That 70's

Heej! Allt bra? Med mig är det bra, har massa huvudvärk bara. Har haft det sen jag vaknade, men sen ignorerade jag det för att kunna ha körlektion. Min körlärare är så snäll, för hon sa att om jag kände att jag verkligen inte skulle klara att köra så kunde hon skjutsa mig till stationen så att jag kunde åka hem. Men jag chansade på att köra, för jag var ju ändå inställd på det. Det gick bra och efter ett tag glömde jag bort huvudvärken, men sen när jag kom hem fick jag det återigen. Jag har glömt att ta alvedon :P får väl göra det snart om det blir too bad!

Aja, för att byta ämne så är jag lite irriterad på min kamera som jag köpte för några månader sen. Varje gång man sätter på den så piper den och säger att jag har fel batterier i den! Hm, jag trodde att alla AA batterier passar i alla kameror? Men nehej, tydligen inte i min. Om den inte slutar upp med det kommer den inom kort att bli kastad i väggen :O (eller i papperskorgen!)

Justja, min snälla körlärare som jag nämnde däruppe ska visst flytta iväg från växjö! Fast det är inte förräns i maj, så om vi har tur så hinner jag ta körkortet innan hon flyttar så slipper det uppstå komplikationer ;D nä men det blir ju lite jobbigt att bara byta sådär när man haft samma länge. Fast jag har ju iofs kört med två andra där med. Fast, det är ju faktiskt ganska länge tills maj och innan dess borde jag väl tagit körkort :)

OH nu är det ju that 70s show snart! Det får vi inte missa. Efter det ska jag och mina syskon laga mat för tredje dagen i rad, för mamma kommer hem sent idag med. Men vi kan ju laga mat. (Hihi fast bror-daniel brände kyckligen ganska rejält i tisdags ;P)



Vi hörs, pusspuss


My hero

Eller vänta, kom på att jag bara ska lägga in en bra låt som jag funnit än en gång (lyssnade på denna för några år sen, men sen blev den glömd för ett tag!) Here it comes, my hero med foo fighters


Så, NU var det allt för mig idag. Tack och hej ;D

Give me something to belive

Tjaa. Idag känner jag att jag inte har så mkt att tillföra här, men tänkte ändå att ett hej kan jag ju iaf vara snäll och bjuda på. Dagen har gått fortare än vanligt, och jag hann inte med att göra så mkt pga det. Imon är det torsdag. Hallå, varför går tiden så fort? Såhär fort har dagarna aldrig gått innan :P

Nu ska jag lägga in en minibild på mig själv bara för skojs skull, och sen var det allt för mig idag.



PUSS

Positive thoughts?

Hey! Idag känns som en allmänt trist dag... haha usch det lät negativt. Och det ska man inte vara, nejnej. Var är den positiva inställningen? Nä, men det är lätt hänt att allt känns lite jobbigt när det är grått och kallt utan minsta lilla solstråle i sikte. Jag vill ha vår NU! Perioden mellan vinter och vår känns helt onödig enligt mig.

Idag har jag inget mer planerat än att inte göra nånting helt enkelt. Är så trött och osugen på allt så då finns det helt enkelt inget annat att göra. Haha nä usch vilket deppinlägg detta blev då. Det var inte meningen egentligen, men bara för det så är det nog bäst att jag sätter punkt här så att jag inte deppar ner alla andra med :P



Nu ska jag se på that 70's show och skratta sönder mig. PUSS!

Stygn

Tjaa! Jag känner mig superseg och har suttit och slösat en hel timme på att bara umgås med min dator, hah. Men nu ska jag bara skriva ett litet inlägg här och sen ska jag göra något annat.

