Woops

Ooj, har visst glömt kolla in mejlen på ett tag... 12 270 olästa. 
 
Kanske dags att börja rensa lite smått! 
 

Myshelg!

Ännu en helg har passerat, och även denna har varit bra! Dock lite lugnare än förra, men det kan behövas ibland. I lördags blev det storhandling på citygross och efter det en spontan fika hos andreas farmor! :) alltid så mysigt att komma dit och hälsa på! Även Cissi, Erik och Agnes var där! Agnes lekte runt och var sådär supersöt som alltid :) det är så kul att se på små barn, när de hela tiden utforskar och lär sig nya saker. Svårt att tänka sig att man själv varit sådär liten :) 
 
När vi kom hem sen så gjorde vi jättegoda hamburgare med klyftpotatis! Yumyum. Sen kollade vi på en ganska bra film, Prometheus (eller något, inte det lättaste att varken uttala eller stava till :P). Höll mig klarvaken igenom hela filmen, vilket är ganska ovanligt för att vara mig ;) så det måste ju bli ett bra betyg! Dock ett sånt där dåligt slut som innebär att det kommer en uppföljare så småningom. 
 
Igår blev det filmtajm igen, The lorax hette det och var en sån där mysig barnfilm. Lättsam och söt kan man sammafatta den :) det är ju skönt att titta på en film utan att behöva tänka så mkt! 
 
Nej nu ska jag nog ta tag i denna dagen! Har faktiskt varit lite duktig och sprungit en runda efter frukosten. Man får ju så mkt energi efter en springtur :) kunde inte låta bli, var ju så fint väder med sol och allt! Lite småkyligt, men efter en stund blev jag väldigt varm kan jag ju berätta!
 
 
Kramkram!

Keep it up!

Nu ska jag sova! Tänkte mest bara att jag skulle skriva hej för att hålla mig fortsatt aktiv i bloggen ;)
 
Har haft en bra dag, både idag och igår! Var en sväng på stan (läs H&M, varför fastnar man alltid där? :P) och kollade in höstmodet litegrann! Fick väl med mig en sak eller två hem också! :) men var där inte alls länge, för jag och andreas hade bestämt lunch hemma hos honom klockan 12! Vi åt världens godaste mat som han även bjöd på i helgen :) smördegsinbakad kyckling med fyllning, klyftpotatis och världens godaste sås! Alltså, det var så gott :) 
 
Sen skjutsade han hem mig, och jag vet inte vad jag har gjort sen dess riktigt. Gick en runda! Tror det var en falsk förkyldning som härjade igår, för idag känner jag inte av det alls. Men jag brukar få vad jag kallar "allergi-dagar" ibland. Och igår var nog en sån dag. Vet dock inte vad jag kan vara allergisk mot. 
 
 
Avslutar med en mysig strandbild från i somras :)
 
Gonatt!

When you're 23!

Jahaja, så var ännu en helg över! Och jag tror tyvärr jag har fått någon slags förkyldning nu efter denna fullspäckade helg. 
 
Fyllde ju år i fredags, vilket ju alltid är trevligt! Jobbade dock hela dagen lång, men fick tårta och lite presenter i ingelstad på kvällen. Så lite firande blev det :) sen var det jobb hela lördagen också. På kvällen bjöds det på festligheter hos Josefine, som har fyllt 25! Dock var detta i juni, men bättre sent än aldrig heter det ju ;) det var iaf väldigt trevligt. Med god tårta, lite lek och annat skoj! Min trötthet kom ifatt mig ganska tidigt på kvällen tyvärr, så jag avrundade kvällen medans de flesta andra drog ner till stan. Hoppas de fick en rolig utekväll :)
 
Ställde klockan på 9.20 igår och så fick det bli en snabb dusch för att sedan börja förbereda för lite tårtkalas i 2 omgångar hos mig! Men först fick jag öppna lite presenter från Andreas. Fick presentkort på massage! Gud vad härligt, blev jätteglad! <3
 
Jag och Andreas gjorde 2 tårtor och fixade lite annat också :) sen kom första delen av gästerna som bestod av min fina familj och min syrras pojkvän :) fick jättefina presenter och hade så himla trevligt! Mamma och pappa hade till och med med sig mat så att vi skulle hinna äta något innan vi skulle fika igen ;) jättegulligt! Sen åkte de vidare och en stund senare kom Cissi, Erik och Agnes, som snart är 1 år. Hon är ju världens sötaste 1 åring måste jag säga! :) Sen kom även Stefan och Tina och hunden sandeman och andreas farmor :) Jättekul att alla kunde komma, var så himla mysigt och trevligt! Och så blev jag helt rörd av alla fina presenter! Fick verkligen jättefina saker :) känner mig lite bortskämd nästan! 
 
