Week end

Hothothot. Det är vad det har varit idag, och fortfarande också. I mitt rum iaf! Mitt rum och solen är ingen bra kombination, mitt fönster befinner sig precis där solen lyser typ :P men som tur är så har jag en liten minifläkt som jag inte hade klarat mig utan, haha.

Jag är trött just nu. Vaknade vid 7 i morse och insåg att jag slängde mig på min säng med gårdagens kläder på när jag kom hem. Haha, det händer inte så ofta, men är alltid lika jobbigt när det väl inträffar. För då måste man ta sig upp i sitt trötta tillstånd och borsta tänderna och allt.

Var på fest hos madde här där jag bor! Verkligen gångavstånd kan man säga, för det är endast ett hus emellan ;) det var kul, men tydligen så drack jag lite för mkt och har därför inte mått så bra idag. Men nu mår jag bättre bortsett från att jag är trött. Så därför är sängen mitt nästa mål!

Jobbar hela dagen imon, men det finns säkert tid för lite uppdatering här ändå!
Ha det så bra, pusspuss

Dont grow up

Oh jag gillar vädret idag! Har säkert varit fint väder både igår och i måndags, men det gick jag miste om. Men idag får även jag uppleva det (: har fortfarande värk i hela min mun, och jag misstänker att det är en visdomstand som håller på att växa upp. Gah, försvinn, jag vill inte ha nån visdomstand! Haha, sen så har jag även ett sår över en annan tand. AjajAJ.
Nu vill jag ha glass! Puss sålänge

In the same moment

Nu är jag hemma och trött. Dessutom så har jag ont i en tand. Eller nej, vid närmare eftertanke har jag nog ont i hela min mun. Detta har gjort att mitt humör inte varit det ultimata när man ska sitta i en kassa och vara trevlig ;P dagen har varit allmänt jobbig, men om man tänker att man har en jobbig dag så blir det en jobbig dag. Så fyfy, så får man inte tänka!

Haha ibland händer massa saker i en och samma sekund, det var jag med om idag. Jag hade som du kanske läste i förra inlägget, ganska bråttom idag på morgonen :P precis när jag gick ut genom dörren typ 10 sekunder innan bussen beräknades dyka upp, så ringde min mobil, så jag svarade i den och i samma ögonblick så möts jag av en brevbärare som också säger hej, och han trodde tydligen att jag sprang ut endast för att hämta posten, för ist för att lägga ner posten i brevlådan så ger han det till mig som har båda händerna fulla typ. Jag försöker visa för honom att jag har lite bråttom till bussen som jag såg i ögonvrån, samtidigt som jag försökte kommunicera med personen i telefonen. Så jag lägger själv ner posten i våran brevlåda och han kör iväg med en konstig blick på mig ;P mitt i allt detta försökte jag äta en banan.

Nu känner jag mig helt ostressad och lugn. Det var jättelungt idag vid 8 tiden så jag smet iväg lite tidigare och hann med bussen vid 20 över. Hade tom 10 minuter till godo när jag stämplat ut. 

Jag kan vara vaken hela natten för imon är det inget jobb eller nåt! Frågan är ju bara hur länge jag kan hålla mig uppe ;)
Haha.


Bråttom? Jag? Aah

Heej! Strax ska jag iväg och jobba hela dagen. Jag har iofs varit vaken ända sen 5 idag. Haha, skulle ha en liten körlektion vid 7 nämligen. Kom nyss hem och måste äta lite nu innan jag drar. Börjar inte förräns vid halv 12 tror jag, så jag tittar möjligtvis in hos min mormor en sväng innan jag börjar! Får se om jag kanske även sover där inatt, slutar vid halv nio. Fast jag är ledig imon iofs, så vi får se om jag kan fixa skjuts hem. Vi hörs mer soon. Very soon ;)

