just nu med världens huvudvärk. Gick en runda innan efter att jag kommit hem, trots min trötthet, och kom då på att jag inte druckit varken vatten eller så mkt annat drickbart under dagen (förutom väldigt stark kaffe) så jag höll på att törsta ihjäl där jag gick, haha men jag klarade mig hela vägen hem och drack två hela glas med vatten! Träffade på th när jag gick med! Weey, henne har jag saknat i helgen! Ska ringa henne snart för att ha ett lite mer ingående samtal, för vi pratade inte så länge då.

Ikv ska jag hålla mig varm med massa glögg! Är väldigt sugen på det nu, men det är väl kanske för att det är första advent och då är det nästan obligatoriskt att dricka glögg enligt mig! Imon är det 1 december, och jag behöver väl inte nämna ännu en gång att jag tycker tiden går så jäkla fort.



 
I år är det blåbärsglögg som gäller, och det låter som en ganska spännande smak, dont you think?



Nu ska jag packa upp lite av mina inköp från gbg! Pusshej


Årets julklapp

Jag bestämde mig såhär på en seg och ledig dag att jag skulle skapa lite julstämning i mitt rum. Det tog ca fem sekunder att ställa fram mina tre jultomtar så nu var det klart! Haha, nä men att julpynta är inte riktigt min grej, men några tomtar kan få stå och pryda mitt rum som sedan idag nästan är helt dammfritt. Nästan. Orkade inte ge mig på att dammsuga under sängen bland annat.

Googlade jul nyss och hittade en sida där man kan se årets julklapp och även tidigare års julklappar. Det var så intressant att jag klistrade in hela listan här ;P

  • 2007 GPS
  • 2006  ljudbok
  • 2005  pokerset
  • 2004  platt TV
  • 2003  mössa
  • 2002  kokbok
  • 2001  verktyg
  • 2000  DVD-spelare
  • 1999  böcker
  • 1998  dataspel
  • 1997  elektroniska husdjur
  • 1996  Internetpaket
  • 1995  CD-skivor
  • 1994  mobiltelefon
  • 1993  parfym
  • 1992  TV-spel
  • 1991  CD-spelare
  • 1990  wok
  • 1989  videokamera
  • 1988  bakmaskin

Kan inte låta bli att skratta lite smått över 2003 års julklapp. Haha, en mössa? Och det var liksom 2003, inte alls så längesen ju! Sen året därpå blev det iaf en platt-tv, lite roligare än en mössa iaf :P Men 2008 års julklapp ska tydligen bli att ge bort en upplevelse. Det är ju grymt mkt roligare än en kokbok iaf!

Jag känner att jag verkligen har kommit över den där perioden då man tyckte att det var så himla kul att få massa julklappar och bla bla bla. Detta året har jag inte önskat mig nånting. Men om jag nu får nåt så tänker jag ju såklart behålla det, hehe.


En sån här upplevelse ska jag ge bort till någon detta året (; nån som vill?


Nu ska jag kolla på top-model repriser, och sen så ska jag fundera på vad jag ska hitta på ikv! Får se vad jag är sugen på denna fredag :) Ha det så bra ni! PUSS


Memories

Det är redan fredag! Cheeses, tiden går verkligen fort alltså. Idag ska jag nog inte jobba, men det har hänt en del ggr att någon ringer lite senare på dagen och vill att man ska jobba. Men jag ska vara inställd på att inte jobba idag :)

Imon ska jag nog till Göteborg och vara där tills söndag. Kan bli kul, men ska åka värsta tidigt. Först hade jag inte tänkt följa med alls, men när min syrra sa att hon skulle hänga med blev jag lite mer intresserad. Haha, först var det bara pappa och min brossa som skulle åka typ, men nu blir det nog hela familjen verkar det som. Jag kom på att det skulle vara trevligt att komma bort från växjö lite. Hoppas att min syrra vill följa med, för då finns det ju större möjligheter för att det blir roligt! Min morbror bor i Göteborg, så jag antar att det är där vi ska sova. Det var ju grymt längesen man var där. Har aldrig haft nån särskilt bra kontakt med mina kusiner, det var bara ett tag för många år sen som vi hade nån period som vi sågs. Min syrra och jag bodde hos de en vecka, och det var väl ungefär sista gången man träffade dom. Och det var typ, oj... 6 år sen kanske? Shit. Men det är ju ganska långt mellan gbg och växjö.

Jaja, men det blir säkert lite kul iaf. Hade tänkt shoppa massa iaf ;D Gbg är ju en lite roligare stad än växjö iaf (; jag har funderingar på att flytta dit om några år faktiskt! Men inte än :P

Jag insåg nyss att det är december vilken dag som helst! Är det första advent på söndag? Ja, det är det! Sen påbörjas alltså den sista månaden på detta året. Oj, det känns konstigt. Känns som att det inte alls var längesen det var nyår. Jag hoppas verkligen att detta nyåret blir lite bättre än förra iaf. Det krävs väldigt mkt för att det ska bli sämre tror jag iaf ;P för fan vilken nyår det blev, helt misslyckad och jobbig. Men vill helst glömma det som hände :P

Th och jag pratade typ i 1,5 timme igår, och vi kom in på massa minnen! Hehe, alltid kul att komma in på det! Men, vi ska skapa massa mer minnen, that's for sure ;) så att vi har massa att prata om när vi sitter där och ringer till varann på ålderdomshemmet! Fast förhoppningsvis så hamnar vi på samma! Haha, nää nu ska vi inte tänka så långt fram.

