Blueberry

Mmm jag hittade ett jätteenkelt och jättegott recept på blåbärssmoothie när jag tog mig en titt i kylskåpet innan (på blåbärssoppapaketet)! Man tar 1 dl blåbärssoppa och 1,5 dl mjölk och så bara vispar man dessa två ingredienser i en skål i några minuter och vips så har man en lila smootie i sin hand :) blir nästan som vanlig smootie man gör i en mixer, fast denna är ju mkt enklare. Jag känner på mig att jag kommer bli beroende av denna.

Yummi.


Klant med stort k

Hej! Värsta sköna vädret idag ju. Det gillar vi :) Men det var väl rätt så fint väder igår med hörde jag, men då jobbade jag hela dagen så jag var inte en av dom som kunde ta del av solen. Men idag kan jag! Satt ute lite nyss och försökte komma fram till vad det är man ska packa med sig när man ska till Sthlm i 3 dagar? Haha, jag är en usel packare. Packar bara med onödiga saker och kommer alltid på när det är försent att jag glömt det viktigaste hemma. Så är det oftast iaf, men så ska det inte bli denna gången inte!

Jag drar till sthlm imon med med th, josefine och sara. Det blir säkert kul gissar jag på :) var ett tag sen jag var där, och jag har bara varit där en gång innan så har nog lite kvar där att utforska ;)

Jag klantade mig lite igår. Eller, egentligen var det inte bara mitt fel kanske, men ändå, känns som att det var jag som var en klant. Det var såhär att jag hade fått två jobbpass nästa vecka som jag såg i torsdags innan jag slutade. Så då tänkte jag att jag ju självklart var tvungen att säga till att jag inte kunde jobba då, så jag ringde i fredags och sa att jag skulle iväg och inte kunde jobba varken måndagen eller onsdagen. Men tydligen så hade hon jag ringde till uppfattat mitt namn som desire (?), vilket var lite konstigt, för jag är väldigt säker på att jag sa therese ;P men iaf så sa jag vilka dagar och vilka pass det var jag inte kunde jobba på och jag tog ju för givet att hon skulle stryka mig från dom passen. Men eftersom att hon trodde att jag var nån desire och att det dessutom inte finns nån desire på vårt jobb, så hade hon ju inte tagit bort mig från dom passen... jag slutade även vid stängningstid igår så jag hade inte möjlighet att se detta förräns just efter kl. 17.00. Fast josefine sa iofs att hon hade sett mig stå uppskriven på pass nästa vecka, och jag tänkte kolla upp om det stämde. Men sen glömde jag såklart bort detta, och frågade alltså inte om jag fortfarande stod uppskriven. Men iaf så tycker jag jättesynd om huvudkassören som var tvungen att fixa in någon tills på måndag (det är ju stängt idag, så det var ju tvunget att fixas igår). Oj, det blev en lång text, men jag behövde bara skriva av mig lite för jag har värsta dåligt samvete fortfarande :P hehe, men jag hoppas hon hittade någon och att det inte tog alltför lång tid! Usch, iblabnd blir man lite arg på sig själv.

Jaja, men förhoppningsvis så blev det som sagt bra. Jag brukar inte få jobbpass i början av veckan så jag tänkte inte heller på att säga att jag ska iväg denna veckan :P

Nä nu ska jag vara lite snäll mot mamma och diska, eller städa eller nåt åt henne :) sen tänkte jag även baka en kaka för det vet jag att hon gillar! Det är ju faktiskt mors dag idag :)



Pussochhej

Overtime

Åh jobbig dag. Började rätt bra för jag kände mig gladare än vanligt, men humöret sjönk i takt med att kömassorna blev fler och fler. Var sjukt mkt folk som handlade idag, och vi var inte tillräckligt mkt kassörer vilket resulterade i att jag fick jobba över en timme. Hade precis räknat min låda och gick med snabba steg till stämpelklockan då jag blev stoppad av en chef som ville ha min hjälp :P jag är ganska lätt att övertala så jag gick och satte mig i en kassa. Efter typ 10 min försvann köerna och jag kände mig lite halvt ångerfull över det jag hade gått med på, och precis då gick min buss. Så jag var kvar lite till och tog den sista bussen vid 20.20. Det jobbiga är att om man jobbar över så måste man säga till om det och få en påskriven lapp, för annars får man inga pengar alls för det. Och det är ju inte så kul. Så det måste jag fixa! Kommer säkert glömma det, men då är det ju bra att jag skrivit upp det här (; inte för att jag läser mig egna blogg precis, men ändå. Haha.