Pusspuss

Midsommar

Hej
Midsommarhelgen är över, och det blev en lyckad helg måste jag säga! Utan någon särskild planering begav vi oss mot öland vid 15 tiden typ. Innan dess hade vi haft midsommarmiddag i ths "barndomshem" ;P med hennes syskon och några till! För man måste ju äta midsommarmat på midsommar, och jag fick i mig en sillbit som jag brukar bara för att det är midsommar :P

Det var jag, th och emelie som åkte tillsammans, men vi visste en del som skulle dit som vi skulle träffa där. Det är ju trots allt ganska populärt att dra till öland på midsommar ;) var iaf fullproppat med folk, och vi hittade inte campingen vi skulle hänga till på först, men efter några varv fram och tillbaka så hittade vi! Mitt i allt letande så blev vi överfallna av ett gäng fulla ungdomar som vandaliserade ths bil lite smått. Det var hur många som helst som kom fram och började hoppa upp på bilen samt även lyfta den. Haha, blev lite panik sen när två galna killar ville sitta på bilen medans th körde. En tjej kom fram till bilen och kom med det farliga förslaget att köra så fort som möjligt för att sedan bromsa hårt... vi var ju inte precis ute efter att skada någon :P så nej, vi följde inte hennes råd.

Men sen så hittade vi iaf, och vi hade tänkt att vi skulle sova i bilen. Så vi parkerade bilen på en parkering med gångavstånd till campingen. Det var förövrigt den campingen i köpingsvik där en 21 årig kille blev mördad. Så hemskt, trodde inte det var sant när man fick reda på det på morgonen efter. Vi var inte vid stranden just då, men bara några timmar innan. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så! Väldigt hemskt iaf, r.i.p till den killen som fick sitt liv avslutat alldeles för tidigt.

Känns dumt att sitta här och berätta om kvällen nu, men det var kul iaf. Mindre kul var det att vakna upp i det hårda underlaget på bilen :P men för en natt funkar det ju! Känns som att jag har blåmärken över hela kroppen, men äh det försvinner. Åkte hem igår på dagen nån gång, och var hyfsat trött och seg hela dagen. Men th och jag stannade kvar hos mig här och vi snackade massa, gjorde mat och kollade på film :) mys!

Nu verkar det vara mat på g! Men först lägger jag in några av dom få bilder från helgen.


Haha, som vanligt så glömmer jag alltid bort att ta bilder. Så detta var typ alla bilder jag tog :O ganska meningslösa bilder egentligen! Haha, men det är ju jobbigt att ta fram sin kamera hela tiden ;P

Jag tror jag har blivit förkyld. Och imon börjar sommarschemat på börjes. Positive thoughts, positive thoughts.

To be continued

Hey! Känner mig superstressad för tillfället. Det är så mkt jag måste göra, men det enda jag vill göra är att sova. Haha.

Vi hörs mer imon blogg!
Puss

Cutiecat

Tjaa! Tiden går ju grymt fort när man kommer hem från jobbet, känns som att jag har varit hemma i 5 minuter när det egentligen är 2 timmar. Haha. Får väl försöka somna snart för det är tidig uppgång imon med. Men jag känner inte alls för att sova! Har iaf bestämt lite mer om midsommar... bli antagligen öland som vi egentligen tänkt ett tag, men sen så uppstod lite frågetecken som gjorde att vi tappade lusten att dra dit lite. Men vi får se hur det blir, men det kan säkert bli kul att dra dit tror jag :)

Hinner inte skriva mer nu, men vi hörs imon! Ha det bra och puss


Cutiecat! Han sover på min nalle ;P haha

Its history

Hej! Ibland blir jag lite irriterad på blogg.se, för nu upptäckte jag att mitt inlägg jag skrev igår aldrig kom upp. Så nu får ingen veta hur min dag igår var ;P haha.

Jag slutade vid 3 idag. Skönt att sluta tidigt, brukar oftast få längre jobbpass. Men det var iaf nice. Var ju en väldigt slapp dag idag, jag har bara stått och lärt en sommarjobbare kassan. Och hon kunde redan det mesta så jag behövde inte rycka in alls många gånger!

