Hey now

Jäävlar. Det var längesen ;P men nu är jag här igen.

Jag är för övrigt helt slut efter att ha städat värsta mkt i mitt rum inklusive garderober. Plus att jag dammsög närstan varje liten yta nyss. Pheew, så nu känner jag att jag måste fixa lite kaffe! Fast vatten funkar också bra för jag är grymt varm :P sen gick jag en lång runda innan också så det kan ju också vara anledningen till min trötthet.

Hinner egentligen inte skriva så mkt mer! Snart kommer mamma hem, och snart kommer även min sötis hit :D mamma hade tydligen bestämt att vi ska äta pizza idag, sa hon innan. Så vi ska traska över till pizzerian mittemot senare. Jag som är sugen på typ lasagne eller nåt ;P hehe, menmen det kan jag ju äta en annan dag :)

Här kommer lite bilder som jag inte hunnit lägga upp här. Hehe, så det är kanske inte från igår precis. Men någon vecka eller två kanske de är ifrån.


Hihi. Andreas sov lite roligt, med kudden på sig ;P sötis ;)


En fest hos lina! Världens största hund befann sig där, och det dracks kanske lite för många shotar för min del :P


Again?

Yes, snön är tillbaka...

Men jag är glad ändå! Ska försöka sova lite nu, så att jag är pigg när jag vaknar ;)

Ananas

Sitter här och inväntar desperate housewives, som självklart måste ses ;P haha. Denna dagen har gått superfort, bara för att jag varit ledig! Har hängt litegrann med mamma som också varit ledig idag. Sen så har jag ätit massa ananas :) tydligen så har jag namnsdag idag, så jag fick en liten cheesecake med passionsfruktsås av mamma. Very yummi!

Duschade precis, så mitt smutsiga hår blev lite gladare ;) Imon ska jag jobba, men jag har ju faktiskt varit ledig i några dagar nu! Ska nog sova hos min mormor imon, för jag slutar vid halv nio och börjar vid 9 på torsdag. Har inte träffat mormor på ett tag så tänkte att jag kunde hälsa på litegrann!

 

Man kan ju tro att jag bara ätit hela dagen idag... men det har jag typ med ;P mmm ananas!

Ooh nu börjar det!


Into the night

Heej! Jag är jättetrött just nu, men känner inte alls för att sova. Men måste nog ändå slänga mig i sängen snart för jag har lite ont i mitt huvud med. Har iaf haft en kul dag. Och en kul helg också dessutom :)

I fredags blev det först jobb, och sen så kom söt-andreas på besök till mig! Det kändes väldigt trist att behöva ta sig upp vid halv 8 för att jobba på lördagen, meen det gick bra ändå. Hann iaf mysa litegrann med min sötis innan han körde hem vid halv 9, och jag satte mig på bussen mot mitt jobb :P

Slutade jobba vid 4 och drog sen hem en stund, för att sen åka in till stan! Det var fest hos en Lina! Det blev en trevlig förfest :) Th och jag skippade utgång denna gången. Ist så åkte jag till andreas och somnade tydligen på lite olika ställen i hans lägenhet ;P haha. Jag var faktiskt väldigt trött, sen så förstärkte kanske alkoholen min sömnighet litegrann med :P

Hade världens mysigaste söndag med andreas igår, som vanligt ;) hihi. Helgen tog slut lite väl snabbt. Hade gärna haft lite mer helg och mys!

Idag har med varit en bra dag, med th och carro! Nu håller jag visst på att somna här, så gonatt!




Take me to the place I love

Jag har varit jätteseg hela dagen alltså. Haha, jag har inte ens orkat börja lite smått med att städa ut mitt rum som snart ska målas om och ändras snart. Tänkte egentligen fixa det idag, meen... det kändes helt enkelt meningslöst ;P jag är en sån som gärna gör allting i sista sekunden. Så jag kommer väl börja städa ut saker när pappa står i dörren med sina färgburkar ;P höhö.

Nu borde jag gå och duscha!


Beat it

Heejsan! Jag vaknade faktiskt vid 10 idag, men ända sen jag vaknade har jag haft nån slags ångestkänsla. Blä, jag som ville ha en glad och skön dag idag. Det är en sånhär dag som det mesta känns meningslöst, och jag inte känner för att göra nånting. Sen om jag kommer på nånting kul som jag kan göra, ja då förvandlas det genast också till nåt meningslöst... Blurk. Det enda jag känner för just nu är att umgås med roliga människor! Jag tror det kan vara så att jag inte står ut med mitt eget sällskap längre :P

Nä ska försöka hitta mitt glada humör med hjälp av lite musik :) och det är ju sol idag förfasen, det är en sak man kan vara glad över! Sen är det ju även helg snart och då kommer jag förhoppningsvis få umgås med söta människor ;) faaast, först så ska jag ju jobba imon och på lördag.