Hade tänkt lägga upp en bild, men nehej det gick inte! Så det blir bara massa text nu, muhaha!


Får se

Hello!
Vaknade trots min sovmorgon vid lite över 8 idag, och pigg som jag var bestämde jag mig för att gå upp. Jag gick en lång runda, och jag gick värsta fort så jag blev helt varm så sen blev det en dusch efter det! Haha, och NU känner jag mig trött igen :P Men nu kan jag ju inte sova, för jag måste göra mig i ordning och sen äta och sen ta bussen till jobb. Börjar ju vid halv tre idag. Slutar vid halv nio så jag kommer antagligen inte hinna med den sista bussen, så jag får antingen bli hämtad av någon eller fråga om jag får sova hos mormor. Det är ju skönast att komma hem, men får se helt enkelt.

Mitt hår har inte torkat ännu, så jag måste nog söka upp min fön nu!
PUSS


Effektiv

Denna dagen har varit allmänt långtråkig. Men det kanske beror på att jag gjort såna där tråksaker hela dagen lång. Städat och handtvättat. Ja, man kan säga att jag har pendlat mellan de två sakerna. Fast jag lyckades faktiskt klämma in lite Scrubs och teoriplugg ändå. Så jag har varit lite effektiv av mig idag.

Nu har jag ont i huvet. Tror det kan bero på att jag är hungrig, så jag tänkte se om det finns någon mat att laga därnere. Det kan vara så att någon håller på med maten, men det är ju jag isåfall ovetandes om! (Haha, jag orkar inte laga mat :P)

Imon ska jag faktiskt jobba, halv tre till halv nio. Blev värsta glad när de ringde, för jag vill jobba iaf en dag varje vecka (men helst lite mer såklart). Jag klarar inte av att gå runt hemma här mer än en dag i rad. Och sen behöver jag ju pengar med!

Får väl gå ner och kika om det står någon mat på bordet eller inte (;


My day

Hej!
Blev inte alls särskilt förvånad när jag kände mig klarvaken vid 8.00 idag, haha. Jag fattar verkligen inte, varför kan jag inte sova längre? Bah.

Idag har jag faktiskt inget planerat, mer än att städa ut massa gamla grejer. Ja, jag har faktiskt redan börjat lite smått innan så en liten bit på vägen är jag :P men jag tröttnade rätt fort, men efter att jag ätit lite lunch så ska jag ge mig på det igen. Hittade en sida där man kan sätta in gratis säljannonser så det har jag också gjort. Fixade typ 5 annonser. Får se om någon kan vara intresserad av det, det blir spännande att se ;P

Pratade nyss med min bästa vän th, och hon är verkligen min bästa vän! Jag blir så glad av att prata med henne, 30 minuter räcker för att känna mig lite gladare. Hade jätteont i magen och kände mig lite allmänt deppig men nu känns det mkt bättre. Tack Th, you made my day (;

Nu ska det fixas mat!


Run and hide

Varför orkar man inte göra nåt när det är kallt? Det enda man känner för är att ligga under en varm filt och vara varm! Nä, frysa är inget för mig. För övrigt så blir jag typ alltid varm i mitt ansikte när jag fryser, det är skumt tycker jag. För att nämna ännu några nackdelar med kyla så undviker man att gå ut, får torra händer och det är stor risk att bli förkyld.

Men nä nu lämnar vi det ämnet. Jag har hängt med th hela dagen idag, och det är alltid lika kul! Kom hem för en stund sen och fick ont i huvet nu. Och jag vet inte alls vad jag ska skriva om nu, så det är nog bäst jag slutar innan jag skriver något konstigt.

Ska nog träna litegrann nu, sen duscha och sen parkera mig under en filt!

Th och jag blev grymt sugna på juleskum som det så fint heter, så det köpte vi. Mmm säger jag bara! Jag älskar de små tomtarna :)


För tidigt

Godmorgon blogg!
Hade ställt min mobil på halv tio, men trots detta så ville min kropp gå upp vid halv nio. Jag förstår inte riktigt varför jag numera inte kan sova länge alls? Innan kunde jag ju sova till, ja så länge det går att sova. Det kanske är för att jag har blivit äldre? Så nu är det alltså inte länge kvar tills jag känner mig som en pensionär och stiger upp kl. 5 eller nåt. Hjälp! Men nä, det kommer inte hända än, hoppas jag.

Iaf, anledningen till att jag ens ställde min klocka överhuvudtaget var för att jag ska till stan med min kära kompis th. Hon är ledig idag, så man får liksom passa på att ses när tillfällena erbjuds! Och för att få ut något positivt av min för tidiga uppstigning så behöver jag ju inte stressa eller skynda mig alls. Hinner ju liksom blogga nu efter min frukost :P

Ska lyssna på some nice music och sedan ska jag fixa till mig!
PUSS och ha en bra dag :)


Har förresten köpt en ny kamera eftersom att min andra kamera inte tålde att jag råkade sätta mig på den! Hmpf, dålig kvalité eller vad? ;P haha

Out of line

Goddag! Haha, det är ett ord jag sällan använder så jag tänkte testa det nu.