Nu tänkte jag antingen vila eller gå en runda, vi får se vad jag väljer.

Dont stop the music

Tjaa! Skönt att vara ledig idag. Det var jag iofs förra lördagen också, men då var det röd dag så då var alla lediga på börjes. Jag upptäckte nyss att jag har lite ont i huvudet och halsen :O men kanske kan bero på att när jag gick ut på en runda innan så sammarbetade inte vädret med mig, det verkligen öste ner regn. Trots mitt paraply så blev jag genomblöt! Tror inte att mitt paraply är vattensäkert, för mitt hår blev av nån anldening jätteblött? Yäyä, är det höst så är det... :P

Måste börja fixa mig iordning snart, ska nämligen hoppa på bussen om en och en halvtimme till stan! På bussen ska jag möta th och så ska vi ses! Och sen blir det utgång ikv :) jag är taggad!

Måste leta upp kvällens kläder nu! Ha det så bra,
pusspuss

Interesting

Det är redan helg snart igen! Men det är ju inte fel :) denna veckan har dock gått grymt fort så det känns som att det var helg igår. Jag håller faktiskt just nu på att rensa ut skräp som har hamnat på mitt golv. Allt lyckas alltid hamna där, och det brukar oftast få stanna kvar där ett tag.

Idag har det inte hänt så mkt intressant, så det betyder att detta blir ett ointressant inlägg. Sorry ;P

Jag är värsta trött, så nu ska jag byta mina sänggrejer så att min säng blir mysig och sen ska jag invänta scrubs och two and a half men! Jag har ju gott om tid på mig iaf, haha. För det börjar inte förräns 23 tror jag. Jag får inte glömma ställa min mobil för imon är det uppgång vid halv sju som gäller.

Have a nice night, pusspuss

Jag med en börjeskasse bakom mig :P

Memories

Idag för exakt ett år sen tog jag studenten! Gud, vilka minnen man har från den dagen. Dagen kunde inte ha blivit bättre men jag hade gärna upplevt den en gång till ;) detta året har gått så sjukt fort att jag inte riktigt kan komma på vad jag har gjort? Haha, jag är ett år äldre men jag känner mig inte mer klok för det kan jag inte påstå. Egentligen hatar jag att tänka tillbaka på saker, tycker det är bättre att fokusera på framtiden. Men självklart måste man tänka sig tillbaka till en del underbara minnen ibland!


Minnen i bildform






Motivation, please

Hej! Idag vaknade jag upp utan motivation till någonting och huvudvärk. Den kombinationen gjorde att jag mådde illa. Jag sov hos min mormor, eller ja, i hennes lägenhet. Hon är iväg och jag vill inte gå in på varför här, men jag får låna hennes lägenhet har hon sagt. Men jag tycker synd om henne för allt hon måste gå igenom just nu! Jag vet egentligen inte så mkt om vad det är hon går igenom. Jag saknar henne iaf, känns jobbigt att vara i hennes lägenhet medans hon inte mår så bra... men förhoppningsvis så får hon komma hem på heltid snart igen!

Har fortfarande ont i huvudet, och motivationen har fortfarande inte kommit tillbaka. Men den kommer kanske sakta men säkert får vi hoppas. Detta blev ett lite deppigt inlägg, men allt känns lite jobbigt just nu bara. Men så är det väl för alla ibland i guess. Det känns ju inte bättre när det är skitväder heller. Jag behöver solen (: även om min hud är överkänslig mot den ;P

Nä nu ska jag försöka göra så att min dag blir bra! Ska till vårdcentralen om en timme och ta ännu en spruta så att jag är skyddad mot hepatit a och b 20 år framöver. Det är ju bra om man ska utomlands, vilket jag förhoppningsvis ska rätt mkt under de närmsta 20 åren :)


Puss på min fina vän th, och på alla andra också!

Stressstress

Ojoj, har stressigt till bussen som vanligt! Haha, den kommer snart iaf men tänkte ändå vara lite tidsoptimistisk och blogga lite. Fast det blir ett kortisinlägg. Ska jobba 14.20 - 20.30 idag men vi hörs nog mer imon :) måste fixa lite mat att ha med mig nu kom jag på.