Sen blev det kväll, och efter lite städning och diskning så åkte vi hem till andreas och hade lite allmänt mysigt :)
 
Fick finfina blommor!
En lite suddig översiktsbild! :P
Fick ännu mer finfina blommor! :)

Rain, go away

Åååh. Är det inte typiskt. Här är man lite snäll och tänker på miljön och väljer att gå till affären att handla. Det är ju inte alls långt. Men när det kommer världens jävla ösregn preciiis när man betald och klar att gå, ja då blir det genast mkt längre. Fick kämpa mig fram med 2 fulla och tunga kassar och samtidigt envisades jag med att ta fram mitt lite halvsöndriga paraply (efter andra såna här historier). Mina byxor blev ju helt genomblöta så utan det hade hela jag blivit en sjö! 
 
Nu sitter jag här och har ont i mina armar och händer. Jag som tänkte gå en runda sen, men tror jag ångrar mig om vädret ska vara såhär lurigt. Var jättefint väder när jag gick. Men aja, Välkommen till Växjö, typ. 
 
Sen när jag ändå håller på så har jag fått en (googlade fram) vagel på mitt ena ögonlock. Har varit helt svullet igår och idag. Sen är det en stor varig grej som gör värsta ont. 
 
Så, nu har jag nog klagat färdigt för idag...
 
:) avslutar med en smile, och hoppas att mitt humör hänger på.
 
 

Complicated stuffs

Ännu en ledig dag. Passar ju bra nu när jag har lite att fixa inför min födelsedag på fredag. Dock så jobbar jag just på fredag och lördag, så det matchades ju inte in så bra kanske. Men så kan det vara. Får helt enkelt träna på att förbereda, vilket ju kan vara bra. 
 
Fattar fortfarande inte det här med att säga upp avtal. Allt hänger ju ihop med något ju. Kunde tydligen inte bara säga upp mitt bredband, eftersom att det är 3 månaders uppsägningstid på uppkopplingen. Det låter lite orimligt för mig. Måste man liksom ha tillgång till internet bara för att man har uppkoppling? Jag flyttar ju liksom 1 månad innan min lägenhet går ut. Inte kommer jag sitta här och surfa, har ju inte ens någon el då. Men tydligen gick det inte att säga upp mitt bredband, trots att det stod att det var 1 månads uppsägningstid.
 
Om någon lite mer kunnig läser detta nu, så är jag nog lite trög enligt den personen... höhö.
 
Och så var det ju det här med städningen inför flytten. Cheeeeses, hur ska jag klara det? Och utan el och vatten dessutom? Den har jag ju flyttat till den nya lägenheten den 1 november. Får snylta vatten hos någon eller nåt. För jag gissar att det stängs av efter den 1 november. 
 
Aja, det löser väl sig på nåt sätt!
 

Move again!

Hej! Har fått klagomål för dålig uppdatering (i somras typ) och jo, kan nog hålla med. Men om du kikar in här snart igen Sanna, så blir du kanske positivt överraskad! ;D 
 
Jag har inte haft så mkt intressant att skriva om, det är väl anledningen. Jag har jobbat, haft 4 veckors semester för första gången i mitt liv (då borde jag ju iofs haft tid över att blogga, men hade tydligen fullt upp då med). Nu är jag ledig ganska mkt igen och kollar runt efter något intressant att plugga kanske. Får återkomma med det!
 
Jag ska flytta nu igen! Lagom till att jag hade bott i min lägenhet i ett år (1 september) sa jag upp den. Den 1 november flyttar jag och Andreas till en lägenhet och får testa på sambolivet! :) vi umgås ju varje helg och så, så vi är ju ganska vana iaf ;) ska bli kul iaf! Och lägenheten ligger i ett jättefint område, så det ska nog bli bra!
 
Men... det är så mkt att fixa innan flytt alltså! Säga upp alla avtal man har hit och dit. Det kanske bara är jag som hakar upp mig på detta. Men jag fattar verkligen ingenting. Har suttit och letat info här i mer än en timme och känner mig inte något klokare alls! 
 
Nej, jag vill bara ha det överstökat. Ska ha förbesiktning idag vid 13.00. Sen får vi se om jag kanske ska ha någon visning av min lägenhet till någon!
 
Återkommer kanske imon ;)
 
Hann ta lite bilder på semestern iaf! :)

RSS 2.0