Inventera

Inventeringsdag idag. Gick fortare än väntat, trots att en lite förkyldning verkar ha flugit på mig :/ men gissar på att jag inte blev helt frisk sen förra veckan då jag också var lite förkyld. Fast jag brukar iofs vara lite konstig och ha en-dags förkyldningar lite då och då.

Började iaf inverntera vid 14 och sen så gjorde jag en paus och satte mig i kassan i några timmar! Sen räkna lite till efter att affären var stängd och sen vid 22.00 fick vi stämpla ut :) men först fick vi fika massa på cafét!

Jag måste nog sova näsomhelst nu för jag ska jobba imon med, 8.45-17.15.

Hörs!

Schoolkid

Idag när jag åkte buss så råkade jag hamna på en "skolbuss". Det var typ jag och ca två icke skolungdomar till, resten var påväg till gymnasieskolan här i ingelstad. Och då var bussen fullsatt ;P haha, det är alltid så när man åker buss under skolsäsong. Pga av denna bussresa konstaterade jag två saker;

-Jag kör hellre bil nuförtiden.

-Och, jag känner mig inte alls som att jag är 21 år snart. Jag skulle lika gärna kunna vara en av de där gymnasieeleverna som precis börjat 1:an. Haha, jag måste nog börja leva lite mer vuxet tror jag. Det var tillochmed en som frågade vad det var jag gick för nånting i skolan... jag måste alltså genast hitta ett jobb i växjö så att jag kan flytta hemifrån snarast!

Nä, nu ska jag inviga mitt nyinköpta fluffiga täcke som jag köpte på ikea förra måndagen! Inte för att jag är särskilt trött, och jag börjar inte förräns vid 14.00 imon. Men det ser så inbjudande ut :)


Bilder från förra veckan. Lite jag, lite kaffe i bilen påväg till ikea ;D, lite bakad potatis och lite väääldigt god blåbärspaj (som inte är klar på bilden :P)! Bären har andreas och jag plockat helt själva i skogen! :) hittade flera liter ;)


That 70's show

Kunde inte låta bli att beställa denna boxen alldeles precis! Höhö, så går det när man är ledig och inte har något bättre för sig ;)

Alla 8 säsonger i en fin liten box för endast 998 kr. Så nu vet ni vad jag har för mig den närmsta tiden ;P


It's been awhile

Idag är det måndag och jag är ledig. Synd att andreas började jobba idag, annars hade jag gärna hängt lite med honom idag också! ;) hehe. Men istället fick han ta sig upp så tidigt som kvart i 7 nånting. Jag var lite halvt omedveten när han gick upp så jag kommer inte ihåg så noga :P haha. Förra måndagen åkte vi ju till ikea och hade det mysigt! Gud vad fort tiden går. Nu när alla andra börjar jobba igen, så sitter jag här och är ledig mer än nånsin. Det är ju lite negativt när man bara är sommar/extrajobbare.

I lördags hade jag lovat mig själv att vara ledig, och om någon erbjöd mig jobb den dagen skulle jag bestämt säga nej! Och det gjorde jag med ;P har nämligen jobbat 8 lördagar i rad för att vara exakt så jag kände att det var dags för en ledig lördag!

Th jobbade till 3 typ, så vi bestämde att vi skulle ses litegrann efter det! Drog till henne vid 5 tiden och sen var planen att jag skulle köra in till andreas på kvällen nån gång. Men istället blev det så att th skulle till robin, så då körde hon istället! Vi hade det kul, spelade spel och grejer. Haha, vi borde spela tjejsnack oftare ;P höhö.

Igår vaknade jag och andreas lite lagom sent, vid 12 typ. Men det är ju skönt att sova länge ibland. Sen plingade hans syster med pojkvän på dörren eftersom att hennes lägenhet ovanför skulle flyttstädas och sådär! Så vi hjälpte till litegrann, och sen så skulle andreas köpa hennes säng. Men han fick även några andra grejer på köpet. Väldigt generös och snäll syrra han har :) helt plötsligt så blev hans lägenhet som ny!

Justja, vi åkte hem till mig en snabbis igår med för att äta middag. Kom dit hur hungrig som helst och åkte hem mätt och glad :P haha. Stannade en stund och sen så följde jag med andreas hem igen. Vi drack glögg och hade det mysigt!


En bild på söta axel i brist på annat :P


Bite it

AAJ, jag har förresten gått och bitit mig i min läpp. När det väl händer så lyckas man alltid bita sig där ett flertal gånger till och så gör det bara mer och mer ont. Så just nu sitter jag här med halvöppen mun och försöker röra min mun så lite som möjligt så att inget kommer emot mitt onda sår :P hoppas verkligen att det läker under natten för det är skitjobbigt att prata och le när det är såhär. Och prat och leenden är en stor del av mitt jobb ;P höhö.

Lägger upp lite bilder som jag kommit efter med:


Här syns jag och th! Det dracks kalasjuice och vodka denna kväll :)



Det var fest hos andreas när han fick semester på bilderna överst ;D
De undre bilderna kommer ifrån när jag och th tog en roadtrip till kalmar för shopping och glass!
Köpte en levande blomma/växt, får se hur länge den överlever ;)


Nu måste jag nog borsta mina tänder och sånt kul för att skutta ner i min säng och sova.
Gonatt


Grateful

Hej!

Idag har jag jobbat, duschat och inte gjort nåt intressant alls typ :P blä, ibland kommer man på sig själv (oftast när man jobbar) att det mesta känns lite sådär lagom meningslöst. Att man inte kommer nånstans. Jag har typ inte varit ledig alls mkt denna sommaren, och om jag bara haft 3-4 dagar på schemat så har jag tackat ja till alla tider jag fått för att jobba så mkt som möjligt. Det har jag gjort för att jag är rädd för vad som kommer hända efter sommaren. Så därför har jag jobbat så mkt jag bara har kunnat, så att jag klarar mig som arbetslös ett litet tag.

Men, har ju iaf nästan alltid lyckats få in lite roligheter på helgerna (efter jobbet) och på de där lediga dagarna som jag faktiskt har haft! Så jag ska nog inte klaga egentligen :) sen att jag har världens bästa pojkvän gör ju bara saken ännu bättre! För han är verkligen världens bästa och jag saknar honom så jäkla mkt just nu för han har varit iväg i några dagar :P men imon så ska jag få träffa honom igen! :D Efter jobbet, men några timmar hinner vi ses iaf!

Jag får ju självklart inte glömma att jag även har världens bästa kompis också! Vet inte hur jag hade klarat mig utan th faktiskt! Kommer sakna henne som fan när hon drar iväg till australien i oktober! Så när hon kommer hem igen så ska jag fixa en liten fest till henne med massa tårta ;)



En liten uppdatering

Hohooo, är det någon här? Haha, nä jag skojar bara. Har lite sådär halvkass humor just nu ;) har inte loggat in här på flera veckor, men nu var det dags. Har väl inte hänt något jättespeciellt sen senast. Har mest bara jobbat, jobbat och jobbat. Men efter denna veckan blir det nog lite dåligt med det. Är redan inne på sista veckan på sommarschemat. För min del slutar det med en tre-dagars arbetsvecka! Har varit ledig igår och idag :) var väldigt längesen jag var ledig såhär många dagar i rad.

Hörs snart igen ;)


RSS 2.0