Lovetrap

Phuu, mina småkusiner åkte precis hem nu. Den minsta var jobbigare än vanligt idag, han skrek och blev lessen över allt. Och åt upp alla vindruvor ;P sen så upptäckte han mitt rum så han gick in och ut här hela tiden. Jag som ville vila för jag fick ont i huvet. Men nej, istället fick jag spela nåt spel med honom på min dator som han dessutom snorade ner! Barn är ju söta, men också ganska påfrestande :P

Håller på att bestämma mig för kvällens klädval, och det är då inte lätt. Haha. Lite synd att jag fortfarande har massa huvudvärk, men jag ska inte åka iväg förräns vid 8 ikv, så jag hinner med lite vila ändå (:

Min kamera är helt fucked up för tillfället förresten. Det går liksom inte att stänga av den, när man trycker på on/off knappen så lyser det bara lite grönt på knappen och sen så händer det ingenting. Dumma den!

Så nu snodde jag en bild från internet  bara för det.

Nu ska jag fortsätta att vända upp och ner på min garderob och se vad jag hittar ;)

PUSS!

Free

Tja! Denna lördag är jag ledig vilket innebar sovmorgon. MEN såklart kunde jag inte sova längre än till halv tio då jag väcktes av att det var dags att fira min lille bror som fyller år idag. Han har redan gått och blivit 17 år och är alltså inte så liten längre. Fast i mina ögon kommer han alltid vara det ;P jag har som sagt väldigt svårt att köpa presenter till min broder, så ist för present ska han få köpa min mobil till ett väldigt bra pris. Haha, jag köpte den i somras, men vill redan ha en ny ;D

Jag jobbade igår, fast inte i kassan utan jag fick vara på livs ist. Det är ju kul med lite omväxling. Är lite småtrött på kassan faktiskt. Plockade upp varor i frysen heela dagen lång, freezing :P men dagen gick fort. När man sitter i kassan så har man ju en klocka mitt framför ögonen hela tiden och då har tiden en tendens till att alltid gå så himla sakta. Men igår jobbade jag alltså utan klocka framför ögonen och då gick allting mkt fortare.

Planerna för idag är att först fira min brossa, och mamma som fyllde år förra lördagen, med lite släkt som kommer hit snart. Sen ska jag in till stan för lite förfest och utgång!



Ha en kul lördag allihop, pussokram

Hurry

Hej blogg! Kom alldeles nyss hem från jobbet. Slutade vid halv 6, men missade min buss som gick just vid halv 6. Så jag fick snällt vänta på halv 7 bussen. Men det gick bra, jag skulle ändå köpa presenter till min brossa som fyller år på lördag. Inte för att jag hittade något till honom, men jag gav ju det ett försök ändå :P det är en av dom svåraste sakerna som finns att köpa presenter till killar just. Det finns ju typ inget kul att köpa, som dom intresserar sig av liksom. Funderar seriöst på att köpa mat till honom, för han äter som en häst numera. Och istället för att äta upp mina matlådor som jag ska ha med mig till jobbet så kan han ju äta den maten jag köper till honom! Im so smart ;P

Nu hinner jag inte skriva här mer för stunden, måste kolla hur mkt (lite) pengar jag har på mitt konto i skrivande stund! Efter det så ska jag kolla på mitt tillfälliga favoritprogram Sveriges värsta bilförare, nu när desperate housewives har uppehåll. MEN nästa vecka börjar det återigen :)

Pussokram


Friends

Heej! Gud vad jag är trött idag alltså. Var städtant även denna dag, och idag var det väldigt drygt att städa. Men som tur var så slutade jag ju vid 12, så då fick jag skynda mig hem och fixa lite lunch för att sen hinna med bussen till stan för att ha körlektion. Det enda jag kände för när jag satt där på bussen var att sova, inte köra bil :P haha, men det gick bra ändå. Jag vaknade till lite när jag körde in i ett träd. Hehe nä nu skojade jag litegrann ;P

Just nu sitter jag här och kollar på vänner! Såg nyss på reklamen här på femman att linda rosings program börjar idag... "Den rätta för rosing" alltså, snälla? Vem fasen bryr sig om hennes kärleksliv? Är det någon mer än henne som finner det intressant liksom? Nä det tänker jag inte kolla på.
 