Åt nyss en god paj som jag hittade i kylskåpet, och innan dess kom jag hem från körlektion. Det gick rätt bra idag, och nästa gång ska jag ut på nya äventyr som körläraren sa! Det låter spännande måste jag säga.

Körde faktiskt lite igår med, för min pappa skulle lämna något till någon kompis så jag fick köra dit och sen även snällt vänta på att de skulle prata klart, för det var ett tag sen de sågs, så jag förstår att de ville prata såklart!

Nu är det ju värsta vintern med snö och allt. Visst det är väl lite mysigt när man är inne med snö, men är man ute finns det inget värre. Eller kallare. Brrr.

Måste städa mitt rum nu som jag skjutit upp alldeles för länge, men först ska jag gosa med axel! :)

Mean

Hej! Jag känner mig så elak idag, mot allt och alla. Tillomed mig själv. Jag tänker elaka saker om mig själv bara för att jag känner mig som en elak person även fast jag inte vill vara det. Jag vill inte låta irriterad och sur på min bror som kommer in till mig och vill prata när jag är "upptagen" (sitter vid min dator liksom) och jag vill inte muttra något ohörbart till mina föräldrar varje gång de frågar mig nånting. Men ändå så gör jag det, även om jag varje gång efter att personen jag är otrevlig mot genast ångrar mig och börjar anklaga mig själv för att vara världens hemskaste person. Sen håller jag på så, over and over again.

Det dåliga samvetet kommer krypande till mig och alla mina negativa sidor gör sig påminda i mitt huvud. Nä, nu ska jag kanske försöka höja mitt humör en aning och försöka att inte låta min dåliga dag gå ut över någon annan.

Nu skulle en dusch passa bra! För jag är så frusen att jag nästan inte känner mina fötter. Och så har jag ont i huvet med.

Men det har varit en kul helg iaf! Man måste ju tänka på det positiva (;

Nothing is real until it's gone

Godmorgon!
Vaknade såklart tidigt ännu en dag. Yes, var min första tanke. Jag kom på att det är fredag idag! Men sen nådde en annan tanke mig, för mig kan det ju vara fredag vilken jäkla dag som helst för att jag är ledig hela tiden... så då insåg jag att det kvittar om det är fredag idag eller inte. Men en fredag är ju faktiskt en fredag, och då blir man ju automatsikt sugen på att göra nåt kul! Tänkte se om det händer något ikv. Det som är lite tråkigt är ju att jag jobbar imon, men det har jag ju inte gjort på flera dagar nu så jag har nog vilat tillräckligt ;)

Nu hade jag faktiskt tänkt träna lite. Först tänkte jag att jag skulle springa/gå en runda. Men sen kollade jag ut och såg att marken var täckt med frost och kyla, så nån aktivitet utomhus blev uteslutet. 

Wellwell, see you laaater 

I have a dream

Ibland tror jag att jag borde ha fler drömmar! Många verkar ha så stora drömmar även om de kanske är lite orealistiska. Men jag, jag är alltid så himla realistisk av mig och begränsar verkligen mina drömmar så mkt som möjligt. Har typ alltid tänkt "nämen det kommer ändå aldrig att inträffa" och blablabla. Men det kanske är det som är det speciella med drömmar liksom? Kan inte jag fatta det? En dröm är till för att ha något att sträva efter. Det betyder ju inte att det måste inträffa inom någon gång. Så detta ska jag alltså lära mig, att drömma lite mer. Låt inte verkligheten stoppa dig, therese. (Haha, nu skriver jag till mig själv också).

Detta var dagens visdomsord!

Dream on


Pussel

Tydligen så kan inte jag sova längre än till halv tio numera. Även om jag är ledig. Idag vaknade jag tillomed redan vid 8 och trodde att klockan var lite mer än så. Men då övervägde jag att försöka somna om igen. Hoppades på att vakna lite senare, men jag fick alltså nöja mig med halv tio.

Har kommit på att jag tycker det är ganska jobbigt att inte veta när jag ska jobba. Det är jobbigt att bli väckt vid 8 samma dag som de behöver folk. Fast, det är väl ett extrajobb som passar bra för mig just nu för tillfället. För jag ska fan ta körkort innan jag skaffar heltidsjobb. Usch, ibland är det så svårt att få ihop allt. Om man jämför mitt liv med ett pussel just nu, så är det många bitar som jag inte har någon aning om var de ska vara. Får helt enkelt hoppas på att jag hittar alla bitarna nångång.

Igår var arvids dödsannons med i tidningen. Den var så himla sorglig, och man blev verkligen rörd av att läsa den. Det är så svårt att förstå att det har hänt, och det måste vara svårt för hans familj och nära vänner nu.

Vet inte redigt vad som händer idag, får väl se helt enkelt.


Early

Vaknade alldeles för tidigt idag. Det var inte för att min mobil ringde, utan det var jag som vid 9.00 kände mig pigg nog att gå upp. Haha, fast iofs så kan det kanske bero på att jag la mig ganska tidigt igår, för att jag hade ont i hela min kropp, som dessutom också var helt frusen!

