Friday


Bilder från i fredags! Hängde med th på en filt i hennes trädgård.
Vi fick även sällskap av en igelkott :P



I söndags kom min sötis till mig för att lite senare dra och äta mat hos hans pappa med sambo :) en mysig dag med min sötis, som vanligt! :D
Det var ju så jäkla varmt i söndags så vi fyllde hans nya pool (som tillhör jonas egentligen ;P). När vi var klara och väldigt varma upptäckte vi att vi hade tagit lite för varmt vatten, så det blev mer som ett badkarsbad. Väldigt mysigt var det iaf!
<3

Nu ska jag strax, om bara några minuter, köra mig till jobbet och jobba 11 - 20 typ. Igår drog jag in till andreas efter jobbet och vi hade en mysig kväll! Även om vi inte hann ses så länge. Men alla minuter är underbara med honom <33 hihi.

Oj hurry hurry.


No sad face

Ojoj det kan tydligen bli varmt i sverige också! Det har man ju märkt av de senaste dagarna :) nästan lite för varmt, men nej, man ska inte klaga! Det är ju inte precis varje dag det är sådär varmt! Som idag till exempel :P idag var det mest bara regn och åska. Fast varmt är det ju iofs ändå.

Har iaf haft en skön helg! Var ledig i fredags och det var så jäkla skönt. Hade nästan glömt bort hur det känns att vara ledig :P höhö. Det blev en mys-helg med fina människor :) jag var inte alls på festhumör trots att jag slutade tidigt i lördags, men självklart så ångrar man sig preciiis i sista sekunden när det är ganska så försent ;P så kvällen fick spenderas med mina päron som var glada över att jag befann mig hemma för en gångs skull! Kollade på en väldigt skum film med mamma, den kommer jag inte se igen. Chloe hette den. Se den inte!

Hm, idag vaknade jag upp på världens skithumör. Humöret höll i sig tills efter att jag hade haft en liten rast, någon gång efter det kom jag på att - nej, varför ska jag vara på dåligt humör för? Jag borde vara nöjd och glad istället :) allt blir bara så jäkla jobbigt om man går omkring och är sur ju :P så efter det blev jag lite trevligare mot mina kunder ;D även om jag inte alls kände för att jobba, så gick det bra. Klockan blev tillslut 18.15 så att jag fick gå hem! Skulle ju egentligen varit ledig idag enligt schemat, men blev lite extra.


Pooltime

Jävlar vad hett det är! Känns inte som att jag duschade innan. Men så kan det vara på sommaren :) får väl ändå duscha imon igen för jag lär få dra till korvboden eftersom att jag har en pooltid imon. Ska alltså springa omkring på ställen där det behövs, och korvboden är en av de ställena det alltid är kaos på. Men oftast så är ingen särskilt sugen på att dra in dit, så jag tycker synd om de som jobbar där inne ibland alltså! Så det är väl kanske en av anledningarna till att poolen blev till ;)

Jag hade nog dock hellre spenderat dagen i en riktig pool imon, höhö. Men 11 - 15. Det ska jag nog överleva!

Åt nyss en god hamburgare som jag fick göra eftersom att pappa kom hem med en skadad hand idag, så han kunde alltså inte gegga i köttfärsen :P men de blev faktiskt lyckade!

Nu ska jag ringa th och höra lite om denna kväll :)


Bästa th och jag i cypern för ett tag sen :)


Wanted

Hejsan! Jag har varit vaken ett tag, och gud vad skönt att vara ledig idag. Jobbar bara några små timmar inom sen är jag ledig igen tills på tisdag. I like it :) har varit lite mkt på jobbet de senaste veckorna, så det är skönt att slippa tänka på det idag!

Fint väder är det ju idag också, så ska nog passa på att ta mig ut litegrann snart! Har inga stora planer idag, utan det enda jag vet är att jag ska umgås med th ikväll! Var ett tag sen vi träffades så det blir nog kul :) hon jobbar till 16. Men eftersom att hon nu är tillbaka i ingelstad igen så blir det ju lite lättare för oss att ses ;D

Nu kom mamma hem på lunch så kan ju umgås med henne litegrann. Träffar knappt min familj nu för jag är typ aldrig hemma :P sen när man väl är hemma så orkar man kanske inte alltid vara så social. Men jag ska försöka bättra mig :)


Mmm, i want strawberries! :D


Summerday

Gud vad skönt det var att sluta tidigare idag! Gillar passet mellan 8.40 - 14.45 alltså. Men, vem gör inte det? ;P iaf så kom jag alltså hem lite tidigare än vanligt och har hunnit gå ut en runda, duschat och ätit glass :) haha, det måste man ju ha en dag som denna.

Jag inväntar besök av min sötis! :D han ska ta sig till ingelstad idag så vi får se när han dyker upp! Jag orkade inte ta mig till växjö idag, så det var ju bra att andreas orkade komma hit istället :) fast om han inte hade orkat så hade jag antagligen tagit mig till honom ändå! Saknar ju honom ;)

Nu ska jag pyssla med annat, typ leta upp min lilla fläkt för det är så jäkla hett här inne i mitt rum!



Puss!


6/7

Jag är för trött för mitt eget bästa just nu tror jag :P har varit en lång och stressig dag idag. Det kanske är därför jag är så trött. Har nog stressat lite för mkt idag, men det blir ju så när det är hur mkt folk som helst överallt och när man behövs på massa olika ställen samtidigt :P motion får man ju iaf ;P höhö.

Hade visst inte så mkt mer på lager för tillfället så jag bjuder på några bilder från förra helgen!


Vi började midsommarfirandet med potatis och sill i ingelstad! Jag höll mig dock till köttbullar ;P sen drog jag, th och robin iväg i ths bil till öland och köpingsvik!


När vi var framme hittade jag en sötis som redan var där ;) en kul helg blev det, åkte hem på söndagen och så fort vi kom till växjö blev det bad :) årets första dopp för min del. Men jag körde såklart tantstilen och doppade mig med en kroppsdel i taget :P haha. Men är det kallt så är det.

Pusspuss


Bananasplit

Heej! Jag sitter just nu och väntar på att mitt hår ska bli torrt så att jag kan sova, annars kommer mitt hår stå att alla möjligt håll imon när jag vaknar. Har egentligen inte alls tid med att sitta här, men en minut eller två kan jag väl offra. Hehe :P

Har haft två roliga helger sen senast ;P denna helgen blev kanske lite mer slapp än förra, men den var väldigt mysig! Fast när jag tänker efter så var den kanske inte så slapp för jag jobbade länge både i fredags och i lördags. Sen var jag ganska slut. Precis som nu, idag har jag också jobbat hela dagen. Nu är jag lite lagom trött på att jobba till stängning, men som tur är har jag inga såna kvällar kvar denna veckan! Om jag inte minns fel :)

Jag måste nog sova nu ändå, får strunta i mitt hår och vakna upp pigg och glad imon ist. Det är väl bättre I guess ;) höhö.


Mmm, kolla vad jag och min sötis gjorde igår! Det var hur gott som helst :D

Nej, nu blir det sleeptime. Börjar vid 9 imon och jag är inte taggad. Lägger nog upp mer bilder imon för den intresserade ;P

Puss


RSS 2.0