Ska nog duscha nu, om jag orkar. Det är ju så kallt :P
PUSS

Repeat

Hej min lilla blogg! Jag har sagt det innan, men jag säger det igen; Jag är en dålig bloggare. Bara för att göra alla uppmärksamma på det. För jag upptäckte att jag trots min extrema frånvaro ändå fått några små besök!

Den senaste veckan (eller veckorna? När skrev jag här senast egentligen? :O) har bestått av lite allt möjligt. Blandade aktiviteter liksom (; haha. Jobbat litegrann, kört (väldigt) litegrann, och umgåtts med mina kära vänner! 
 
Idag har jag städat på mammas jobb litegrann, vilket jag även ska göra imon. Sen på onsdag och torsdag är det börjes som gäller igen :P idag har jag också spenderat dagen med th och det var lika kul som alltid. Köpte upp alla mina pengar på stan, så nu sitter jag här och väntar på att den nya lönen ska flyga in på mitt konto! Får lön både imon och på onsdag. Haha, men det handlar inte om så mkt pengar som det kanske låter som ;P

Pusshej, vi får se när vi hörs nästa gång (;

Det var inte igår

Hej. Nu har det visst gått ett tag sen jag skrev här. Det var inte igår iaf! Haha, nä men jag har faktiskt inte haft någon tid över. Jag är så grymt trött nuförtiden också så det enda jag vill göra på min lediga tid är sova. Och det känns ju kul :P Idag blev jag väckt vid halv nio tiden och fick lite olika jobbalternativ för dagen. Jag "valde" ett pass mellan 10.15 - 19.45. Detta passet ska jag även jobba imon, men nu vet jag ju om det så imon slipper jag stressa mig klar på en halvtimme som jag fick göra idag!

Denna veckan har jag en ganska fullproppad kalender, vilket jag inte alls är van vid. Hehe men det är bara att vänja sig helt enkelt. Var ju ledig väldigt mkt i januari, så jag får tänka tillbaka till den (jobbiga) tiden när det känns jobbigt att stiga upp. För jag vill ju hellre jobba än att vara hemma varje dag.

Nu är det sova som gäller ;P pusspuss

See you soon

Hejsan! Allt bra? Det är det iaf med mig, bortsett från att jag fryser ihjäl mig men det gör jag ju ganska ofta iofs :P Idag har det varit en riktigt tråkdag, men det har ändå varit lite skönt att vila och bara ta det lungt. Även om jag har såna dagar lite väl ofta nuförtiden, haha.

Igår bokade jag in en körlektion i sista sekunden trots att jag var hur trött som helst, men tänkte att jag var tvungen att ha en denna veckan. Hade egentligen en bokad tills imon, men jag ska jobba imon så då fick jag avboka den. Jobbar ju hellre ;D ska jobba exakt samma pass som jag jobbade i måndags, så slutar alltså vid halv nio. Mamma tyckte att jag skulle sova hos mormor även imon, för hon hade massa grejer att fixa tydligen. Så jag får väl göra det! Snällt av mormor att jag får låna hennes soffa tycker jag! :) Men jag brukar hjälpa henne med att handla, vattna och såna där saker för att visa min tacksamhet ;P hehe.

Vi hörs nog inte imon, för mormor har varken internet eller dator. Men nån gång snart hörs vi säkert igen (; pusspuss


Tisdag

Hej! Här har det varit tyst ett tag. Jobbade igår hela dagen och nu är jag hemma igen, för jag sov hos mormor. Det var ju bra att jag kunde göra det. Men oj vad trött jag är, jag kunde inte sova i söndags så det var ju lagom jobbigt när mobilen ringde vid halv nio. Jag fick en halvtimme på mig innan bussen gick, men jag hann!

