Försenat Glad påsk!

Glad påsk i efterskott!

Idag mår jag lite bättre, så ska äta lite nu och sen bege mig till några timmars jobb!

Lite påskpynt måste man ju fixa! Men ska man ta bort det redan eller? Påsken är ju inte riktigt lika lång som julen känns det som!

Ha det bra!


Been here before

Hejhej! Har inte ens kollat upp när jag senast var aktiv här, men here I am again ;D

Jag fattar inte vart vägen tar vägen, helt seriöst. Jag blir rädd. Det är så mkt jag vill hinna med och göra, men en ledig dag går ju i en rasande takt alltså. Och denna långlediga helg har jag varit allt annat än effektiv, blev nämligen förkyld i lördags. Så jag har mest sovit, vilat och sovit. Halsont, rinnande näsa och hela paketet typ. Hoppas verkligen inte min sötis blivit smittad bara. Trodde inte det var så farligt i söndags när jag åkte till honom, men det blev visst lite värre.

Nej, så jag har mindre energi än vanligt just nu. Jag har även noll koll och inspiration på vad jag vill göra. Jag har kommit på att jag har ganska svårt för att drömma. Att ha drömmar. Jag vågar nog inte, kanske av rädsla för att det inte kommer bli som jag vill ändå... så det kanske är något jag borde ta tag i. Göra en lista med mina drömmar! Usch, jag alldeles för realistisk.

Synd att jag inte kunde hälsa på th idag, när hon också var ledig och allt! Hoppas jag blir frisk till helgen iaf! Det är väl förkyldningstider just nu. Kanske något som vädret har bidragit med :P ena dagen är det vinter, och andra höst. Men någon vår har inte hälsat på sen förr förra veckan eller när det nu var!





RSS 2.0