Var på vårdcentralen vid halv 12 tiden och tog bort mina små stygn som suttit där i 10 dagar nu. Det tog inte alls lång tid, så det var ju bra. Haha, kändes lite kul att komma till vårdcentralen idag för att vara patient. Hela förra veckan var jag ju där och jobbade. Så nu ska jag nog hålla mig borta från det stället ett tag ;P

Bion igår var faktiskt bra, en ganska lättsam film. Bröllopsduellen hette den och det var nog en så kallad tjejfilm. Haha man hörde ett antal killar som satt och muttrade att det var sista gången dom gick på en sådan där film osv. Tss :P

Dagens planer är inte så stora, men th ska besöka sitt före detta hem här i ingelstad idag så hon sa att hon anatgligen skulle titta in hos mig med! Det får hon gärna göra :D


Åh det är så jobbigt när man inte hittar någon bra låt att lyssna på, när man liksom måste byta låt hela hela tiden. Nån som känner igen sig? Eller det kanske bara är ett problem som jag ofta lider av, haha. Jag måste verkligen färga mitt hår inom snar framtid! Men det är så jobbigt, för i vissa ljus och vissa speglar syns knappt utväxten, men ibland syns det hur mkt som helst. Så, vilket ljus och vilken spegel ska man lita på egentligen? Antagligen dagsljuset.

Justja, jag måste verkligen städa mitt rum idag. Har skjutit upp det så länge nu, och under tiden medans jag skjutit upp det så har jag hostat och nysit av allt damm! Och nu är jag ju expert på städning efter förra veckans jobb ;)

See you, pusspuss!

Right now

Hello! Idag är det söndag och jag tog en skön sovmorgon till 11! Det var väldigt längesen jag har kunnat sova så länge så det tackade jag inte nej till precis. Åt massa frukost och sen tog jag mig ut på en ganska lång runda med musik i mina öron :) Just nu sitter jag här och dricker turkiskt te som är supergott! Var nyss ute och körde bil/handlade med mamma och strax ska jag besöka duschen :P

Igår blev det lite ändrade planer på min helg. Stackars th blev sjuk i fredags så hon jobbade varken då eller i lördags, så jag tog över hennes pass igår. Eller hennes och hennes, hon skulle egentligen varit på cafét och jag har inte dom kunskaperna, men som tur var så skulle även hennes syrra jobba i kassan så jag tog hennes pass mellan halv 11 och halv fem typ! Alltid bra att jobba på lördagar för då blir det many money ;) (haha okei, heter väl egentligen much money, men tyckte det lät mkt roligare med many ;P)

Planerna för denna söndagen är biomys med min syrra och kanske även th! Bion börjar vid 21 tiden, så nu ska jag kolla om det fortfarande finns en plats att boka jämte mig och min syrra till th, kanske inte hade varit så kul om hon hamnar nån helt annanstans i biosalongen! Men först ska jag nog ringa henne och checka hur hon mår :)

Ha en kul söndag hörrni!

Sleep

Godkväll (haha, det ordet använder jag sällan måste jag bara påpeka, det låter så...gammalmodigt :P), eller godnatt kanske skulle passa bättre just nu! För jag ska nämligen sova snart om jag kan, för jag har gått och blivit förkyld. Och jag satsar på att sova mig frisk. Vill ju bli frisk nu när det är helg och allt ju!

Men imon blir det nog ganska så lugnt för min del iaf, ska jobba mitt ynkliga lilla städpass och sen ska jag dricka te och andra varma drycker så att jag är frisk på lördag! Då blir det eventuellt party/utgång :) sen på söndag så ska jag och min syrra gå på bio! Det är jag som ska bjuda henne på det, för det är hon värd tycker jag! Hihi.

Förövrigt så har dagen varit mys med th och hennes syrra! Åkte till stan vid halv två och sen hamnade vi hemma hos th och åt kladdkaka och kollade på that 70s show. Aja, time to gooo

PUSS

Slow motion

Heej! Här sitter jag och segar, men det får jag inte göra länge till för jag ska alldeles strax göra maaassa teoritester! Jag tar detta på allvar nu alltså ;) (vi får se hur länge det varar denna gången, haha).

Det gick bra att städa även denna dagen. Drabbades dock av en väldigt jobbig huvudvärk som inte lämnade mig förrän jag skulle gå hem! Så nu är jag huvudvärksfri iaf. Städningen gick fortare idag än igår, så jag fick komma på massa andra saker att göra som att vattna blommor och leta efter damm, och jag gjorde allt i långsamt tempo. Imorgon lär jag få göra allt i slow motion, för nu har jag ju sopat alla rummen ganska grundligt.