Den enda som var vaken när jag steg upp var Axel, som denna morgon var jobbigare än vanligt :P fast jag gillar honom ändå!

Nu kom min mamma hem på sin lunch, så nu ska jag med äta lite hade jag tänkt. Sen efter det ska jag kolla på en skräckfilm vilket känns väldigt passande en sån här regnig och blåsig dag (fast det är det ju iofs alla dagar typ).

Puss så länge

Freeze

Hello!
Är nyss hemkommen efter en dags jobbande. Var inte planerat, men det var en som ringde och frågade om jag kunde jobba på livs idag och plocka upp massa varor och så. Egentligen skulle jag bara jobba halv 2 till 6, men sen fick jag även ta över ett pass i kassan också. Så det blev alltså en lång dag. Det var tur att det inte var så mkt folk idag, för om det hade varit det så hade jag inte hunnit med min sista buss som opassande nog (tycker iaf jag :P) går vid 20.20 som man oftast brukar missa med sisådär 5-10 minuter annars. Jag ställde till det litegrann och lät någon annan räkna mina kontolappar, och en annan fick räkna korvbods-kassan som någon av oss två som satt där nere skulle göra. Allt för att jag skulle hinna med min buss! Men de gångerna jag gör det så finns det faktiskt tack och lov andra alternativ. Kan t.ex. ringa hem och försöka övertala mina föräldrar och om inte det går så kan jag plinga på hos min mormor och fråga om jag får sova i hennes soffa.

Jaja, nog om det. Innan jag jobbade så hade jag körlektion. Det gick rätt bra faktiskt :)

Usch det är så kallt. Trodde jag skulle få köldskador när jag plockade upp varor, för de flesta varorna jag fick ta hand om befann sig i och väldigt nära kyldiskar. Brrr säger jag bara. Mina fötter blev typ is.

Nu ska jag inte lägga ner mer tid på detta inlägget. Puss och hej

Bonde söker fru

Snart ska jag se reprisen av bonde söker fru, missade ju det när det var för att jag jobbade. Haha, och man får ju inte missa bonde söker fru liksom ;)

Körde faktiskt bil värsta länge idag! Var på en väldigt lantlig och otrafikerad väg, så jag behövde inte vara rädd för att möta massa stora lastbilar som jag gjorde när jag körde i fredags! Uuuh det känns ju lite läskigt, men det är sånt man får leva med när man ska ta körkort. Kan ju inte precis undvika att köra på såna vägar där det kör massa lastbilar :P

Nä nu ska jag kolla på alla bönder!

PUSS

Typical sunday

Usch idag är det söndag och usch vad negativ jag låter. Det får jag sluta med, för negativ ska man inte va. Nono, så jag börjar om och säger ist att oj vilken underbar dag det säkert kommer bli idag ^^

Idag har jag inget som helst planerat typ, men om något dyker upp är jag redo! Jag tänkte att jag skulle köra en liten runda sen, om nån av mina föräldrar samtycker.

Skulle mest bara säga godmorgon till min blogg, och det har jag ju gjort nu så byebye.



Här har vi ju en typisk söndagsfrukost. Jag åt alldeles nyss ett liknande exempel. Nästan.

In fate's hands

Godmorgon! Idag har jag sovit ut och känner mig piggare än någonsin. Nästan iaf. Det var väldigt skönt att få sova hur länge jag ville, och om det inte vore för att jag glömt stänga av min mobil-väckarklocka som var inställd på 9.00 så hade jag säkert fortfarande sovit. Jag lyckades somna om lite till efter det, men sen vaknade jag en gång till och då var det kört. Så jag gjorde frukost ist.

Min pappa fyller år idag, så grattis till honom. Inväntar lite släktingar som ska komma och fira honom snart. Själv sitter jag här och orkar inte göra mig i ordning, jag lyssnar hellre på musik.

Det var ganska segt att jobba igår, även om det inte handlade om så många timmar. Var ju bara 16.45 - 20.30. Men det var inte så jättemkt folk så då hade man ju inte så mkt att göra. Fast det är ju jobbigt när det är för mkt också. Sen så fick jag vänta på bussen som gick 22.40, för det var ingen som kunde hämta mig (då hade det passat perfekt med körkort!) så jag gick till mormor.

Nä nu måste jag kanske klä på mig lite kläder!

Tired

Hey!
Kom hem för ett tag sen nu, och jag är så jäkla trött. Känner mig osugen på allt just nu, den känslan fick jag precis när jag kom in för denna dörren. Kanske för att jag fryser, och för att jag måste duscha, och för att jag vet att jag måste till stan tidigt imon och hämta ett kort (vilket jag tycker känns ganska onödigt) och sen jobba. Sen har jag ont i min tand också.

Aja. Idag har jag slösat runt 2000 spänn i ullared, men th var lite värre ;P haha, det blev lite jobbigt för vi var typ fem st som åkte i en liten bil, och alla köpte för runt 2000 kr liksom. Var hyfsat trångt sen när vi påbörjade hemresan, men vi underhållde oss med att hitta på mystiska historier eller vad man nu kan kalla det. Så det fick oss att glömma bort allt vi hade över oss för ett tag iaf.

PUSS!