Nu ska jag nog äta och sen sova massa :) Vi hörs, pusshej!

Hero

Tja! Kom hem för en liten stund sen efter denna arbetsdagen. Även om jag varit ledig hela veckan så var det grymt jobbigt att ta sig upp vid lite i 8 idag på morgon. Det är alltid så att när man sover bäst så ringer den där jäkla mobilen. Menmen som tur är så vänjer jag mig ganska snabbt vid att "vara vaken" eller vad man ska säga, när jag väl har tagit mig upp från sängen!

Klockan är ju värsta mkt nu upptäckte jag. Haha eller den är iaf mkt om man inte ens hunnit tänka på vad man ska göra ikv. Men ska nog till th sen antagligen! Igår blev det en heldag med emelie och det var kul att träffa henne :) vi var på stan ett tag och sen så följde jag med henne hem och så åt vi litegrann, och sen ägnade vi ungefär hela kvällen åt att spela guitar hero och singstar! Fan vad kul det var, har aldrig spelat guitar hero innan och det var ju ganska svårt men kul som sagt! Weey jag vill med ha. Jag vet inte hur länge vi höll på att variera mellan dessa två spel, men tills jag åkte hem vid 12 iaf. Så det blev ju ett litet tag ;D min hals var inte sig själv idag när jag vaknade kan man ju säga, haha.

Wellwell, nu måste jag gå! PUSS

Snabbisinlägg

HEY! Jag ska med en buss om 15 min men tänkte ändå vara lite optimistisk av mig och hinna blogga innan. Vi får se om jag hinner med den eller inte efter detta, haha.

Idag fick jag faktiskt ett ryck och började städa och dammsuga som en galning. Bytte mina säng"kläder så nu har jag ett ganska löjligt men passande "love" tema i min säng. Det är ju alla hjärtans dag nästa lördag. Fast detta kom jag iofs på efter att jag valde detta täcke, som jag inte använt sen flera år tillbaka om jag ska vara ärlig.

Åt nyss lite lunch och nu är jag fixad och klar inför att träffa emelie. Vi ska ses vid 3 och sen ska vi umgås litegrann :) det blir nog förresten inget partey ikv, det var bara jag och emelie som kunde, men det finns ju fler helger! Ojoj, nu rinner tiden iväg. Justja, idag väcktes jag av att jobb ringde mig ocg frågade om jag kunde jobba idag. Det tog emot lite att säga nej eftersom att jag inte jobbat alls mkt på senaste tiden, men just idag har jag ju annat planerat och jag kände inte för att ställa in mina planer. Det har jag faktiskt gjort väldigt många gånger tidigare! Men imon ska jag jobba iaf :)

Gotta go, pusshej!

Take it back

Jag känner mig alldeles överenergisk och skulle kunna springa en mil just nu! Haha, eller nej förresten, jag tar tillbaka det där.

Det enda jag ville ha sagt med detta inlägg var egentligen att jag måste tipsa om programmet Sveriges värsta bilförare. Haha såg det innan och så mkt jag skrattade då har jag inte skrattat på hela dagen (kanske t.om hela veckan? :P). Ja herregud, det är ju lätt mitt favoritprogam för tillfället!

Nu har jag sagt det jag ville få fram, så pussochhej!


Find time

Hej! Jag kom precis in efter en kall men skön runda i snön som har kommit på besök än en gång. Neeej var min första tanke när jag upptäckte det. Men jag hoppas på att den kommer smälta bort fort och vips så blir det vår!

