Plugga?

Hejhej! 
 
Jag satt och funderade hela dagen och kvällen igår på vad fasen man ska plugga/göra med sitt liv. Gah, jag får panik. Har gått igenom alla skolors utbud känns det som, men hittar inget som passar mig. Jag är ju ganska försiktig av mg, ingen som bara kastar sig in i såna saker. Och det kan ju vara en stor nackdel. För man måste ju testa först innan man vet om det är något intressant.
 
Och om jag hittar nåt som jag kan tänka mig, ja då snokar jag vidare hur arbetsmarknaden för det ser ut inom de närmsta åren. Det ser alltid mörkt ut såklart. Bara att kolla vidare...
 
För man vill ju helst få ut något av det om man pluggar. Så att plugga något som kan behövas i många jobb verkar ju bra! Sen vill jag ju helst plugga distans, eller här i Växjö.
 
Jaja, löser väl sig! Orkar bara inte fundera över detta mer just nu :P
 

All the way

Känns som att jag inte suttit still nånting idag förrän nu! Väntar lite besök av mamma och hennes kompis som borde vara här snart :) de skulle bara upp och säga hej efter en föreläsning de varit på. Alltid trevligt med besök så här på kvällen! (eller när som egentligen ;D) 
 
Vaknade vid halv 9 och kände mig inte så pepp på den där rundan jag tänkte springa efter frukosten någon gång, när jag såg regnet där ute. Sköt upp alltihop och satsade på en trevlig och lång frukost och sen fixade jag med lite småsaker. Och sen slutade det regna vid 13 tiden, så då sprang jag min lilla runda. Fasen vad skönt det är. Ibland känns det lite trögt i början, men om man väl bestämmer sig för att inte stanna, då går det hela vägen :)
 
Sen efter en dusch och lite mat blev det en liten promenad till Samarkand för lite presentshopping. Min syrra fyller år snart, hittade inte mkt dock. Får forsätta med det en annan dag!
 
Gjorde även min traditionella fisksoppa, som jag gjort en gång i veckan den senaste tiden typ. Men den är ju så god :) 
 
 
Om exakt 1 månad idag flyttar jag och Andreas! Kommer nog ha ganska fullt upp denna månaden gissar jag på! 

RSS 2.0