Leave

Damn.

Jag klarar fan inte detta längre, jag orkar inte göra saker för att göra andra glada. Jag orkar inte vara kvar här längre. Jag skulle fan inte banga på att bara dra härifrån utan nån jävla plan! Jag hatar att planera. Det är lika bra att alla lämnar mig ifred!


If it is born in flames then we should let it burn,
Burn as brightly as we can.
And if it's gotta end then let it end in flames.
Let it burn all the way down.
All the way down

This is not the end

Heej! Det var läängesen ;P

Haha, men iaf så är det måndag idag och mina planer för dagen är inte så stora. Inget jobbande idag iaf. Jobbade ganska många dagar förra veckan, det var rätt bra! Vi får se om de ringer mer :)

Nä nu måste jag faktiskt betala räkningar och städa mitt ohygieniska rum!

Later!


So long, so long

Sitter här och lyssnar på en fin låt och tänker massa. På saker som har hänt och saker som kanske händer inom snar framtid. Tänker även på massa minnen! Jag älskar minnen. <3

Nog om det (tror ändå att ingen ens fattade vad jag babblade om). Igår var en mysdag med th och hennes mamma, hehe :P th skulle ju som sagt köra och det gick bra för henne! Hon körde varken av vägen eller in i träd, som jag hade förväntat mig ;P haha. Körkortet är nog inom räckhåll för henne! Värre är det för mig just nu, har inte kommit så värst långt med de där övningarna och proven jag beställde hem. Menmen, varför stressa? Fast jag ska fan passa på att satsa på mitt körkort, nu när jag är typ 80% arbetslös.

Men jag ska jobba denna lördagen, och nästa! Woho, vad kan det bli i lön? Om jag har tur så kan jag skrapa ihop... lite under 1000 kr :P haha, menmen bättre än inget I guess.

Puss sålänge!


Goodie

Kallt. Det är vad det är. Mina händer känns som isbitar! Och hey, det är bara september. Hur ska det bli i oktober/november? Jag förbereder mig för en kaaall höst.

För övrigt så har jag inte så mkt att berätta. Har lärt mig lite mer om bilar och bilens delar/funktioner :P jag trodde inte att det var så mkt att lära sig, haha.

Imon är th ledig så jag ska hänga med henne till stan. Får ju passa på att ses nu när hon jobbar hela tiden :)

Idol är rätt kul, jag och min syrra sitter och skrattar åt det varje kväll, haha.

Pusspuss! Hörs inom kort ;D

Körkortsteoriprogram

Heej! Sitter här och testar mitt nya program som kom hem till mig idag. Hehe, det är nämligen ett körkortsteori-program! Det var väl duktigt av mig att äntligen ta tag i det? Jag gjorde två övningar nyss, och på första fick jag 3 poäng... men det går framåt iaf, haha :) hoppas jag lär mig lite så att jag snart kan bli en av de andra som redan har körkort. Fast det är ju såklart inte därför jag vill ha körkort, utan det är ju för att jag vill kunna ta mig dit jag vill när jag vill utan att anpassa mig efter bussar och annat. Th har snart uppkörning vet jag! Så för henne är det nära :)

Fick även hem min plattång idag så den ska jag testa strax hade jag tänkt mig! Den ser värsta bra ut iaf, om man jämför med min gamla iaf :)

Nu ska jag fixa mig litegrann. Pusspuss

14 september - My birthday

Idag är det min födelsedag! Ett år äldre är jag alltså nu. Jag kommer ihåg när man var liten, då var det verkligen jättekul att fylla år tyckte jag, hehe men nu känns det som vilken dag som helst! Då tyckte man det var så himla kul att få presenter och allt det där. Detta året hade jag faktiskt inte önskat mej nånting, men jag fick rätt mkt trots det av min snälla familj :)

Var väldigt längesen jag fyllde på en söndag eller annan ledig dag. Fast nu när jag är halvt arbetslös så hade jag ju varit ledig även om det hade varit en måndag iofs.

Nu ska jag plocka undan alla paket som lagt sig i min säng :P

Puss!

Freeeezing

Heej! Nu sitter jag här, men en rinnande näsa än en gång. Gah, mitt immunförsvar har ju inte precis varit på topp den senaste tiden om man säger så. Fryser som fan, och är trött. Men min huvudvärk har iaf långsamt börjat lämna mig ifred, så det är ju positivt iaf!

Detta pga av att det är så jävla kallt i sverige, och kanske lite pga av min något lätta klädsel igår :P men vafan, man får ju passa på att ha somriga kläder innan det blir alltför kallt och höstigt. Men det jag inte visste var att det tydligen redan var försent. Men hade kul igår iaf :) det är ju det som är huvudsaken! Hehe

Ikv ska jag bara umgås med min knasiga syster! Egentligen hade jag behövt sova känner jag, men what the heck :P

See you!