I have no words

Nu är jag hemma igen. Det var rätt drygt att jobba idag, men som sagt I need the money. Tackar ja till alla tider jag får, haha. För tillfället iaf. Om jag inte har något annat för mig.

Anledningen till att det förra inlägget fick ett lite hastigt avslut var för att jag då fick reda på att en som gick i min förra klass dog igår... och det känns så hemskt. Jag kan inte förstå det, men det är tyvärr så. Han var ju sjuk rätt länge, men alla trodde att det bara blev bättre och bättre. Men sen blev det väl värre igen antagligen. Har inte träffat honom på jättelänge, men jag har tänkt på honom lite då och då, och hoppats att han mådde bättre. Nu får man väl istället hoppas att han har det bra där han har hamnat. Men det är så himla orättvist, varför händer sånt?

R.I.P Arvid, jag kommer alltid att minnas dej!

Imorgon är det tänkt att hela min klass ska ses och ha en minnesstund för honom. Jag ska göra mitt bästa för att ta mig dit! Hoppas jag hinner, för jag ska ju till ullared imorgon med.

Jag kan inte sluta tänka på hur ledsen jag är över att arvid bara fick leva i 19 år. Det är ju ingenting. Hans liv borde ju egentligen bara ha börjat, men ist fick han kämpa med en sjukdom som han sen inte längre orkade kämpa mot. Det känns så fel.

Livet är hårt. Och svårt, och orättvist. Det är bara att lära sig det.

Nä, nu måste jag försöka sova. Puss

Please dont say it's true

Kom hem för typ 5 sekunder sen och nu väntar jag på nästa buss för att jobba. Är hemma en timme typ, och det känns ju nödvändigt, haha. Finns ju inte sådär jättemkt man hinner med på en timme så jag satte mig här vid min kära dator. Fast jag åt mat innan också!

Hade ju som sagt körlektion idag, och det gick faktiskt bättre idag! Phew. Men detta kan jag inte prata om nu för jag fick reda på en hemsk sak nyss som hände igår. Jag trodde inte att det skulle hända, men nu har det som inte fick hända hänt och, fan vilken orättvis värld detta är. Jag kan inte tänka just nu.

Kan inte skriva mer just nu alltså...

Keep a secret

Oj nu gick strömmen! Vilken tur att man har bärbart med batteri och allt (;

Men nu återkom den, det var väl nån som rörde vår tvättmaskin då kan detta hända konstigt nog! Jag måste duscha nu, men det är så kallt så jag är inte så taggad.

Jag körde bil innan, och jag gjorde mitt bästa. Haha, men jag råkade väl glömma att blinka och växla upp några gånger. Och så körde jag nästan på en person med hund (utan reflex dock, fyfy). Men annars gick det asbra. Man måste tänka positivt.

Fast jag ska inte säga nåt om det där med reflexen förresten, jag använder ju inte heller det så flitigt. Haha det är ju lite dumt då att jag sitter och blir arg på de som inte har det i mörkret när jag kör när jag inte själv är så duktigt heller.


Om jag hade haft en sån här snygg reflex så hade jag ju lätt övervägt att börja använda!

Justja, duschen var det jag skulle till.












PUSS!

Blonde



Jag saknar faktiskt att ha blont hår lite. Jag tyckte inte att jag passade i det så mkt då, men nu när jag tänker tillbaka så var det gaanska fint iaf! Men nästa gång vill jag helst inte ha några gula nyanser i, för det hatade jag. Ska blondera det hos en frisör nästa gång, för jag är rätt säker på att jag kommer bli blond igen med tanke på att jag hatar utväxt. Och mitt naturliga hår är mer likt blont än brunt kan jag ju säga :P Men ska nog börja med att göra lite blonda slingor först, och sen göra ännu mer! Jag vet en som slingade sitt hår blont från brunt, och det blev värsta snyggt. Det ska jag nog satsa på. Vet inte när jag byter hårfärg, men nån gång nästa år skulle jag tro.

Back to teorin!

Körkort

Hello!
Jag vaknade av att min mobil ringde innan och tänkte att det var jobbet som ringde, och just när jag låg där i min sköna säng insåg jag att jag inte ville jobba idag. Så det var ju tur när jag såg att det var th som ringde. Hon berättade att hon precis tagit sitt körkort! Grattis kära vän, detta måste vi fira snart ;)

Jag har alltså ännu en ledig dag framför mig. Men det känns faktiskt ganska bra, för idag känner jag för att plugga teori (! de dagarna måste man fan ta vara på om man har turen att känna för det nån gång :P). Sen ska jag övertala min far att vi ska övningsköra sen när han kommer hem! Idag ska jag inte vara rädd för att köra på vägen, för jag vill ju fan komma nånstans liksom.

Nu är det teoriplugg som gäller, så stör inte!

