Blue

Aaaj, har jätteont i min tand. Hoppas inte det är ett hål på g. Justja, jag har lärt mig att man inte ska hoppas förresten, för då blir det tvärtom typ :P

Nu ska jag äta ett knäckebröd och fortsätta kolla på filmen 50 first dates på tv6 :) Imon har jag sovmorgon, börjar inte jobba förrän 10.40!


Längtar tills himlen ser ut såhär!


I need colour

Heej 

Jag har jobbat en hel del på senaste, men nu har jag varit ledig i två dagar! :) alltid skönt. Sitter just nu och kollar igenom Ikeasortimentet eftersom att vi ska dit nästa söndag tror jag vi kom fram till! Har mest bara tagit det väldigt lugnt idag, och igår med för den delen. Mamma och jag gjorde en jättegod omelett till lunch, och efter det gick tiden jättefort.

Nej, nu har det blivit mörkt ute också. När det har blivit det går ju tiden ännu fortare och helt plötsligt är det imorgon. Jag hade tänkt hinna med att färga mitt hår och duscha innan dagen är slut, men det ska jag nog klara av!

Saknar min sötis jättemkt! Han har varit sjukling i ca en vecka nu med förkyldning och ont i halsen och allt :/ verkar som nån influensa eller nåt. Längtar iaf tills han är frisk så att jag kan krama honom igen! <3

Ska hjlälpa till med maten nu och sen ska jag fråga mamma lite snällt om hon vill lägga färg i mitt hår (:


RSS 2.0