Hittade förresten denna trevliga bilden på facebook :)

Minnen



En glad dag!


Fredag!

Heey! Har ännu en ledig dag framför mig. Som vaaanligt, hehe. Men idag är det ju fredag så det gör inte så mkt! Th och jag var sugna på utgång, så det blir det ikv :) får se vart förfesten äger rum!

Funderar på att duscha nu, ELLER motionera av nåt slag? Hm har ju vatt lite förkyld den senaste tiden, så har inte kunnat göra nåt mer än att sitta still typ, haha. Det känns som att det kommer visa sej snart kanske :O men iaf, då måste jag göra detta innan jag duschar :P men jag har ju ganska lååång tid på mej som tur är!

På söndag fyller jag år btw. Hela 19 år!

Pusspuss!

Plattång är bra att ha

Weey, jag har beställt en ny plattång! Haha okei, kanske inte världens roligaste grej man kan köpa, men jag behöver verkligen en ny :) hoppas på att denna är bra och kan göra mitt hår platt. MEN, man kan ju också göra lockar med denna plattången så det ska bli intressant att testa.



Beställde även lite nödvändiga saker till mitt hår och helt plötsligt kom jag upp i nästan 1000 spänn. Så jag gick raka vägen till kassan när jag upptäckte detta. Hårsaker är ju värsta dyrt, men hoppas det är värt det! Beställningen gjordes på min nyfunna sida lyko.se. Finns maaassa stuffs där, i "hårväg" :)

Det blir nog en lugn kväll, ska hänga med mamma till affären strax och hämta ut ett paket som kom i måndags, haha. Har inte haft ork att gå och hämta det, även om det typ bara tar ca 1 min att gå till affären ;D

Pusshej!

Another picture.

Another sun soaked season fades away

Ännu en ledig dag. Men idag är det bra att jag är ledig, för jag ska ju som sagt till körkola och lite annat. Men det är inte förräns vid fem tiden det. Så jag har gott om tid över till annat! Väntar bland annat in min syster som ska komma hem idag :) hon kommer vid halv tre tror jag. Weey ska bli kul att ses igen, hon har ju varit iväg sen i måndags.

Alltså, förra måndagen ;P

Ute regnar det och ser allmänt trist ut. Snart är det höst på riktigt. Visst, hösten är lite mysig faktiskt. Men känns som att det inte var tillräckligt med sommar i år precis.

Pusshej sålänge!


Ska laga maaat!
                        


Shoes

Hello! Värst vad duktig jag är på att uppdatera min kära blogg idag (;

Sen senast har jag hunnit med lite allt möjligt faktiskt. Hämtade nyss ett litet paket som innehöll lite skor, bland annat dessa:        

Tyckte de var lite söta med små hål i, hihi :) får se när de kommer till användning. Har köpt grymt mkt skor på senaste tiden av någon konstig anledning.

Imon ska jag som sagt till stan och en körskola. Men åh, en lien jobbig sak är ju att de har ändrat reglerna kring uppskrivning och uppkörning. Man måste numera antingen skriva upp och köra upp samma dag, eller inom två veckor! Fan, det känns värsta jobbigt... för då måste man ju vara "aktiv" i båda sakerna samtidigt. Är ju bättre om man först kan koncentrera sig på teorin, och sen på körningen. Men nej då, allt ska alltid ändras lagom till att jag ska göra nåt :P haha okei, jag kunde ju börjat med det tidigare. Men ändå.

Ta tag i allt



Gjorde ett litet test innan (hade lite tråkigt, så passade på) och då fick jag reda på att jag passar att utbilda mig inom antingen restaurang, transport eller arbetsmiljö. De två sistnämnda fastnade jag inte precis för. Transport liksom, hallå jag har ju inte ens körkort :P men resturang och hotell och sånt låter lite kul faktiskt! Får se. Haha men jag vet att det kommer bli som vanligt. Om jag inte tar tag i det nu, så kommer det hamna "på hyllan".

Innerst inne vill jag nog vänta med pluggandet, och typ resa och göra massa roliga saker ist! Men det känns som att jag hamnar efter, för det är ju jättemånga som pluggar vidare nu. Pratade med en gammal kompis senast igår, och han hade sökt sig ändå upp till sthlm för att plugga! Fan vad kul egentligen, och bara flytta till en helt ny stad och se vad som händer :)

Nä nog om detta. Jag vill ha ny bra musik! Är så trött på all som jag har för tillfället, så om någon läser detta och lyssnar på en bra låt just nu, let me know ;D

Imon ska jag fan ta mig in till stan och skriva in mej på första bästa bilskola! Haha men jag ska inte gå teorin, utan ska bara köpa såna där tester att göra hemma + läsa körkortsboken. Borde kanske börja läsa den nu btw, den består ju av ganska många sidor.

Puss bloggen!

