Helg med en hund :)

Hellu! Har varit ledig några dagar nu. Hade inte varit fel med mer ledighet, men jag börjar vid 14.30 idag. Så det kan jag väl gå med på... ;P

Helgen har varit mys med hundpassning bland annat, och jag insåg mer och mer att jag vill ha en hund någon gång i framtiden! Har alltid velat ha en, men efter att jag önskat mig en hund varje födelsedag sen jag var 9 eller nåt så insåg jag att jag nog fick lägga den önskningen på hyllan :P och just nu hade jag inte klarat av att ta hand om en hund, utan det är något jag får vänta lite till med!

Utöver det så blev det även mys med världens finaste pojkvän! <3 bakade världens godaste muffins med mini-marshallows på! Yummiiee

I torsdags besiktigades min bil, och det gick bra i början. Men sen visade det sig att det var alldeles för höga värden av... nånting. Så den gick inte igenom. Får se hur när och var detta problem kan fixas, inom en månad iaf!


Hihi, sandeman är så söt! :D

Nu måste jag skynda litegrann. Måste fixa till mig, äta och skicka iväg ett paket. Har sålt mitt första objekt på tradera liksom ;P


Pirates

Skönt att vara ledig en lördag måste jag säga! Har jobbat ett antal lördagar i rad nu, men jag har oftast inte så mkt emot att jobba då egentligen. Det går riktigt fort dom dagarna, då vi stänger vid 17.00. Så man kommer ju hem senast halv 6. Om det inte är typ jubileum och jättemkt folk som inte vet att vi har öppet till 17.

Har iaf hunnit med att gå en runda med th, duschat och sen så fick jag för mig att jag skulle rensa lite kläder. Slängde ner typ en hel låda med kläder på golvet, och i samma sekund så ångrade jag mig och nöjde mig med att kolla igenom de och sen vika ihop de lite finare än innan. Hittade iaf några kläder jag glömt bort, så ska nog ta på mig något av det snart :) väntar på min älskling som håller på att fixa på sin bil! Han skulle ringa när de är klara. Han har iofs råkat ringa två ggr när han haft den i fickan eller nåt ;) höhö. Men efter en stunds "Hej, Halllåå" från min sida insåg jag att det nog var av misstag ;P

Vi ska iaf på bio idag vid 21.30, så innan dess måste de väl vara klara iaf ;) pirates of the carribean (haha, okei undra hur mkt jag stavade fel på det?)

Är jättehungrig nu så ska ta mig ner och hjälpa till med maten! :)


Lite bilder som tagits på sistone!

Puss!


Like this

Heej!

Jag sitter just nu och äter frukost och har det mysigt. Gillar vädret lite idag, nästan lite höstigt. Höhö, men det får inte bli höst redan nu. Lite sommar vill man gärna ha först :)

Tänkte iaf strax gå en liten runda innan jag ska köra till jobbet vid 12. Får bli en pytteliten runda, men hellre det än ingen alls ;) har nämligen lite andra saker att fixa, vilket betyder att min tid för bloggskrivande går ut typ nu!

Jag åkte till andreas igår. Slutade vid 19.15, och kunde inte köra förrän halv 9 typ. Även om vi inte hann ses så länge så är det alltid värt det att typ köra fram o tillbaka ;) för det är ju för mysigt att vara med honom! :) Snart är det ju helg också så då finns det ju lite mer tid!

Have a nice day!


Fick en trisslott, utan 1 miljon kronors vinst denna gången med :(


Haha, ganska mkt egobilder pga testning av min systemkamera! Weey, värsta kul! Men tar lite tid att lära sig allt :)


Ironic

Efter mitt inlägg igår ökade statistiken drastiskt! Så jag kände mig lite tvungen att skriva en rad eller två nu. Trots att jag har massa andra grejer jag vill göra. Och trots att jag är trött och vill sova.

Höhö okei, jag var ironisk. Eller menar jag skeptisk? :P andreas brukar vanligtvis hjälpa mig att reda ut de där begreppen, men han är inte här just nu! Får fråga imon om vi ses då förhoppningsvis :D jag har verkligen svårt att skilja på ironisk, skeptisk och sarkastisk. Men det är inget jag skäms över :P

Tröttheten börjar ta över, så ska nog faktiskt ta besöka sängen! Nuförtiden är jag trött hela tiden, det kvittar om jag sover 8 timmar per dag (försöker jag göra iaf :). Jag kanske behöver sisådär 10 timmar egentligen...

Jag vet iaf att man blir helt skum om man inte sover tillräckligt. Det är ju helt sjukt egentligen vad sömn kan göra :) but i like it! Gonatt och sov gott! <3


Here we go again

Idag när jag umgicks med min fina vän Th, så kom ämnet om mitt icke aktiva bloggande upp. Höhö, så tänkte att det kanske är dags att uppdatera litegranna.

Det har ju hänt så mkt sen senast. Den där visdomstanden hela mitt senaste inlägg handlade om kom aldrig upp. Den har fortsatt att besvära mig till och från, men som tur är har jag inte behövt uppsöka tandläkarn (än). Jag ser inte fram emot den dagen jag antagligen måste dra ut den... nog om detta. Det var inte meningen att även detta inlägg skulle handla om visdomständer ju :P

Lite roligare än så måste det ju bli. Fast nu när jag tänker efter så blir det nog inte roligare än så, känns nämligen som att jag inte hunnit göra så mkt kul sen senast. Tiden går ju alldeles för fort och jag hinner verkligen inte med.
Jag går och ser fram emot saker som ska hända, och som jag vill ska hända - och så glömmer jag att leva just nu. Big mistake.

Känner mig iaf väldigt glad över att jag har så fina människor runt mig! :) Även om min bästvän th ska flytta till ett annat län på obestämd tid så vet jag att vi kommer försöka att ses så mkt som möjligt ändå! Även om vi varit liiite dåliga på det ett tag nu. En biverkning när man tar det där steget till det så kallade "vuxenlivet" är ju tyvärr att man inte får så mkt tid över längre... men vi ska kämpa för vår vänskap! Det vet jag iaf att jag tänker göra ;)

Vi hörs när vi hörs! 

RSS 2.0