So many thoughts

Gick nyss en pytteliten runda i det kalla vädret. Innan dess kom th hit en liten stund i väntan på hennes buss. Hon ska till stan och kolla på en lägenhet, eller hon gör det nu rättare sagt! Hoppas att den är bra, och att dom får den :) jag vet hur mkt hon vill flytta så jag håller tummarna! Jag skulle med vilja flytta, men tiden är inte inne för mig riktigt än. No job, no money liksom. Men jag känner verkligen hur sugen jag är på att flytta. Varje gång jag kommer hem hit när jag varit iväg känner jag att jag skulle vilja komma hem till en egen lägenhet ist. Fast, inte helt ensam kanske :P

Jaja, nångång kommer det väl inträffa iaf! Idag har jag faktiskt varit duktig och läst i min kära teoribok, så nu är den snart utläst (efter ett antal uppehåll). Men jag har fortfarande ingen plan på hur jag ska göra för att ta körkort så fort som möjligt... men äh det löser sig nångång! Har körlektion på onsdag, vilket jag inte alls känner för egentligen pga av att jag kände mig så dålig förra gången. Men jag ska då inte ge upp ;)

På torsdag ska jag och th m.fl. till ullared, som jag kallar den affären (Gekås heter den väl på riktigt? :P). Ska köpa massa billiga julklappar där, muhahah!

Puss

Ännu en ledig dag

Heej!
Jag sov länge idag, som vanligt. Har sovit länge i en vecka typ. Har väl blivit förslappad nu när jag är ledig så mkt. Idag kände jag iofs för att vara ledig, så att jag kan plugga på teorin och sånt. Men what about tomorrow? Då vill jag nog inte vara ledig. Får se om jag ringer runt till några affärer idag och frågar om de behöver folk! För jag måste ju faktiskt ta tag i detta själv, det är ju inte precis så att något jobb kommer söka upp mig.

Påtal om annat hade jag så jäkla ont i min mage inatt. Typ under revbenen, och det gjorde så ont att jag nästan började gråta! Visste inte vart jag skulle ta vägen, för hur jag än satt eller låg så fortsatte det att göra ont. Men som tur var så vaknade jag upp utan smärta! :P

Idag blåser det jättemkt ute och inte nog med det så regnar det också. Jag älskar den kombinationen av väder. Verkligen. Men ska nog ändå ta mig ut sen och gå en liten runda.

Hörs sen bloggen!


Leave

Sådärja! Räkmackorna var de godaste jag nånsin smakat. Typ. Haha, men det hände en konstig grej med äggen (för att återkomma till dom :P) för min syrras ägg blev jättebra medans mitt såg ut som ett missbildat ufo!

Nä nu ska jag ägna hela min uppmärksamhet åt tvn.

Pusshej


Jag vill åka iväg nånstans. Eller flytta. Vadsomhelst!

En del glider runt på en räkmacka

Kan man nysa ihjäl? Isåfall borde jag nog börja oroa mig. Har seriöst nyst ca 50 ggr idag, och min syrra håller med, haha. Usch det är inte så kul som det låter. Vet inte vad som får mig nysa? Hm, jag kanske inte tål mig själv.

Anywho (kan man säga så?)... min syrra gav mig nyss den kluriga uppgiften att koka två ägg! Om jag ska vara ärlig så har jag inte kokat ägg så mkt i mitt liv, så jag är inte 100 på hur man gör för att få de hårda :P jag är en sån som föredar stekta ägg, så det kan jag! Men koka är lite värre alltså. Vi ska göra alldeles egna räkmackor och då sa hon att man ska ha ägg på. Oj måste kolla hur det går för dom nu!

Enligt mina beräkningar ska det vara 4 minuter kvar innan mina perfekta ägg är redo att ätas! Hoppas kan man ju iaf...

Jaja över till annat än ägg. Idag har jag faktiskt inte gjort så mkt mer intressant än att nysa. Min syrra och jag ska kolla på film och sånt mys. Haha, insåg nyss att jag sett en jävla massa filmer på senaste tiden. Det är så det går när man bara jobbar extra, har jag till mitt försvar!

Imon, om jag inte tappar denna känslan jag har, ska jag ringa runt till alla möjliga ställen i hela växjö och fråga om nån behöver mig :)

Nu måste jag hjälpa till med våra räkmacks!

Farsdag!

Hey!
Idag känns som en ganska typisk söndag enligt mig. Det är farsdag, så jag får vara lite extra snäll mot pappa. Det lär gå bra med tanke på att han är iväg med nån båt han köpte igår. Men jag hann iaf ge honom en trisslott som han faktiskt vann på! Bara 25 spänn iofs, men det är alltid nåt (;

Jag försökte vakna tidigt idag, för igår vaknade jag vid halv ett! Jag blir så otroligt seg när jag sover så länge, och jag vill inte vara seg idag med. Fast hade ju hellre varit seg idag än igår, men nu är det försent att tänka så.

Var med th och carro igår! Det var längesen vi träffades så det var kul :)

Idag ska jag plugga lite till mitt framtida körkort. Har näästan läst hela boken nu iaf, men lär ju behöva läsa den en gång till. Det jobbiga är att jag har glömt hur man pluggar numera. Jag hade verkligen inte pallat med att plugga på nåt universitet nu! Vill hellre jobba.

Har betsämt att jag ska söka jobb lite mer aktivt! Jag fick lite mer tider inför jul på börjes, men det var bara två lördagar som jag fick schemalagt. Så jag ska faktiskt säga till min handledare på arbetsförmedligen att jag inte har fått så mkt jobb på mitt "extrajobb" till julen. För jag skulle ju kunna jobba på ett annat jobb också, utöver börjes (; jag behöver ju faktiskt inte ens tacka ja om de ringer och frågar om jag kan jobba.