Let me know

Hey!

Jag är ledig den mesta delen den närmsta tiden, I guess. Jobbet kan ringa lite då och då och fråga om man kan jobba, men man vet alltså inte alls om man kommer att få jobba, eller inte. Det kan va lite jobbigt, för det är ju rätt bra att veta lite i förväg om man ska jobba! Som i fredags ringde de kl 20 över 8 och undrade om jag kunde börja kl 9! Nej, sa jag till det. För det första så fattade jag typ ingenting för att jag var helt nyvaken, och för det andra så.. hade det blivit lite stressigt med tanke på att bussen gick vid 9 tiden.

Wellwell, men idag har de inte ringt. Inatt fick jag för mej att jag var tvungen att lista ut vad jag ska plugga till! Om jag ens vill plugga? Gah, känns som att man måste bestämma det nu isf. Men det enda som verkar kul med att plugga är ju alla dessa fester man hör talas om! Haha, och det kanske är lite fel anledning till att börja plugga? :P

Funderar iaf på en såndär KY utbildning, som gör att man oftast är garanterad jobb efteråt... men jag vet inte.

Nu ska jag ta tag i mitt körkort också, so you know (; it's time.

För övrigt så har min dag varit rätt lugn. Kollade nyss på en halv film, P.s I love you. Men klarade bara av att se halva nu, det blev alldeles för sorgligt och rörande för mej. Får se resten senare!

Hörs bloggen!


En timme på stan

Kom precis hem efter en väldigt kort runda på stan med th. Vi fick nåt litet ryck och åkte till stan vid halv två och stannade bara där i en timme typ, haha men vi hann med det vi skulle (; nu känns det som att denna dagen har gått jättefort, men det gör inget för det är ju söndag!

Oj nu fick jag ett hostanfall. Funderar på att bädda ner mej i min sköna säng och kolla på en film eller scrubs! Scrubs är så jävla kul, men har typ sett det varje dag nu när jag varit sjuk så jag kanske borde variera mig litegrann :P

Later!

Foodtime

Hej bloggen!

Ska alldeles strax laga mat med min lillebror! Eller mat och mat, det kan ju disskuteras, haha. Vi ska bara göra såna där varma, men mkt goda mackor :) det är nämligen bara vi som är hemma just nu, och snart är nog ingen alls hemma eftersom att vi båda ska iväg åt varsitt håll.  Jag ska till th, var väldigt längesen vi sågs (haha om man inte räknar med turkietresan då ;P) så det ska bli väldigt kul att umgås med henne <3

Saknar min syrra! Hon är iväg ändå uppe i norrland och hälsar på kompisar. Men kom hem NU tack :) Hon ringde innan och berättade att hon köpt lite saker till mig, hihi!

Nu ska jag få min brossa att slita sig från sitt tv spelande så att vi kan "laga" vår mat.

Puss!

                                             
Bjussar på en liten egobild från turkey (: såhär ofräsch såg man ut nästan hela tiden. Fräschheten efter en dusch varade i ca 10 min ^^


Närbild!


Way too close...

Getting better

Nu känner jag mig utvilad för en gångs skull. Igår mådde jag inte alls bra! Trodde jag skulle bli frisk från min förkylning, men nehej då. Ist kommer den tillbaka med feber och nysningar och allt sånt. Men idag mår jag lite bättre iaf, förutom att jag känner mej lite lätt vilsen eller nåt.

Vet inte vad som händer idag. Skulle vara trevligt att göra nåt kul med tanke på att jag hade världens tråkigaste dag igår! Cheeses, det suger att vara sjuk på en helg alltså.

Jag färgade iaf mitt hår igår, och resultatet blev väl bra :) hehe men blev lite mörkare än tänkt, och i vissa ljus kan man ana lite röda nyanser upptäckte jag innan. Men det är mest brunt!

Puss!

Move

Hej min blogg! Kommer inte ihåg när jag bloggade senast, så tänkte göra det nu. Hehe, inte för att jag kanske har så jättemkt intressant att berätta, men ändå. 

Jag känner att jag vill och behöver en förändring, vad som helst. Ta körkort, flytta, få ett lite mer "fast" jobb. Jag känner att om jag inte börjar göra saker nu, så kommer det aldrig bli av... och jag vill ju helst inte fastna hemma hela mitt liv. Ibland känns det som att jag inte kommer nånstans. "Alla andra" (haha, hatar det uttycket :P) verkar göra massa nya saker hela tiden, och det vill jag med! Men jag kanske är för feg? Jag kanske inte vågar flytta hemifrån helt ensam? Har ju inte precis råd nu när jag tänker efter, men vill verkligen flytta. 

Påtal om annat så är jag grymt trött på utseendefixeringar, krav och alla måsten. Även om jag vet att man inte ska "ta åt sig", så gör man ju det, omedvetet. 
 

RSS 2.0