Jag är så trött nu, och fryser gör jag också. Tack vare att det är så grymt kallt i affären, plus att dörren tydligen stod öppen hela tiden så att det blåste in en massa. Så nu vill jag värma mig! Upp tidigt imon med, wohooo ^^


Jag var ganska blå idag
See you, puss

What a...?



Haha kollade igenom vimmelbilder från oleo och upptäckte till min fasa denna fula men också ganska komiska bild :P framför kameran ser vi ett glatt gäng fulla människor, och i bakgrunden står jag och... ja vad fasen gör jag? Om någon har svaret på den frågan så är det bara att kontakta mig. Nämen, jag tror det var så att jag fick ett tuggummi under min sko eller nåt :P Jag står ju iaf väldigt eh, smickrande... hrmf. detta var för övrigt innan stängning antar jag, det var väääldigt tomt på folk när bilden togs iaf.

Detta är den enda bilden jag har från i lördags, så den får helt enkelt representera kvällen ;P

Ha en bra natt, puss

Pancakes



Tja! Jag har nyss proppat i mig sisådär 20 pannkakor, typ. Pannkakor är grymt gott! Det var min pappa som fick för sig att göra detta, och det var ju en bra idé enligt mig. Han har lite ledigt nu, så precis innan jag tänkte ta bussen till stan idag vid halv tio så tyckte han att jag kunde köra in honom ist för han skulle fixa lite saker. Och klart jag inte tackar nej till att köra ;P Hade sen efter ankomst i stan körlektion, och det känns bra nu faktiskt. Så förhoppningsvis har jag det lilla projektet avklarat snart. Men det får ta den tid det behöver helt enkelt, man vill ju känna sig helt redo när man väl ska köra där helt själv på vägen. Haha, hm den meningen blev rätt konstig. Men vi får hoppas att ni förstår, annars får ni säga till ;P

Jag letade upp min far sen när jag kört klart, och sen körde jag hem igen! Mkt körande idag med andra ord (;

Idag blev det inget jobb heller, ganska skönt ändå. Har lite saker som jag borde göra, så vi får hoppas att jag inte skjuter upp det ytterligare. Brukar ju bli så att man hittar något roligare att göra ist för att göra såna där tråkiga grejer som måste göras! Imon ska jag iaf jobba lite, och på fredag ska jag städa på mammas jobb.

Vi hörs nog senare i guess, puss



Brace yourself

Hey! Jag är trött, så det blir nog tv och inte långt därefter min säng. Har iaf haft en kul dag med min sötvän th :) vi har gått runt i stan (och även om vi har en stockholmsresa som väntar nästa vecka så hittar man ju självklart massa saker man "behöver" :P), haft en liten picknick i linneparken omringad av alkisar som låg och sov i buskarna och haft det allmänt mys. (Inte för att det var mys att va omringad av alkisar kanske, men bortsett från det ;P) Sen drog vi till ths place och köpte glass och sen började vi baka rågbullar :P

Haha th och jag har konstaterat att vi typ alltid har samma slags frisyr inklusive hårfärg! Det är lite komiskt faktiskt. Men det är verkligen ingenting vi har suttit och planerat, utan vi har helt enktelt bara känt för att färga håret och sådär ungefär samma period. Hihi, det blir kanske så efter en lång tids vänskap bakom oss (;


