Another jobbhelg

Hej! Åh, jag känner mig lite lessen, och det är enbart pga att jag ska jobba hela denna helgen också. Precis som förra helgen, och helgen innan dess osv. Men som sagt så är det bara då det oftast finns jobb för oss extrajobbare. Så antingen det eller inget typ. Jag har ju varit ledig nästan hela veckan, men nu så, när det äntligen är fredag så ska jag såklart jobba hela kvällen. Great. Nä nu ska jag sluta klaga och försöka hinna med fixa mat, fixa mej och sen sätta mig på bussen vid halv 2.

Pusspuss!


Hello again

Heej! Idag har jag varit värsta effektiv och sprungit. En pytteliten runda bör tilläggas, men ändå, lite duktigt! Sen blev det en dusch och sen lagade jag mat. Haha, ja jag har alltså varit ledig idag. Och igår. Och i tisdags. Men i måndags jobbade jag iaf. Sen så är det jobb imon och på lördag också. Får alltid jobba på helgen, för det är ju då de flesta vill vara lediga. Och som extrajobbare får man helt enkelt nöja sig med det som finns :P

Har dock ett litet problem angående lördagsjobbet om någon är intresserad. Jag börjar vid 11 och slutar vid 17, och det går inga som helst passande bussar då. Den enda bussen till jobbet går vid halv nio (kul att sitta i tingsryd i två timmar och bara vänta på att börja jobba plus att gå upp onödigt många timmar tidigare :P) och sen så blir det samma sak med hemresan, för nästa buss efter klockan 16 på lördagar går vid 20.00... Så jag hoppas innerligt att jag kan låna våran bil och köra! Självklart ska mina föräldrar åka och hälsa på några kompisar vid 18 - tiden. Gah, jag måste köpa en bil snarast! Helst innan lördag (; haha nää, men det löser väl sig!

Jag har förresten tagit vaccin mot svininfluensan för några dagar sen, och min vänsterarm har knappt gått att använda sen igår :( gör svinont! Men det var mkt värre igår alltså! Idag kunde jag iaf klä på mig utan att skrika av smärta. Jag vet inte om det känns bra att ha tagit den. Orkade inte väga massa för och nackdelar. Tog den mest för att jag vet att jag har väldigt känsliga luftvägar och såntdär, så det kanske inte skulle vara så bra att få den där influensan då.

Det märks att det var ett tag sen jag uppdaterade här ;P haha.

Nu ska jag äta lite, sen om några timmar ska jag iväg och träffa en sötis ;)

Pusspuss!

You say you're looking for happiness, but when it comes you run away from it

Jag tänkte mest bara säga hej, och att det är bra med mig! Snart är detta året slut, haha ja, eller det är ju faktiskt en månad kvar. December är ju den mysigaste månaden som finns :) i like it. Då ska man baka pepparkakor och julgodis! Och visst det är jobbigt att det blir mörkt så fort, men det betyder ju att man måste tända massa lampor och ljus ist. Men sen i januari får det gärna bli sommar ;)

Imon ska jag jobba lite, och sen är det helg! Numera jobbar jag sisådär två dagar i veckan. Gah, är lite ont om jobb just nu. Jag som hade planer på att flytta inom kort. Men får nog vänta ett tag till och kolla om det finns nåt annat trevligt jobb till mig. Men det känns som att det inte finns några jobb nånstans? Jaja, det löser väl sig!




A light for you


RSS 2.0