Ha det bra! Pusshej

The summer is around the corner

Heej! Min rubrik stämmer verkligen inte in med verkligheten känns det som, men det borde ju vara sommar nu! Men ist ska det bete sig som att det är höst. Jag blir seriöst deppig av detta tråk-kalla-regniga-blås-vädret :( gaah. Aja, får väl hoppas på en del varma och sköna dagar denna sommaren iaf... ska väl ändå förhoppningsvis fly landet efter sommaren sen så i dont care ;P

Har jobbat idag, 9 - 17.30. Jag satsade stenhårt på att hinna med min buss som går 17.27, trots att stämpelklockan visade 17.28 när jag hade räknat kassan ;) jag vägrade tro att jag missat den! Haha, så jag skyndade mig iväg till stationen och såg en hel folkmassa stå där och då blev jag lite glad för det innebar att jag skulle komma hem en hel timme tidigare, för annars hade jag fått ta bussen vid 18.30 ist! Aja, nu ska vi inte prata om bussar längre, haha.

That 70's show är en rolig serie. Har velat köpa säsonger med det i hur många år som helst, men sen en dag gav jag upp för jag hittade ingenstans man kunde få tag på det. Jag kikade in på www.cdon.com igår och såg till min glädje att man kan köpa dom där nu :D jag ska börja lite smått med säsong 1 och 2 tänkte jag!

Nu ska jag ägna hela min uppmärksamhet till simpsons ;P
Puss





Vote

Nu ska jag gå och rösta, haha. Jag vet dock inte vem eller vad jag ska rösta på än. Är inte så insatt, men man vill ju ändå rösta liksom (;

Hörs senare!

Singwalking

Vad seg jag är idag. Känns fortfarande som att jag vaknade precis. Men jag har faktiskt vatt uppe ända sen 11! Jag kände mig pigg inatt när jag kom hem vid lite i 3, så jag kunde inte sova. Så jag roade mig med ett par glas vatten.

Igår var det först jobb. Jag trodde att jag skulle börja vid 10.30, men tydligen så var det 11.30 ist. Så jag hämtade mitt sommarschema och skrev in alla jobbtider i min kära kalender. Och sen så sprang jag och tog ut pengar till ett sommarbusskort. Men när jag väl steg på bussen vid halv sju så gick det inte att köpa nåt sånt kort ännu. Anyway, så tog jag bussen direkt till stan. Skulle med en buss till th, men den sista bussen hade visst passerat 10 min tidigare. Så jag letade upp en annan buss i sista sekunden som skulle åt samma håll (:

Sen så lagade th och jag middag som bestod av två mackor och godis (; men vi var inte särskilt hungriga. Sen blev det stressigt för vi skulle fixa oss inför utgång! Vi siktade in oss på en buss som vi hoppades skulle gå vid 23. Men nä den kom aldrig. Så vi gick hela vägen till stan, och sjöng med till bra låtar som vi hade i mobilen! Haha. Sen kom vi fram till stan och det fick bli deluxe där ths boyfriend var! Vi kom typ fram vid 12 tiden så vi hann bara vara där i 2 timmar, men det var kul :)

Får se vad som händer ikv! Jag hörde nåt om grillning? :) Hade vatt nice, fast lite sommarväder hade ju passat bra också!




Sthlmpics

Heej! Har varit ute och gått en runda i det något skumma vädret. När jag började gå var det blåsigt och kallt, sen blev det lite sol, sen blev det regn, och sen blev det sol igen. Vädret verkar aldrig kunna bestämma sig. Jag åt alldeles precis lunch också så nu är jag jättemätt. Tänkte fixa ihop lite bilder som jag ska lägga in här nu :) Skönt att vara ledig idag, även om jag varit det hela veckan! Men imon ska jag iaf jobba litegrann.