Justja, teori var det.

Tillfällig städtant

Hej blogg! Har precis ätit upp min lunch som bestod av någon slags björnbärskräm och två mackor! Man blir hungrig av att städa hela dagen. Men det gick väldigt fort och det var kul för alla på mammas jobb är så trevliga! Det var ju som sagt bara fyra timmar, men nu är det alltså rent och fint på vårdcentralen i ingelstad ;D

La mig värsta sent i natt så jag har inte sovit så mkt, så därför känner jag mig helt slut nu. Ska nog vila lite snart, och sen så måste jag handla lite grejer till mamma tyckte hon. Tur att det typ bara är 10 steg till ica affären, haha!

Det blev visst ett ganska ynkligt inlägg det här, men förhoppningsvis blir det mer nästa gång om vi har tur :) Lägger in en bild för att få det hela lite fylligare.



Ha det nice, puss

Shut up and drive

Hey there! Hoppas allt är bra? Med mig är det rätt så bra idag! Åt precis lite mat och nu ska jag duscha alldeles strax efter att jag skrivit detta inlägg. Jag hatar att duscha när det är vinter egentligen för då vill man aldrig nånsin lämna duschen. Och så står man där som ett russin!

Idag har jag mest tagit det lungt. Övningskörde vid 5 och det är väl det mest händelserika jag gjort idag, haha. Påtal om köra så måste jag köpa nya körlektioner snart för mina har tagit slut, och jag känner att jag kommer behöva en del till. Jag är nog inte en av dom som föddes med körkunskaper, jag tycker att jag är värsta dålig på att köra bil :P fast om jag går runt och tänker sådär så blir det kanske så bara för att jag tänker så... så inga mer negativa tankar här inte! Jag är grym på att köra, ohyeah ;)

Imorgon och de 3 andra dagarna av den restrerande veckan ska jag städa på mammas jobb! Det är bara 4 timmar per dag, men det är ju lite ändå! Kommer ju inte att få jobba extra på börjes denna månaden. Eftersom att det är från 8 till 12 så bokade jag nu in en körlektion att ha på torsdag klockan tre, och då kan jag ju passa på att köpa dom där lektionerna jag pratade om innan. Tycker det är mkt bättre att ha det förbetalt än att hålla på att betala en och en. Åh vad skönt det hade varit och slippa tänka på körkortet alltså, men jag ska fan ta det innan sommaren! (pleeease?)

Jag har haft två drömmar om semlor med inte allför långt mellanrum, och då måste jag ju även påpeka att jag aldrig varit nåt stort fan av semlor... så jag undrar verkligen vad drömmarna vill mig? Är det en sann-dröm? Ska jag kanske få en semla av någon helt oväntat? :P haha, det återstår att se.

Nu hinner jag tyvärr inte sitta här och låta tiden rinna iväg! Pussochhej



Vad vill du mig, semla?

Another sunday

Tjaha! Först nu blev jag pigg, det dröjde ett tag. Har varit seg och trött hela dagen, men nu vände det. Jag antar att det beror på att mamma satte fram överdrivet många kakor, och man måste ju smaka alla! Haha

Lyssnar och sjunger med till massa musik just nu, antar att hela huset och alla grannar hör mig, men det bjuder jag på ;P kom gärna hit och lyssna om du vill ;)

Helgen har vatt nice, fast hade vatt lite bättre om jag inte hade jobbat i lördags. Menmen det gick bra ändå! Var bara väldigt osugen på att stiga upp mitt i natten (som det kändes som). Åkte hem till th igen direkt efteråt och möttes även av alla hennes systrar som skulle joina oss!