En gammal bild på mig och th och våra blonda hår ;P

Puss

Reasons

Heej! Gud vad denna dagen har gått fort och gud vad jag inte har fått någonting gjort alls. Har bara gått runt och segat och tänkt att jag har gott om tid till att göra allting som jag egentligen måste göra. Har jag det nu? Njae inte precis. Aja, men behövde nog iaf vila idag kände jag, för denna helgen har varit stressig. Kul men stressig. I fredags jobbade jag till halv nio och sen drog jag till ronneby, och sen i lördags var det jobb igen så jag fick ställa klockan på 7 för att hinna med bussen vid 8! var lagom trött efter att ha kollat på film hela natten typ ;P så jag kände mig inte sådär supersugen på jobb, och det var väldigt ansträngande att jobba i mitt trötta tillstånd. Haha, men det gick bra. Jag somnade inte en enda gång. Eller okei, i väntan på att jag skulle börja kanske jag råkade somna lite halvt i en soffa. Och på bussen till stan kände jag att jag även då var tvungen att sova lite till. Tog bussen till stan efter jobbet till th :) planerna för kvällen var lite fest och utgång! Vilket det även blev :)

Det blev en kul kväll! Synd bara att jag var så trött och hungrig hela kvällen, det förstörde ju en del så jag fick stå ut med huvudvärk hela kvällen :P menmen, det försvann sen när jag somnade i min säng som var gaaanska efterlängtad, haha.
Nu ska jag och mamma fixa kvällsmat! Pusspuss

Behind my foot

Tjaa! Whats up? Här händer det iaf inte mkt just nu, är hyfsat slut efter att ha städat hela dagen av nån konstig anledning. Fick nåt ryck och tog fram dammsugaren så nu är det skinande rent här. Haha, jag gillar inte att städa, men jag gillar heller inte damm och annat äckel :P jag tror jag har dammfobi, om det nu finns nåt som heter så. Hittade iaf ett antal stora dammråttor som jag gav till axel (; haha.

Förövrigt så känner jag mig osugen på allt just nu. Hatar sådana här perioder, som besöker mig till och från. Gah. Jag vill inte vara här hemma, jag vill inte gå ut. Det finns inte mkt som tilltalar mig för tillfället. Damn, jag har alltid trott att jag tänkte positivt. Men vad är det jag sysslar med nu då? Jag måste ha fått det om bakfoten helt enkelt. Just nu känner jag mig så negativ man kan bli!

Jag tror jag måste komma på vad jag vill göra mitt liv, och det måste jag komma på snart. Men det är svårt. Hoppas att denna sommaren blir bra iaf! Men om jag fattat rätt så ska man inte hoppas för mkt här i livet ;P



Nån mer än jag som de senaste dagarna noterat att det snöar ludd från maskrosor? ^^ Jobbich!

Back in town

Heej! Helgen är slut, vilket den iofs varit ett tag nu. Men jag har vatt ledig både igår och idag så för mig blev det extra-helg! I lördags var en av ganska få lördagar numera som jag var ledig på. Blev erbjuden ett pass mellan 10.30 - 17.30, men nej jag ville vara ledig. Hade ändå inte kunnat jobba så länge för jag skulle besöka ronneby.

Istället var jag alltså ledig i lördags så jag tog tillfället i akt och sov väääldigt länge! Skulle med bussen till ronneby vid halv 5 härifrån, och lyckades trots att jag hade ganska många timmar på mig få sådär jobbigt bråttom :P vid halv 4 kom jag på att jag inte hade gjort mig i ordning nånting plus att jag inte hade ätit mat. Mamma var snäll och fixade mackor att ta med till bussen (; haha, brukar oftast undvika att äta (och speciellt dricka, spiller ju alltid ;P) på bussen, men det var mitt enda alternativ i det läget. Ehm, ja jag vet inte varför jag skrev om det där, det var absolut inget viktigt som hade något som helst med saken att göra.

