Happy midsummer

Idag är det midsommar och vi drar till öland! Samma ställe som förra året blir det. Det blir säkert kul :) men nu har jag lite bråttom här, för tror jag ska bli upphämtad av th snart! Vi ska äta lite midsommar mat hos th här i ingelstad, och sen drar vi efter det :)

Puss


Before I fall asleep

Jag tänkte egentligen gå och sova nu, men sen kom jag på att jag inte börjar förrän 11 imon! Så inte behöver jag sova ännu ;) Har varit fast vid datorn i ett antal timmar nu, och kommer väl antagligen sitta här tills jag somnar. Haha. Nej, jag är ingen datanörd ;P

Jobbdagen var jag inte alls sugen på när jag vaknade idag. Men sen när jag väl var där insåg jag att det inte var så farligt ändå :) jag har varit på värsta braiga humöret idag, och det gör ju väldigt mkt! Tillbringade hela dagen på cafét idag, och satt inte i min kassa en endaste gång. Haha. Men för en gång skull var det inte sådär överkaos där, så denna gången var det rätt kul! I fredags och lördags var det bara jobbigt för det var jättemkt folk och inte alls tillräckligt med personal.

Äntligen kan jag förresten lyssna på lite annat än radio i min bil också! Th fixade en kassettadapter till mig, som gör det möjligt att lyssna på sin mp3, woho! Så nu slipper jag digga med till dålig radiomusik mot min vilja ;P höhö.

Lite bilder kan jag väl bjuda på innan jag somnar!


Träffade ths nyinskaffade katt, iris! En söt liten buse :) Jordgubbstårta måste man ju göra på sommaren. Och den risifruttin rekomenderas, sylten smakar smultron och jorbgubbar! Yumyum. Så leta efter sommarflirt nästa gång du handlar ;)


I lördags bjöds det på utflyttningsfest hos th och robin :)




Me and the moon

Hej! Idag är jag ledig. Men jag vaknade vid 8 och upptäckte att jag hade näsblod... hm, det har jag inte haft på 100 år typ. Sen så vet jag inte om jag ställde mig upp alldeles för snabbt, för när jag skulle ta mig till köket för att hämta ett glas vatten så fick jag en svimmningskänsla och jag kunde typ inte se nånting :( det blev sådär... svart med vita prickar! Men när jag la mig ner så försvann det efter ett tag. Det kan ju iofs blivit så för att jag är grymt känslig för blod så jag brukar bli sådär när det är blod inblandat. Blää, nu är jag värsta rädd att jag ska få näsblod igen och må sådär jobbigt igen :/ men, aja får inte tänka på det helt enkelt!

Måste typ börja städa klart mitt rum nu. Min syrra kommer som sagt hem imon, och hon kan behöva sitt rum där jag slängt in massa av mina saker ;P höhö.

Var ju på ikea i söndags förresten! Det blev en mysig dag med min andreas och min mamma ;) hihi. Jag sov hos sötisen efter att vi hade haft en liten myskväll i lördags! Med både godis och glass inblandat! Haha :) Mamma hämtade oss vid 10 tiden och sen så var vi på ikea tills typ 4 kanske. Vi åt såklart deras goda köttbullar som nästan är obligatoriskt när man är där :P

Andreas hängde med hem till mig och var så söt och hjälpte till att sätta ihop en byrå mamma köpte till mig! :) Det är ju alltid lite jobbigt att sätta ihop såna där möbler, men det gick rätt fort när vi var tre stycken! Sen när den var klar körde jag och andreas till honom igen! :)


Hihi, lyckades fånga dig på en bild där ;) haha, jag gav en puss på tröjan med ;D


Sunny rain

Tja! Jag sitter här nyduschad och hemkommen från jobbet. Okei, det var ju några timmar sen jag slutade men tiden går ju så fort så det känns som att jag kom hem för 5 minuter sen. Ikväll blir det nog en lugn kväll tror jag :) jag är mest sugen på mys faktiskt, så det blir nog bra!

Imorgon ska jag, andreas och mamma till ikea! Haha, det var jättelängesen jag var där. Men det är ju värsta kul :)

Ha en bra helg!


I follow you

Hello! Idag är det fredag och helg, för vissa iaf. För min del har jag varit ledig alla dagar utom i tisdags och så jobbar jag imon. Så jag har redan haft lite helg kan man nog säga. Det var väldigt längesen jag var helt ledig en fredag så det ska ta varas på!

Igår hade jag en kul dag med th! Vi gick runt på stan och slösade upp lite pengar och hade allmänt trevligt i regnet. Sen drog vi vidare till ths lägenhet och hon bjöd på mat och kladdkaka! Värsta snällt :) sen snackade vi mest och tiden sprang iväg som vanligt.

Tiden springer visst iväg idag också märker jag nu. Jag hade lovat mamma att städa upp lite i min syrras rum, för hon kommer hem på onsdag! :) Men, får se om jag hinner med det för vid halv 5 ska jag köra in till andreas och sen ska vi vidare på studentfirande! Synd att det är så trist väder idag, men med paraply överlever man allt ;P

Eller ja, idag är ju inte enda dagen det är trist väder här. Det är nog enklare att räkna de dagar det har varit fint väder i växjö (;


Så här såg min dag ut igår! Haha, den tredje bilden är lite kul. Th spillde lite nyponsoppa för att hon skakade den när den var öppen ;) hihi min söta kompis! Ser lite småkul ut när det ligger en gul fläck där ;P

När jag ändå är på g kan jag ju lägga upp en bild jag hittade från grace i tisdags!


