Grown up

Heej. Det blev en lyckad födelsedag igår! Nu är jag alltså 20 år (som de flesta 89:or blivit för längesen), så nu känner jag mig vuxen. Inte för att jag är så bra på att vara vuxen, men jag får väl lära mig helt enkelt. Får ta alla chanser jag kan att skaffa mig lite vuxenpoäng på. För 20 år sen såg livet annorlunda ut, då hade jag endast sett världen i några timmar och jag gissar på att jag kände mig ganska vilsen då också, precis som nu. Men snart kommer jag säkert på vad jag vill göra med mitt liv och allt det där som man som vuxen måste veta och bla bla bla.

Jag känner mig helt slö och opigg. Men är iaf ledig även idag, så jag får vila upp mig helt enkelt. Ska in till stan snart! Emelie föreslog ullared idag, och det hade vatt lite kul faktiskt! Men det får kanske bli en annan dag. Men inom kort iaf! :)

Måste handla på systemet inför helgen idag också! haha no big deal för de flesta kanske, men när man precis fyllt 20 är det en vääldigt stor grej ;D


När man fyller år kan man få tårta till frukost ;)


Th kom med en hel påse med presenter! sen kom även emelie med massa presenter. Tack hörrni <3



Dont think about it

Heejsan! Gårdagen blev inte så kul precis, för jag började aldrig att må bättre. Fast istället för förkyldning så blev det huvudvärk och sen efter det illamående som blev mitt tillstånd. Jag gissar på att det var någon slags migrän som spökade? Mådde iaf skitdåligt från typ halv 5 tills klockan passerat 12 på natten. Då kände jag mig lite piggare, och efter att ha sovit/vilat i alla dessa timmar typ så var jag tillräckligt pigg för att se en halv film och sedan somna igen... så njae, inte den roligaste lördagen kanske. Har mått bättre idag iaf, men är värsta rädd att jag ska må lika dåligt igen! Men får inte tänka på det helt enkelt.

Imorgon fyller jag år! Hela 20 år blir jag :) Dagen kommer spenderas hemma, jag är ledig, och passande nog så är även th ledig så hon kommer hit nån gång under dagen! Sen ska även emelie komma hit efter hennes jobb! weey.

Nu funderar jag på att se den restrerande halvan av filmen från igår ;P

PUSS

Your smile is gone

Hej! Här har det varit tyst ett tag. Hade helt glömt bort att jag hade en blogg, men nu kom jag på det igen. Det känns som det är söndag idag, men det är ju lördag. Och på lördagar ska man vara glad och pigg, men nä. Jag känner mig helt tvärtom. Är ju iofs ganska tidigt på dagen änsålänge, så jag hoppas att mitt humör förändras drastiskt under dagen. Hoppashoppas!

Under tiden kan jag ju bjuda på lite bilder från gbg bland annat.





Blev kanske lite miniatyrbilder utan någon som helst ordning, men ja man ser ju lite iaf. Vi träffade Josefine och Sanna som också skulle till gbg just den helgen, så det var ju kul! Sen så var vi på liseberg och jag visade min fega sida. Vågade inte åka ths favorit balder... hehe, men jag stod vid hennes sida i kön till den så hon fick åka den två gånger iaf. Hon är så modig (: jag insåg att liseberg var roligare när man var liten, tror jag har växt ifrån sånt där. Jag fyller ju trots allt 20 på måndag.

Igår var jag precis som idag, ledig! Th hämtade upp mig efter hennes jobb vid 18.00 och så spenderade vi kvällen tillsammans :) blev en humorkväll med yrrol och johan glans och grejer! Funnyfunny!

Nu känner jag mig helt plötsligt förkyld?! Aja, får hoppas det inte är så. Ha en bra lördag alla, pussheej


RSS 2.0