Det är redan torsdag idag vilket innebär att det snart är helg! Imon så blir det lite fest med emelie, och sen på lördag ska jag upp tidigt och jobba. Jobbar inte så länge så det är ju skönt iaf. Fast har iofs stjärna och då kan det ju vara så att jag måste stanna kvar längre om många bestämmer sig för att handla mkt just på lördag. (hoppas inte, för isf hinner jag med den sista bussen :P)

Egentligen skulle jag övningsköra rätt mkt denna helgen, men hinner kanske lite imorgon eller möjligtvis söndag eller måndag. Mamma är ledig på måndag så det skulle ju kunna öka mina chanser till att köra. Det är ju rätt svårt att hitta tid till att övningsköra. Päronen jobbar ju, och jag förstår såklart att övningsköra med mig inte är det första dom tänker på när dom är lediga. Synd att man inte kan övningsköra själv, isf hade jag haft massa tid till det ;)

Nu blev jag hungrig, men vi hörs hörrni!

Who will I be?

Ibland (okei ganska ofta nu på senare tid) undrar jag vad jag gör om typ 5 år? Kommer jag ha förändrats som person? Ser jag livet på ett helt annat sätt än jag gör nu? Var bor jag? Gah, jag kan verkligen bli galen av att tänka på detta. Jag säger till mig själv varje gång tankarna dras dit igen att jag ska sluta tänka på det och bara leva. Men oj så svårt! Just nu har jag tyvärr väldigt svårt att se positivt av vissa anledningar. Det är spännande och läskigt på samma gång att tänka på framtiden tycker jag. Det är så svårt att veta vad man vill hinna med i sitt liv, och vad man ska satsa på. För man har ju bara ett liv på sig liksom. Nu blev det visst ett deep moment såhär på kvällen... men det kan väl behövas ibland! Men ibland önskar jag att jag inte tänkte såhär djupt och jobbigt så ofta. Men jag älskar dom tillfällena när jag ignorerar såna tankar, och bara lever mitt liv (: weehoo!

Nu måste jag gå, sov gott alla som ska sova!
PUSS

Miss you much

Jag fryser ovanligt mkt idag, känns som att det är en vind eller något som blåser på mig! Jag tänker hålla mig inne ikv, det är säkert minusgrader som vaaanligt. Får väl drömma om sommaren. Eller tänka tillbaka på veckan i turkiet som nästan var lite väl het. Haha man är verkligen aldrig nöjd. Antingen är det för kallt eller för varmt. Det finns liksom sällan något däremellan :P

Oj nu kom axel till min säng och han la sig såklart på min svarta filt där han kommer lägga sitt ull som han biter av sig... han är rätt konstig. Han saknar hår på ett flertal ställen, tur att han inte når att bita bort håret som han har på huvudet iaf! Men han lär bli en nakenkatt snart ;P Kanske bör nämna att axel (har säkert skrivit det innan med) är en katt om någon nu skulle få för sig något annat, haha.

Nu ska jag ta på mig mina vantar och plugga teori! Oyeeeah

Här kommer en låt, har faktiskt börjat lyssna ganska mkt på just akon. Lite skön musik actually (: har rätt varierad musiksmak måste jag säga.



Puss!

It makes me wanna scream

Varför kan det inte bli vår/sommar typ nu? Jag känner för att springa en runda nu MEN för att bara nämna några av nackdelarna med det; det är alldeles för kallt vilket innebär flera lager av kläder, det är mörkt ute och jag lär bli ännu mer förkyld... jaja, får väl gå en runda ist. Med mössa och vantar :P

Nä usch, jag känner mig på världens sämsta humör just nu. När jag tänker efter så har jag nog gjort det sen jag vaknade, blev arg på min mobil när den ringde så tidigt som vid 8! Det enda jag ville göra var att sova vidare, men det gick ju inte för jag skulle ha körlektion. Fast jag somnade på bussen, så jag fick sova i typ en kvart till iaf ;P

Hoppas du/ni haft en bra dag iaf (:
Puss

The best one of the best ones

Nu har jag precis ätit en väääldigt god kladdkaka! Men det var dock inte jag som gjorde den, utan mamma köpte visst en ist :P haha, så då slapp jag baka. Inte för att jag var tvungen att göra det egentligen, men vill man ha kladdkaka så vill man liksom!