Nä nu orkar jag inte sitta här och skriva längre, men vi hörs nog snart igen skulle jag tro! PUSSOKRAM

Spf 40

Heey! Idag blev det en tidig morgon för min del för jag skulle ju till vårdcentralen vid tio. Jag tänkte att jag skulle duscha efter det besöket där, men sen så fick jag ta bort den där leverfläcken som började blöda förra veckan så då avrådde hon mig från att duscha inom det närmsta dygnet så att plåstret skulle sitta kvar längre. Mitt hår var jättesmutsigt så jag tvättade bara det och det kom inte en endaste liten vattendroppe på plåstret! (leverfläcken satt typ ganska långt ner på ryggen). Jag måste hålla koll på ganska många av mina leverfläckar för jag har sån där typisk känslig hud med många leverfläckar. På senaste tiden har jag blivit väldigt medveten om att vara försiktig i solen och smörjer in mig med solskyddsfaktor varannan minut typ (i turkiet använde jag mig av solskyddsfaktor 40, anpassad för barn :P) för jag bränner mig lätt. Det känns ju väldigt tråkigt att ha denna huden som aldrig kan bli sådär fint jättebrun, men tyvärr så är det såhär och jag får helt enkelt försöka vara nöjd med min vita nyans!

Aja över till annat. Denna helgen hade jag och th planerat en hel helg tillsammans (hennes pojkvän är bortrest), och vi hade gjort upp värsta planerna att vi skulle ut ikv och sen ska jag sova hos henne både fredag och lördag :) Men igår upptäckte jag att jag jobbar imorgon. Så typiskt. Jag jobbar liksom EN lördag i månaden, och så är det just denna :P men som tur är så jobbar jag typ till kvart i 4 så jag tar bussen som går vid lite över 4 från tingsryd direkt till henne igen! Och vi ska fortfarande gå ut ikv, men jag får absolut inte försova mig och missa bussen som går halv nio imorgon!

Jag är verkligen supertrött nu och mina ögon är helt röda känns det som, så jag ska nog vila en stund nu innan jag ska fixa mig och packa ner allt som jag behöver ha med mig till th's place :)

Ha det så bra, PUSS!

Denna med spf 40 var en bra vän för mig i turkiet, och en turk sa "like a baby..." när han fick syn på flaskan ;P haha

Klant

NEJ, det hände (en liknande grej) igen. Hur lyckas jag? Åh ibland blir man bara så arg på sig själv. Det var nämligen som såhär att jag tydligen skulle ha en körlektion idag vid tio, men kom jag ihåg det? Nej. Men grejen var den att jag trodde verkligen att jag hade avbokat den, men det är ju ingen ursäkt. Eller jo en ursäkt för mig själv kanske, men inte för körskolan... aja men inte för att dom förlorar nånting på det egentligen för jag måste ju ändå betala. Den enda som förlorar något på det är ju jag :P jag måste verkligen skaffa lite mer koll på saker och ting. Aja 600 kronor är ju inte så mkt (försöker jag intala mig ;P haha). Det jobbiga är ju att jag betalar största delen av mitt körkort själv, och jag har ingen stadig inkomst för tillfället precis. Men som tur är så har jag lite fonder och sparade pengar som jag måste ta utav.

Som jag skrev där uppe hände ju en liknande sak för några månader sen när jag egentligen skulle jobbat en dag, och dom ringde och frågade var jag var nånstans. Idag fick jag samma känsla när körskolan ringde, och hon som ringde lät inte så glad precis. Det kan man ju förstå iofs, och jag hör fortfarande hennes mening: "det här blir ju dyrt för dej...".

Förövrigt så hade jag världens jobbigaste natt! Så fort jag hoppade ner i sängen fick jag nån slags jobbig stresskänsla som inte ville försvinna hur mkt jag än försökte. Jag kunde inte få bort tankarna om saker jag måste göra, att jag borde skaffa mig nåt jobb, att jag måste ta mitt körkort, att jag måste ha pengar till det... såna jobbiga tankar! Kunde verkligen inte tänka på något positivt eller roligt. Jag oroade mig med andra ord. Jag kunde nästan inte andas normalt till slut och jag har ingen aning om hur jag lyckades somna tillslut, för det kändes som att jag kände sådär hela natten.

