Hurryhurry

Nu har jag hoppat in på mammas jobb och städat litegrann! Städerskan där skulle på semester utomlands (hade inte varit fel att lämna snön alltså!) så jag var där 8 - 12 idag. Men nu ska jag vidare till börjes och jobba 14.30 till 20.20 :)

Kom på att jag har lite bråttom nu!

Thank you!


Christmas time

Nu kommer förresten all uppdatering på en och samma gång här. Men hey, det är min blogg ;)

Det är ju jul snart. Väldigt snart tillochmed. Kan tänka mig att dagarna kommer gå i rasande fart nu dom närmsta dagarna! Julafton är ju förfasen nästa fredag! Har dock inte så mkt julkänsla just nu, mest stresskänsla :P aja, hoppas på att det blir mys iaf!

I helgen så gjorde iaf jag och andreas julgodis! Eller ja, i söndags. Jobbade hela lördagen så det blev som en fredag för mig! 11-20.20 är ett pass man inte är van vid på en lördag. Men det gick så bra så ändå :) julgodiset är förresten nästan slut så vi måste göra mer godis denna helgen! Men det är bara kul :)

Det är ju så tråkigt att vara ute just nu. Kallt och halt överallt. Jag undviker att vara ute, för jag har konstaterat att jag är så jäkla känslig för kyla. Är ju typ förkyld en gång i veckan i genomsnitt eller nåt. Buhu.

Har slagit in (nästan) varenda liten julklapp idag! Trodde verkligen inte det skulle ta så lång tid, men sen kom jag på att exakt så tänker man varje jul. Nu behöver jag iaf inte stressa med det dagarna innan jul! För jag vet att jag inte hade hinnit alls då, har rätt fullt upp då!

Har tillochmed slagit in en del julklappar till th, men dom får hon inte förrän i mars ;)

Nu - teatime! PUSS

.

Jaha, nu såg jag att man inte kan se något youtube klipp här! Buhu, men vi får se om det kanske kommer fram snart :)

Singing cats?

Haha, jag satt och slog in julklappar med lite mysig julmusik på. Helt plötsligt så kommer en väldigt skum låt, en jullåt som en jamande katt sjunger. Det kan ju verka gulligt... men, nej det var det inte! Bara så himla weird. Jag blev ännu mer chockad när jag såg att det fanns ett helt album med alla möjliga slags jullåtar som framförs av jamanade katter. Vem vill lyssna på det? Någon? :P

Kanske en blivande karriär för våran gapiga och skrikiga katt! Höhö.



Det fanns lite värre exempel på spotify ;P

RSS 2.0