Det tar ju ett tag att åka till sthlm, och självklart så gick vårt tåg sönder ca 15 min ifrån vårt mål. Och dessutom så gick det sönder mitt i spåret så vi kunde inte heller hoppa av. Så det fick fixas med evakuering :P det var ju lite tur att vi inte var så långt ifrån sthlm!


När vi kom fram dumpade vi vår packning på vandrarhemmet och sen gick vi och köpte glass! Det var värsta sommardagen i måndags, weeey. De restrerande dagarna var det skitväder.

Vi tog sen en båttur till gröna lund där vi tänkte spendera några timmar. Tur att vi valde att dra dit på måndagen och det fina vädret :)


Sunglasses on!

Jag kände mig inte alls särskilt sugen på karuseller! Vet inte vad som har hänt med mig, när jag var yngre gillade jag ju sånt här. Men var kanske inte på rätt humör helt enkelt. Iaf så hängde jag på på flygande mattan, och tyckte den var asäcklig. Jag som hade lovat lite halvt att åka insane ångrade mig genast. Haha. Fast när dom andra hade samlat mod till sig att åka insane så var det något fel på den, så det fick bli kvasten för dom ist.


Vi upptäckte att vi hade fyra nyanser av brunt ;P


Vi lagade mat och träffade på andra turister som tyckte det var underligt att vi "semestrade" i vårt eget land :P haha, och det blev en hel del missförstånd pga. allt engelskt prat under dessa dagarna :P Jag fick också konstaterat att min mamma inte jobbade där (;




Det regnade typ hela tisdagen, så vi passade på att shoppa. Från 10.00 - 19.00 ungefär. Så vi var hyfsat trötta efter det. Men vi drog hem och duschade och fixade oss lite för att gå ut att äta och se vart kvällen förde oss. Lite synd att alla var trötta och frysiga, så vi stannade kvar på restaurangen in i det sista och gick runt lite på stan och sen tog vi tunnelbanan hem och somnade sött.


Den mysiga restaurangen vi spenderade kvällen på!


Vi såg en brunn (eller vad heter det? :P) med alvesta på och vi kände oss hemma.


Gjorde ett besök på kaknästornet för att spendera dom sista timmarna. Vi ville fika, men trots att de stora chokladbollarna såg goda ut, så var dom lite väl dyra. Ist så gick vi till vår kära ICA butik som vi hade hittat, som hade ett enormt sortiment av stora muffins och bullar!


Vi åt lite innan tåget gick. Innan dess blev det shopping på mango :) Sen var resan slut! Sammanfattningsvis så var det en kul och mysig resa! Det gick dock väldigt fort, så fler dagar hade ju inte varit fel. Men vi har bestämt fler resor dit ;D

Mamma gav mig precis uppgiften att handla "lite vad som behövs" för hon ska iväg direkt efter jobbet. Haha jag är väl inte så duktig på att se vad som "behövs" precis, så vi får se vad jag kommer hem med ;P haha. Får väl fixa det nu. Eller nej, först ska jag röja undan allt skräp som ligger på mitt golv.

Hörs, puss!

Back home

NU är jag hemma igen! Tänkte faktiskt skriva ett hejdå inlägg innan jag åkte i måndags, men nej. blogg.se ville inte sammarbeta med mig. Har iaf haft en skön vistelse i sthlm! Har dock känt mig väldigt trött och sliten genom nästan hela resan, men det hindrade mig inte från att ha kul!

Jag har spenderat en hel del pengar iaf. Kollade nyss upp hur mkt jag hade kvar på mitt konto, och jag hade faktiskt mer än än jag misstänkte så det var bra... då hade jag ju kunnat slösa lite mer ju ;) Vi bodde förresten på ett bra vandrarhem som jag kan rekomendera. 4 plus av 5 möjliga ;D har dock glömt bort vad det hette men det låg bra till iaf.

Nu måste jag förflytta min packning, som jag har slängt ut på min säng, till golvet. Men vi hörs imon och då kommer kanske även lite bilder upp om vi har tur. Haha :P pusspuss

RSS 2.0