Piffade upp den lite med en svart ram runt med ;)

Ha det så bra!
Puss


The road to somewhere ♪

Nu ska jag strax ta mig till staden och hänga med th som även hon är ledig idag! Känns som att jag varit vaken jättelänge, men det har jag också iofs. Vaknade redan vid 8 och kände mig piggare än nånsin. Alltså, vad är det här för pensionärsfasoner? ;P haha. Nä, men igår sov jag till halv 11 ;)

Jag tycker det är skönt att vara ledig nu såhär nån vecka innan sommarschemat. Ska vara ledig imon med för då ska jag hänga med på studentfirande med andreas :) Men på lördag blir det lite jobb i några timmar.

Nu ska jag platta mitt hår och fixa litegrann!



Pusspuss!


Update in pictures



Här ser vi lite av min helg i bilder. I fredags jobbade jag till 19, och sen drog jag till andreas och vi hade en liten mysig picknick, tillsammans med några tusen myggor. Men det var mys ändå! Jag skulle jobba även i lördags så jag ställde klockan vid 9. Eller jag trodde jag gjorde det, när jag kollade på klockan lite sådär spontant så var klockan 9.04. Haha, jag är nog lite synsk ;) började iaf vid 11 och slutade vid 17. Sen hem för att duscha och sen in till växjö igen för att grilla hos th! Andreas och jag körde på korv med bröd, majs och marschmallows, medan th och robin körde på lite mer "vuxen" mat ;P haha. Men majsen blev ju lite sådär. Det var ju fint väder även i söndags så andreas och jag gick ner till stan en sväng, och sen hamnade vi vid växjösjön med. En väldigt mysig dag med min sötis!

Ska nog sova snart, gonatt!


It's history

Heej! Sitter och kollar på scrubs, det var alldeles för längesen jag såg det! Alltid lika kul :) Fick nyss för mig att mitt hår skulle färgas också, när jag såg min fula utväxt i spegeln. Har iofs stört mig på den väldigt länge. Vet dock inte om det blev så bra, men det märker vi nog.

Igår firades sarah som tog studenten! Jobbade först 9 - 18 och sen körde jag raka vägen hem för att byta till lite festligare kläder. Vi tog bussen in till stan efter att jag fått en väldigt god middag med tillhörande efterrätter ;) väldigt gott var det! Kvällen avslutades sen på grace där alla studenter höll till :) måste erkänna att man saknade den dagen lite ;D vi dansade runt lite och sen drog vi vid 1, när det stängde. Gick och väckte andreas, som inte sov ;P mysigt att sova med honom, men sen skulle han iväg och jobba och då var det inte lika kul längre :P hehe, nä men jag sov bra ändå! Sen när jag skulle dra hem så blev jag påhoppad av en söt katt som verkade tro att den bodde hos andreas. Den mjauade surt på mig och undrade varför jag inte släppte in honom! Haha, så söt :)

Har varit ledig idag, men mått lite sådär :( var på pensionsmöte på banken innan, och det känns ju sådär lagom aktuellt. Blev påmind om att jag har ca 40 år kvar till pensionen bland annat :P


Min nya kompis ;)


Ändrade planer

Det blir visst ingen ledighet i det fina vädret som tydligen ska komma i helgen! Ska jobba både på fredag och lördag nu. Meeen, jag är ju ledig idag iaf! Hoppas det blir sol idag med ;) fast iofs så är det ju redan soligt ute nu så jag gissar på att det blir lika fint som igår!


I was wrong

Jag kom på att jag jobbar ju inte alls i helgen! Det är nästa helg jag har mitt korta 11 - 15 pass. Haha :P var bara tvungen att berätta detta. Får se om det blir en väldigt lång ledighet för min del. Jobbar bara imon denna veckan vad jag vet. Och imon ska jag även till tandläkaren värsta tidigt. Så jag får väl bädda ner mig i min säng i mitt nya, fina rum :) fast det är inte riktigt klart än, trots en hel dags slitande med städning och lyft av möbler, höhö. Men det är bara några mer saker som ska placeras! Sen måste jag hänga upp massa saker på mina nu väldigt tomma väggar.

Gonatt!

On the way back home


Back home

I'm home, förresten. Har bara glömt säga det :P men cypernresan var kul, veckan gick väldigt fort som vanligt när man är iväg! Men det är alltid kul att komma hem till de man har saknat (; men jag var ju där med min bästa vän så henne slapp jag sakna iaf! Dock saknar jag henne nu när vi inte hunnit ses på några dagar, men i helgen ska vi ses iaf! :) Sen så vill jag väldigt gärna umgås med min sötis också, som jag inte kan få nog av (; Änsålänge har jag bara ett kort och bra pass, 11 - 15 på lördag denna helgen. Får se om fredagen blir en ledig dag eller inte ;P

Igår var jag ledig och sarah klippte äntligen bort mitt slitna hår :) det behövdes! Jag är ledig idag också, så snart ska jag och mamma städa mitt nyrenoverade rum litegrann för att sen börja sätta in mina saker. Så inatt kan jag sova i mitt eget rum igen! Har saknat det lite faktiskt ;P

Haha, nu känns det ju tråkigt om jag skulle få för mig att flytta härifrån snart, för nu är mitt rum värsta snyggt! Jag tror det var det som var mina föräldrars baktanke. De vill att jag ska bo här tills jag är 30+ antar jag ;P tss.

Puss!



RSS 2.0