Snooze

Hej!
Denna dagen har ju gått ovanligt fort måste jag säga. Kan bero på att vi råkade sova till 13.00 istället för 9.00. Men till försvar så har jag att vi inte somnade förrän kanske halv 4 nån gång, och att det är sista dagen på ledigheten! Så vi kom på att det var ok att sova så länge :) när vi väl hade tagit oss upp, så fanns det ingen mjölk till mitt kaffe :O så då erbjöd sig världens sötaste andreas att åka och köpa! Han är ju verkligen världens gulligaste!

Det var en kul kväll igår! Började med lite firande/förfest hos Sarah, där det även bjöds på mumsig tacos :) vi körde en rolig förfest-lek som th och sarah tagit med sig hem från deras australienresa! Blev en hel del skratt där! Sen blev det buss till stan vid 11, och efter en del beslutsångest valde vi att gå till oleo en sväng. Blev massa dans, ibland kom det tillochmed en och annan bra låt att dansa till :P

Regnet öste ner lagom till hemdags, och jag frös lite halvt ihjäl. Men sen kom min sötis och räddade mig! :D

Nu ska jag packa litegrann, och sen blir det läggdags! Är inte alls van vid att stiga upp tidigt längre :P

Vem vet, kanske håller sig mitt aktiva bloggande i sig. Den som kikar in här får se ;)

Puss!


Det känns verkligen som höst nu. Hej så länge, sommar!


Check in

Hejhej! Är mitt uppe i allt packande här, men tänkte ta en paus och kika in här lite. Egentligen så gör jag massa saker på en gång, det är lite så jag fungerar :P kan typ inte bara göra EN sak i taget. Konstigt, men jag tror inte mitt tålamod är det bästa kanske.

Iaf så är det jääkligt kvavt idag. Gick en runda innan och höll på att svettas ihjäl. Inte en enda blåst svepte förbi mig. Idag är "den sista sommardagen" säger alla. Jag tycker mer det känns som en lagom varm höstdag. För mig blev det höst för längesen typ :P

Nästan hela veckan har spenderats med världens underbaraste Andreas! Vi fick någon tråkig förkyldning, men vi har haft det så härligt och mysigt ändå :) allt är kul med min sötis! :)

Nej, nu ska jag väl göra mig iordning. Ska iväg till Sarah om en timme som har fyllt 20 år! Det måste ju firas :D Nu måste jag rota fram något trevligt klädesplagg från min garderob!

Ha det bra, puss!


Time of change

Hejhej! Nu tyckte jag att det var på tiden att uppdatera lite här. Senast jag var aktiv här var tydligen i juni. Såg att jag hade fått lite klagomål ;) Känns kanske lite för sent att t.ex. lägga upp bilder från min brorsas student nu, som jag tänkte göra direkt. Men såklart glömdes det bort. Får se om jag lägger upp en bildbomd från de senaste månaderna snart kanske ;) om jag bara orkar lägga in de i min sega dator... höhö.


Har väl hänt en del iaf sen senast. Har jobbat klart sommarschemat och är mitt inne i lite ledighet just nu. Tänkte att 2 veckor blir rätt lagom! :) och herregud vad skönt det är att vara ledig har jag insett. Min spänningshuvudvärk har knappt visat sig alls, och jag kan sova hyfsat länge utan att få dåligt samvete :) annars brukar jag hata att sova bort mina dagar. Har konstaterat att man behöver vara ledig ibland alltså!


Ett annat nytt steg i mitt liv är att jag den 1 september flyttar till min första lägenhet. Kände att det var dags att skaffa lite mer vuxenpoäng nu. Att det är svårt att få en lägenhet är ingen nyhet, så när de ringde och frågade om jag ville ha lägenheten (var på andra plats), så sa jag ja. Utan att ha sett lägenheten. Fick nämligen inte tag på personen som hade den innan, så det var bara att chansa typ. Gjorde iaf ett besök i trappuppgången, alltid något :P

Vi får se hur det blir helt enkelt. Jag vill mest bara testa på att bo själv ett tag!


Här kommer lite bilder från daniels student, ändå :)


Ivriga studenter!


Lillebror har blivit stor!


Den berömda rutschbanan! :P


En blå ros måste man ju ge :)

Ha det bra, så hörs vi förhoppningsvis ganska snart igen :)

Puss!


RSS 2.0