Fall out boy - beat it


Angels and airwaves - sirens


Slow day

Heej! Denna dagen gick långsamt, och den kändes ganska så ohändelserik. Imon är jag ledig och jag ska försöka att inte vakna vid 8 som jag gör varje dag typ. Minst 11 tänker jag mig ;) det tråkiga när man sover så länge är ju att dagen tar slut så fort och man hinner inte med alls mkt. Faaast, ibland är det ju värt det :)

Igår fick jag en trisslott av mamma! Hihi, värsta gulligt. Och jag vann dessutom också... 1 miljon!! HAHA, nää herregud, jag är tillochmed kass på att skojas när jag skriver ;P

Tror nog faktiskt jag ska kolla klart på en film jag började kolla på innan. Sen ska jag sova och stänga av alla möjliga alarm så att risken för att jag vaknar vid 8 är minimal ;)


 


Pics of today

Nu är jag verkligen jättetrött. Men tänkte att eftersom jag har varit ovanligt duktig med att ta bilder idag, så måste jag ju lägga upp några i min kära blogg :)  höhö.








Th och jag har alltså haft en mysig dag med en runda runt sjön. Hon hade bakat värsta goda muffinsen också som vi glufsade i oss medan vi satt och solade oss litegrann ;P

Nu borde jag sova så att jag orkar med jobbdagen imon. Alltid lika jobbigt att jobba när man varit ledig i några dagar :P

Gonatt!


Enjoy

Godmorgon! Jag verkar ha fått en automatisk väckarklocka som gör att jag bara kan sova till 8 nuförtiden! gah. Så nu sitter jag här och känner mig redan trött. Men nu finns det ingen tid för att vila :P Ska nämligen till stan och hänga med th snart. Och kanske carro, om vi får tag på henne :) Snart kommer även mina föräldrar hem, men vi får se om jag hinner träffa dom innan jag sticker. Annars får jag krama dom ikväll! Har faktiskt saknat dom litegrann ;D Sen saknar jag andreas också, även om vi sågs nästan hela helgen ;)

Vädret verkar vara fint även idag! Gick faktiskt en runda innan för att jag vaknade så jäkla tidigt. Sen så har jag även duschat och väntar nu på att mitt hår ska torka så att jag kan fixa det!

Imorgon ska jag jobba hela dagen, så får njuta extra mkt av denna lediga dag! :)



Ha en bra dag!


Carrots

Kolla vad jag fick för mig att baka innan. Morotsscones ska det föreställa! De var jättegoda och jag ska nog faktiskt äta en till nu bara för det ;)


Springtime

Tjaa! Idag har det ju varit värsta vårdagen. Äntligen tycker jag :) man blir så glad av all sol och den blåa himmlen! Jag har sysselsatt mig med saker nästan hela dagen, men nu råkade jag hamna framför datorn och jag gissar på att jag kommer stanna här en stund ;P är värsta trött. Har varit hos sötisen sen i lördags, sen så åkte jag hem idag på morgonen. Kunde bara sova till 8 idag, hur mkt jag än försökte att somna igen så gick det inte ;P Så jag åkte hem ganska så tidigt sen. Helgen var iaf väldigt mysig! :)

Min bror och jag gjorde nyss mat! Sen så tänkte vi även vara lite snälla mot mamma och pappa och diska undan all disk som stod i form av ett berg på diskbänken ;P de kommer nämligen hem imorgon efter sin lilla resa hos min syster som tillfälligt bor i norrland. Som jag för övrigt saknar! Hoppas du kommer hem snart :)



Mys

Hejsan! Har nyss lagat mat med min lille bror ;P han hade för övrigt lite försenad "födelsedagsfirning" med några kompisar igår. Haha och jag kom hem vid halv 11 igårkväll och kände mig lite som en mamma när jag sa att de gääärna fick sänka sin höga musik vid 12 tiden eftersom att jag skulle upp ganska tidigt för att jobba idag! Men det var inga problem :P jag somnade ändå!

Jag var med th halva dagen igår kan man väl säga! Fick som sagt åka hem redan vid 10 för att jag skulle hinna med att laga mat till mitt jobb idag. Men vi hade iaf en rolig dag! Dock går ju tiden alltid så fort, och som vanligt blev det så att hon fick stressköra mig till bussen på 10 minuter ;P nä, mitt bilbehov blir bara större och större för varje dag alltså :P

Idag blir det nog en lugn kväll igen! Men det gör ingenting för mig :) denna helgen känns mys mer intressant än fest för min del iaf, haha ;)



Hurry

Hej! Jag har lite bråttom, som vanligt! Men idag är jag ledig och jag gick upp rättså tidigt och har varit ganska så effektiv sen dess ;D men nu segade jag till lite här, med endast 45 min till jag ska ta en buss till växjö. Men det hinner jag nog. Åh vilket fint väder det är idag förresten :) ska träffa th nu snart, det ska bli roligt!

Nu hinner jag nog inte sitta här och skriva mer, men vi hörs snart igen!

RSS 2.0