Nä, kanske borde liva upp stämningen med lite här på nåt sätt. Ska nog gå en runda snart så att jag känner mig lite lugnare och gladare :)

Flashback

Av någon konstig anledning har jag varit väldigt, väldigt trött idag. Det började redan en timme efter min uppstigning. Och då är det ju ganska illa :P haha, på bussen in till stan var jag verkligen tvungen att fokusera på att vara vakna och bli pigg. Och nu är jag ju ändå ledig nästan hela tiden... jag har väl blivit nån slags lat-och-trött-människa. Great. Såhär kände man typ alltid påväg in till skolan kommer jag ihåg, haha fick en liten flashback ;P

Påtal om skola så kanske det är dags att komma på nåt att utbilda sig till kanske? Usch jag blir trött och stressad bara av att tänka på det.  Och jag känner inte för att bli (mer) trött och stressad just nu! Så istället ska jag kolla på lite greys anatomy och sen ska jag sova så att jag inte är såhär trött imorgon med. Fast jag kan ju ändå sova så länge jag vill kom jag på nu. Usch jag vill inte kunna sova så länge jag vill längre. Visst det är skönt ibland men efter ett tag så får man bara massa ångest för att man inte jobbar, går i skolan eller nåt.

Nu säger jag hejdå så hörs vi nog snart igen (:


Denna fina bilden tog emelie när vi var i turkiet! Hade vatt nice att resa iväg nånstans ett tag igen.

Plans

Heey! Idag har jag varit otroligt effektiv. Har handlat åt min förkylda syster, gått en lång runda samt pluggat på massa terori. Och mer ska det bli, för jag har bestämt mig för att satsa stenhårt på det här med körkortet så att jag kan ta det nån gång. Gärna snart, för jag är trött på att inte kunna göra vad jag vill (haha, så känner jag iaf, känns som att jag bara kan börja söka massa jobb och leta lägenhet efter körkortet. Före och efter körkortet... som före kristus typ ;P) Känns som att jag lika gärna kan försöka satsa 100 % på detta nu, och sen jobba på samma ställe i sommar också. Och då helst ta körkortet innan dess, så att jag kan göra vad jag vill därefter! Det är tydligen bra att ha mål, och det har jag ju nu.

Mitt allra närmaste mål är att ta mig neråt och se om det är nån mat på g, för ich bin hungrich. Idag är jag lat och orkar inte hjälpa mamma (som av nån konstig anledning alltid är den som lagar mat här, I wonder why?). MEN jag brukar faktiskt vara snäll och hjälpa med det, dels för att jag tycker det är kul att laga mat. Och dels för att jag själv tycker det är supertråkigt att laga mat alldeles ensam!

I fredags var jag och emelie på stan hela dagen och då köpte jag mig ett par mysiga tofflor för mina frusna fötter, och dom har jag använt flitigt sen dess måste jag säga ;P det kändes väldigt viktigt att berätta detta, så att ni vet hur mina fötter mår liksom ^^



Nä, kanske ska hjälpa mamma med maten ändå... kan ju alltid provsmaka den. Haha ;)

Never too late

Nu var det ju ett tag sen jag ägnade min tid åt att skriva här, men är man är dålig bloggare så är man ;P jag har verkligen inget intressant att skriva om nuförtiden känns det som. Fast nåt kan man väl alltid komma på iofs! Jag är så himla sugen på att bara flytta härifrån just nu, men jag måste ju ta mitt körkort först, och skaffa heltidsjobb och blablabla. Så många måsten.

Har kört lite bil idag och sen har jag mest tagit det lugnt och lyssnat på glad musik för att höja mitt humör lite! Haha så jag har hoppat över varenda liten depp-låt. Det funkar faktiskt ;P

Justja, jag har förresten gått och blivit värsta orolig för en del såna där födelsemärken jag har. Har nämligen hur många som helst, och i torsdags så började en blöda! Det är nog inte särskilt bra, så jag går runt och oroar mig för detta värsta mkt. Jag vet att man inte ska oroa sig, men det är ju svårt. Ska iaf kolla upp dom på fredag hos vårdcentralen.

Hade tänkt plugga massa på teori idag, men har jag gjort det? Nej. Men får göra det nu. Eller nej, ska nog ringa th ist förresten :) bara skjuter upp allting heeela tiden. Thats me.

Ha det så bra hörrni!


