White

Brr, jag fryser. Kul att det kom snö tidigt igår, verkligen. Buhu, var inte alls redo för snö så jag ignorerade bilden av snö ändå tills jag kollade ut genom fönstret idag när jag vaknade. Massa vitt överallt. Och kallt. Men tydligen så är den inte här för att stanna så länge (hoppas!).

Något som också var vitt var min lilla bil. Iofs så är den ju naturligt vit, men idag var den gömd under snö. Haha, man märker att jag inte är van vid att köra/ha bil på vintern. Har aldrig fattat att det är SÅ jobbigt att skrapa bort all snö och is. Tur att jag körde hem från Andreas och stan i god tid innan jag började jobba vid 11. För jag märkte att det inte gick att öppna min bildörr! Så då var det bara att ringa min snälle far, som sköt upp sin fikarast pga av detta (tack!). Han kom efter bara några minuter med verktyg för att få upp min dörr! :) Sen så var han även snäll och sopade bort all snön från bilen!

När jag var liten tyckte jag det var jättemysigt när den första snön kom. Men nu tycker jag bara att den ställer till med problem :P Blä. Fast visst, om man är inne och inte ska köra nånstans så kan det väl vara rätt fint att titta på :P

Imon jobbar jag precis som idag, 11 - 20.30. Men imon ska jag först vara på livs och plocka upp varor tills 14.00 och sen blir det kassan! Så det blir ju inte exakt samma pass imon iaf :)



Th har varit bortrest i ca 2 dagar nu! Fick ett jättegulligt brev av henne på posten idag, och jag fick en liten tår eller två i mitt öga! Aaw, saknar henne verkligen! <3

Puss!

Goodbye for now

Hejhej! Tänkte det var dags för en liten uppdatering bara för att! Fattar inte var all tid tar vägen? När ska man hinna med allt har länge varit en fråga för mig :P fast nu lär det kanske bli lite tid över när th i skrivande stund är på ett flyg påväg till Sydney. Har försökt att träffa henne nästan varje ledig stund tills idag när hon och Sarah åkte! Var med hennes familj och vinkade av dom och sa hejdå för ett litet tag. Närmare bestämt tills den 11 mars! Shit, har fortfarande inte klurat ut hur jag ska klara mig utan min bästa vän så länge. Men det får gå helt enkelt. Vi ska snacka över facebook och skype och såna grejer ;)

Hoppas iaf på att det blir en riktigt grym resa för dom och att allt blir bra för dom där nere! :D

Vad har med hänt sen senast? Vi drog på en liten tripp till Malmö för ca två veckor sen för att se på Volbeat! Och det var riktigt kul :) de är ju så bra! Dock blev man ganska otaggad av de två förbanden som såklart skulle sjunga i en evighet. Men så fort volbeat tog över scenen blev det andra grejer ;) dock blev trycket lite för stort för oss som stod ganska långt fram, och vi fastnade och trillade nästan ihop i en hög och sådär. Men vi backade några steg och då blev det bättre :) lite synd bara att jag kanske inte har så anpassad längd för konserter ;P men såg rättså bra iaf!






RSS 2.0