Imon har jag körlektion vid 10, sen efter det så får vi se vad som händer. Kollade nyss på första avsnittet av scrubs säsong 8. Men har bara det avsnittet av den säsongen änsålänge, så jag får nöja mig med det tills vidare ;P

Haha, på bilden ser ni en misslyckad kladdkaka som blev allt annat än kladdig, made by mig och th för längesen!

Nu ska jag betala en räkning som måste betalas senast idag, så nu sätter vi en punkt här.

Ha det bra, pusspuss

Monday again

Hello! Idag är det måndag igen och dagen har varit bra. Tog mig en sovmorgon till 10 och sen så åkte jag och min syrra in till stan och arbetsförmedlingen. Hon skulle också dit idag så det var ju passande! Var på det där mötet och sen så vandrade vi omkring på stan en liten stund för att sen åka hem igen. Jag gick en lång runda i det kalla vädret sen när jag kom hem, och jag fryser fortfarande efter den :P men som tur är så har jag skaffat mig en fleece (med inspiration från th (; haha).

Damn, tror jag har lite ont i halsen. Kände mig värsta förkyld i fredags, men sen mådde jag lite bättre på lördagen. Men det kanske har blivit värre nu? Dumma kyla, jag skyller på den!

Nu ska jag göra lite teoritester och sen ska jag kaaanske baka en kladdkaka om jag hinner och orkar :) mmm yummi!

PUSS

February stars

Hej blogg! Nu är det redan söndag, den är tillomed redan slut snart. Känns som att det var söndag senast igår, det är ju sjukt vad fort tiden går. Jag tänkte aldrig på att tiden går såhär fort när jag var liten, utan det är nu på senare tid jag lagt märke till detta. Eller är det kanske så att tiden har börjat gå fortare? ;P

Igår var det fest hos th och robin, riktigt kul måste jag säga! Mindre kul idag på morgonen. Kände mig inte direkt på topp om man säger så, det gjorde jag iofs inte på slutet av kvällen heller då jag däckade på deras soffa. Så jag sov alltså över omedvetet hos th! Tack för att ni inte slängde ut mig ;P haha. Jag var säkert jättejobbig där i slutet av kvällen när jag började spy och hålla på, inte för att gå in på detaljer men jag lyckades visst spy på stackars th! (sorry :) aja, nogpratat om denna festkväll, det var iaf riktigt kul innan jag drack den där whiskyn som jag fick av någon. Haha efter det gick det såklart utför, jag tål inte whisky tror jag. Eller jag skyller på det iaf ;P

Denna dagen har jag inte fått något gjort, har bara sovit, sovit och försökt bota min bakfylla. Nu är den nog snart så gott som borta, så då kan jag ju börja 'leva' igen! Synd bara att klockan hunnit bli så mkt, och trots denna sovdag så börjar jag sakna min säng. Jag är en latis idag.

Justja, imon ska jag till arbetsförmedlingen tydligen. Det var nån information om nånting, jag hade nästan glömt bort att jag skrev in mig där för några månader sen. Men nu blev jag alltså påmind igen, och jag har ju inte precis så värst mkt jobb här framöver. Tror att det skulle vara info om "jobbgaranti" som innebär att man kan få typ 3000 kr i månaden om man varit arbetslös i 90 dagar. Vilken jag iofs inte riktigt varit, har ju jobbat lite då och då. Men de sa att det inte gjorde nåt om man jobbade extra... aja får se hur det blir helt enkelt!

Tänkte umgås med min tv nu, ha det nice :)


Kan ju förresten bjuda på en bild från igår, blev inte några bilder från festen tyvärr. Jag fattar inte hur jag lyckas glömma min kamera hela tiden? Och min mobil är ju inte något bra alternativ precis ;P fast nu när jag tänker efter kanske jag tog en bild eller två med mobilen ändå... :)

RSS 2.0