Jag har iaf varit sjukt trött efter denna helgen, så det hjälpte alltså inte med min extrema sovmorgon i lördags. Men jag vet inte om det är själva helgens fel att jag är trött, utan det kanske finns andra anledningar till det. Tex. så har jag varit tvungen att vakna vid ca 7 tiden både igår och idag. Wellwell, nu har jag bättre saker för mig än att sitta här o blogga ;P

See you (:


Trolle

Heej. "Ibland är man glad så man dööör, ibland är man faktiskt inte på humör"... Den sången (eller vad man nu ska kalla det?) cirkulerar runt i mitt huvud, och har gjort det ända sedan dagen började typ. Den kommer ifrån ths favoritband
trolles trafikskola. Det brukar vi lyssna på i hennes bil ibland!




Haha dom är för söta. Önskar att jag också hade dessa band när jag var ett litet barn (:

Jag tänkte snart fixa mig lite så att jag hinner med buss till stan vid halv tre. Men nu fastnade jag här ist så kommer väl antagligen får stressa mig till busshållsplatsen. Som vanligt ;) Ska iaf träffa th och senare även carro möjligtvis! Henne har man inte träffat på evigheter. Så det blir ju kul :)

Jag har faktiskt redan hunnit gå en snabb runda och duscha idag. Jobbet hade tydligen ringt mig medan jag sov, men hade på ljudlöst så hörde inte det. Hade ändå saker planerat idag, så hade nog fått säga nej ändå iofs. Sen så tror jag att det ringde efter att min buss hade gått, så då hade jag ändå inte kunnat ta mig in dit.

Nänu blev det lite bråttom, pussokram

Segis

Heej! Jag sitter här och slöar framför tvn, men just nu är det reklam. Det känns som att det alltid är reklam när jag kollar på tv :P kollar iaf på söndagsparty med filip och fredrik, var tvungen att kolla in det pga av zach braff som är gäst idag. Har bara sett honom i scrubs, så lite kul att se honom under andra omständigheter ;D Han verkar ha humor även i verkligheten!



Men nu var det slut. Jag är förövrigt väldigt mätt just nu, hittade en övergiven kladdkaka i köket som jag har mumsat på. Sen var ju tvungen att lägga till lite glass också såklart :) mmm. Usch så seg jag är, och nu hoppade sötaxel upp på mina ben (AJ!) så nu måste jag gosa med honom.

Hare så bra, vi hörs inom kort (;

PUSS

Frozen strawberry

Cheeeses vad kaaallt det är. Känns som att det blir såna där "moln" när man andas. Men det är väl bara som jag inbillar mig ;P får vi hoppas iaf. Min pappa har stängt av värmen för i år också (han brukar göra det väldigt tidigt, så fort den första solstrålen tittar fram typ!) så nu när det har blivit höstväder igen är det ju inte direkt skönt att vara här hemma. Man vill ju varken vara ute eller inne. Inte på jobbet heller för där är det också svinkallt :P vet inte vart jag ska ta vägen? Kanske fly utomlands? haha.

Idag har jag jobbat ett pyttelitet pass mellan 12.30 - 17.15. Men man tar det som erbjuds! Fick ju iaf en skön sovmorgon och hann duscha och laga mat innan min buss kom. Sen så kom jag ju även hem hyfsat tidigt. Nu har jag ont i huvudet, så jag funderar på att...sova. Iaf bädda ner mig med ett gäng filtar och kolla på film/tv. Om jag inte har helt fel är det nog scrubs nu? :)

Åh jag är så sugen på att resa, flytta hemifrån och göra massa saker! Men förhoppningsvis så inträffar väl sånt som man vill nån gång iaf!


Känner mig som en fryst jordgubbe! Brrr

Ha det så fint, pusspuss

Like a siren

Heeej du som är på besök i min blogg (; jag har varit lite oaktiv här, men det brukar jag ju vara så allt är som det ska! Har känt mig väldigt nöjd och glad idag. Utan någon som helst anledning, är det inte underbart när det är så? :)

Har varit med mamma i stan och kört runt lite överallt, hon hade en hel lista på saker hon behövde köpa. Det enda jag kom hem med var en flaska med floursköljning och tuggummi :P väldigt roliga inköp, hoppas mina tänder blir glada.



Jag är klippt och färgad ;D haha, färgen framhäver dock min extrema vithet, men wth (what the hell alltså :P)

Pussokram!

RSS 2.0