En blå nyans

Hello, how do you do? Haha, så brukade jag alltid säga innan har jag för mig. Det låter kul när man säger det fort! Fast jag har ju lite udda humor ibland har jag märkt :P ibland skrattar jag åt saker som andra finner allt annat än roliga, men thats me helt enkelt! Påtal om skratta så kom jag på att jag även kan skratta hysteriskt om det händer nåt "allvarligt" eller om jag befinner mig i ett tillfälle då jag absolut inte får skratta! Det är ju riktigt jobbigt, när man liksom inte kan hjälpa att man skrattar. Men det är väl nåt slags panik-grej-skratt jag drabbas av helt enkelt. Det låter som att detta händer mig varje dag, men så är det inte. Det har väl bara hänt kanske 3 ggr eller nåt ^^

Det var egentligen inte något jag planerade att skriva eller så, utan det bara kom upp lite spontant! Idag har jag nog haft världens tråkigaste dag. Har känt mig extremt uttråkad och inget har änsålänge fått mig road. Är helt osugen på allting, så jag hoppas att jag vaknar upp imorgon lite mer positivt inställd (:

Har kollat på massa greys anatomy avsnitt igår och idag, det är en ganska bra serie. Missade typ hela första säsongen så jag tänkte att det var dags att önska mig den i julklapp, och jag fick alltså den ;P

Nä, nu ska jag äta en morot, för morötter är ju ganska gott tycker jag. Känns kanske lite tråkigt att sitta här och äta en morot, men what the heck, min dag har ju ändå varit så tråkig så det passar ju bra. Haha.

Måste bara klaga lite på denna kylan som har hälsat på! Jag tänker strejka från kylan och alltså inte gå ut förräns minusgraderna har försvunnit. Mina händer är i skrivande stund helt frusna och man kan även ana en blåaktig nyans :P brrr.



Pussochhej

Back

Heej! Slank bara in här lite snabbt, och så såg jag att det har varit mer besökare här än vanligt idag. Och jag som inte har uppdaterat här på flera dagar, fick nu lite dåligt samvete :P jag är en dålig bloggare, jag vet. haha.

Jag är lite småtrött nu, men det får man vara på söndagar! Därför så ska jag alldeles strax sova i min sköna säng, som det tydligen också bor en nyckelpiga i! Har sett den vandra omkring på mitt täcke ett antal gånger nu, så den verkar trivas här den med :P och nu när jag tänker efter så hittade jag en annan nyckelpiga i mitt rum för ett tag sen, som jag släppte ut genom fönstret (kanske inte så snällt med tanke på att det snöade... men aja). Vet inte vad jag har som nyckelpigor gillar, men något måste det vara ;P

Oj vilket kul inlägg, nu får vi hoppas att de som kikar in här blir nöjda ;D hihi.

Kanske ska piffa upp lite extra med en bild också? :) En helt meningslös bild utan budskap.



Ni får ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis imon ;) Puss

Välkommen 2009

Hey! Gud vad jag är trött, men tänkte trots det skriva ett litet inlägg här. Nyårsaftonen igår blev trevlig! Det blev lite ändrade planer under kvällens gång. Hamnade hos th och robin vid halv nio tiden, och pga dåliga bussförbindelser till stan så fick vi välja mellan att antingen ta sista bussen till stan vid halv tio eller att gå till stan. Vi ville inte stressa så vi valde det sistnämnda alternativet :) trots alla minusgraderna! Brr, men vi kom fram. Fast när vi väl kom till stan uppstod komplikationer, för vi bestämde att jag skulle sova hos dom och den sista bussen till bergsnäs gick vid 1! Vi var påväg till en fest på dalbo, men blev bara kvar där i 20 min. typ och kollade på raketerna, för att sedan åka därifrån igen :P haha, men det blev ett trevligt nyår iaf!

Jag är fortfarande lite sjuk, om inte ännu mer pga av kylan igår! Men hade tänkt gosa ner mig under mitt täcke+filt och kolla på filmen twilight nu :) har hör nånstans att det tydligen ska vara bra? Ja, det märker vi helt enkelt :)

Hoppas alla har haft ett kul nyår! Pussheej

RSS 2.0