See ya!

So many things I try to hide

Lyssnar på massa the bravery nu på morgonen... eller jag menar på förmiddagen som det så fint heter! The bravery har blivit något av en favorit för mig för tillfället med tanke på att det oftast alltid är den första musiken jag sätter på när jag vill lyssna på musik, haha. Men de är bra, jag har fallit för sångarens lite intressanta röst och bra texter! Oj, nu fick jag visst in någon slags recension här.

Jag vaknade än en gång av såndär äcklig huvudvärk idag. Men denna gången var det värre för jag mådde även illa på köpet. Inte kul, men nu har den försvunnit och är ett minne blott :) (nämen vilka gammalmodiga ord/meningar jag använder mig av helt plötsligt :S)

Idag har inte mitt jobb ringt, och det känns ganska skönt att vara ledig idag faktiskt. Bara för att jag jobbade lite igår känns det som att jag kan "njuta" lite av att vara ledig! Och jag vet att jag ska jobba EN gång till denna månaden iaf. Är ju schemalagd en lördag i månaden.

Justja, sen måste jag höra av mig till arbetsförmedlingen snart också och berätta om jag ska jobba mer till jul eller inte! För isf så får jag inte vara synlig för arbetsgivarna som söker folk, får då kan upprördhet uppstå. Hm, måste fråga om det kan tänkas behöva mer på mitt jobb då alltså!

Idag är ju en perfekt dag att plugga som en galning på teori! Iaf lite nu på dagen, sen ikv vill jag helst inte det då det faktist är helg. Vet inte redigt vad som kan tänkas hända i helgen. Är sugen på partey men får se! Ska ringa en vän snart och se vad hon ska hitta på :)

Vi hörs snart igen bloggen!

After ten

Idag blev det en sån där hastig uppstigning när min telefon ringde vid 8. Jobbet undrade om jag kunde jobba idag, och även om mitt hår var alldeles för smutsigt för att visa sig ute egentligen så tackade jag ja såklart. Måste ju ta varje liten jobbtid just nu! Trots mitt smutsiga hår (haha, okei, så allvarligt var det kanske inte :P) så gick det bra att jobba. Det var ganska kul idag med, tiden gick fort och det är bra! Jobbade från 10 till 19.15.

Kom hem för ett tag sen och då sprang jag direkt in i duschen för att slippa se my dirty hair. Haha men jag upptäckte att det inte fanns nån duschkräm så jag fick smörja in hela min kropp med babyolja ^^ men mjuk blev jag verkligen. Som ett barn!

Nu vill jag inte skriva något mer, muhaha! Pusspuss

Out of line

Aj, dumma tand. Gör grymt ont, så jag har bestämt mig för att ringa till tandläkaren imon och hoppas på att det finns nån tid! Finns det säkert inte, men man kan ju alltid hoppas.

Egentligen har jag inte så mkt att skriva. Kom nyss hem från th där jag hängt ett tag! Men hon var trötter nu för hon skulle upp tidigt och ha körlektion imon. Jag är med trött, även om jag inte borde med tanke på att jag varit ledig hela långa dagen (som vanligt typ :P). Jag orkar inte gå runt hemma hela dagarna, och vänta på att kanske få en jobbtid. Det känns som att jag måste ta vara på varje dag och jobba och göra saker som jag får ut nånting av. Inte bara sitta hemma och tänka och... må dåligt. Det är ju inte alls kul! Men jag vet också att jag måste ju ta tag i mitt körkort innan jag skaffar heltidsjobb, och... ja. Fan, allting känns så stessande. Även om jag är ledig så mkt som jag är känner jag mig hur stressad som helst. För saker som jag måste fixa, och att jag måste skaffa fast jobb. Hatar den varianten av stress, det är nästan bättre att vara stressad till jobbet på morgonen och sånt. Det finns ju olika sorts stress helt enkelt.

Nu ska jag flytta lite på min sötkatt som ligger i min säng och försöka sova.
Puss


Hål

Hello!
Gick nyss en runda som jag inte gjort på flera år känns det som, iaf inte på en vecka. Idag kände jag mig hyfsat frisk så jag tog mig alltså ut. Var värsta skönt att gå, även om det var lite för kallt för min smak.

Usch jag har jätteont i min tand, antar att det är ett av mina fem-början-till-hål som har blivit ett hål! Haha jag har typ alltid massa början till hål när jag går till tandläkaren och undersöker mig. Men nu måste jag säkert laga igen om det nu är ett hål jag gått och skaffat mig. Ont gör det iaf!

Nä nu tänkte jag vara duktig och fixa lite mat till mig! Jag ska kanske övningsköra med pappa sen när han kommer hem, om han orkar. Hoppas det, annars får det bli imon eller nåt.

Ikv ska jag träffa th och ha bonde söker fru kväll (;

Later!

Prom night

Usch jag vaknade med världens huvudvärk idag, sånt är så jobbigt. Känns som att jag sov mkt inatt, fast ändå inte pga av den där huvudvärken. Har fortfarande ont, och känner mig jättetrött och seg. Tänkte fixa lite mat snart och samtidigt kolla på en skräckfilm! Innan hatade jag skräckfilmer, men nu har jag sakta med säkert börjat gilla det. Iaf en del. Om dom inte är för äckliga och hemska. Jag måste iaf alltid ha en filt nära till hands :P

Hoppas att filmen är dålig och tråkig så att jag somnar, för det känns som att jag behöver sova. Tur att jag är ledig idag för jag är ju trots allt lite sjuk fortfarande. Jobb har inte ringt nånting änsålänge.

Hade tänkt se denna filmen. Om man kollar på omslaget ser den ju hyfsat creepy ut måste jag säga, haha. Min syrra sa att den var ganska bra, så jag litar på henne. Fast nu kom jag på att det är tråkigt att kolla på film själv ju! Så kanske borde fråga min syrra som också är hemma om hon vill se film med mig (även med risk för att jag kanske somnar). Har säkert nån annan film på lager I hope!

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och fixa lite food.

Pussokram

Goodnight

Tänkte bara skriva ett litet godnatt-inlägg. Jag är trött, även om jag inte har jobbat eller nåt idag. Men det kan ju bero på att jag är förkyld... man blir faktiskt trött av det, haha!

Sweet dreams!


Mixed feelings

Hey!
Sitter just nu här och sjunger med till massa låtar, trots min hesa stämma. Haha, tur att ingen hör (mamma är hemma, men hon dammsuger just nu ;P) oj, nu plingar det på dörren, bäst att öppna!

Sådärja. Men jag mår faktiskt lite bättre idag, fast när jag steg upp tänkte jag att jag nog egentligen borde undvika att stiga upp... hade ont i huvet, ont i halsen och kunde inte prata. Men det mesta av det har nu sakta börjat försvinna.

Det var lite komiskt igår när jag skulle kolla lite tv på kvällen. Jag har ju bara de där gratiskanlerna på min mini-tv, MEN igår upptäckte jag när jag tryckte på fel knapp att femman funkade (?). Det gjorde absolut ingenting för mej att den funkade. Sen började jag kolla om även några andra kanaler funkade och jag blev allt lite förvånad när typ alla kanalerna funkade... inklusive canal+ och de där kanalerna. Haha, och det var nog då jag fattade att det antagligen var nåt lurt på gång. Kollade nyss om de fortfarande funkade, men icke. Det var ju lite synd :P jag hade inte haft nåt emot det!

Snart ska jag iväg med mamma och övningsköra lite, vilket jag verkligen verkligen borde. Hoppas jag kan koncentrera mig lite bättre denna gången! Min förra körlektion var ju ett skämt. Sen ska vi åka och handla efter det. Usch det är helt sjukt vad fort dagarna går när man inte jobbar, går i skolan och sånt. Jag hade hellre jobbat än att bara låta dagarna försvinna iväg, men jag vet ju inte när jag kan jobba. De ringer ju när det behövs! Vill ha ett lite mer fast jobb tror jag, fast ändå inte... Åh det är så svårt.


Vitchokladlatte

En sån här skulle jag verkligen behöva just nu! Undra om Waynes har öppet såhär dags?


Deep

God, jag är helt förkyld. Boring skulle man kunna sammanfatta det. Jag hade ju planerat att träffa min vän th, men nejdå, det går ju inte för att jag är sjuk. Men aja, vi får ses mer nästa helg ist! Jag känner att det enda jag kan och har gjort idag är att ligga i min säng under mitt täckte och vänta på att bli frisk! Bah, så tråkigt.

Jag vill duscha nu, men jag fryser alldeles för mkt. Och visst kommer jag bli varm när jag duschar i varmt vatten, men det är den där kalla känslan efter man har gått ut ur duschen som jag inte vill åt. Så det innebär alltså att om jag duschar nu är det stor risk att jag fastnar där för alltid. Nä, nu ska vi inte vara alldeles för drastiska ^^

Jag vill ha ett heltidsjobb. Jag vill ta körkort. Jag vill flytta härifrån. Jag vill vara en bra människa. Jag vill sluta tänka.

Give me?

Nä nu ska jag nysa vidare!


No brakes

Tjoho! Nu är jag vaken och utvilad. Men känner mig trots det helt slut ändå, dont know why. Kanske för att jag är sjuk. Nyser och hostar hela tiden nästan, och innan tappade jag tillomed min röst! Haha, usch vad jobbigt det är när man inte får fram vad man vill säga.

Denna helgen blev rätt lugn med tanke på min förkyldning. Jobbade i fredags och sen när jag kom hem sökte jag mig genast till min säng för att sova bort min förkyldning. Vaknade sen igår med världens halsont, som faktiskt har gått över idag! Men jag kände för att ta mig ut lite så jag hängde med min syrra till stan lite. Sen så skulle mamma och pappa iväg vid 5 så jag och mina kära syskon började laga mat och ladda ner skräckfilmer att se på lite senare på kvällen ;P haha, men det var en mysig kväll!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag vet inte hur jag mår heller riktigt. Fryser och känner mig som sagt helt slut. Th och jag tänkte ses idag, så får se om jag mår bättre sen! :) Om jag mår bättre senare så borde jag även övningsköra! Usch det känns så jobbigt att jag är så efter med det nu... fan, det tänkte jag inte på innan!

Pusspuss

RSS 2.0