Make some noise

Hello! Det är alldeles tyst här hemma, men det kanske beror på att 2 av 5 familjemedlemmar är iväg för tillfället. Mamma skulle hänga med mormor till lund och min syrra åkte till en vän innan. Så då är det bara jag, bror och pappa som återstår. Men det är ju skönt att det är tyst och lungt ibland... eller nej, jag ångrar mig. Jag hatar när det är för tyst. Bra att musik finns!

Idag har jag och min syrra umgåtts en del, innan hon åkte iväg då. Vi hade mys med film och prat! Hon är ju iväg värsta ofta nuförtiden så man får passa på ;P vi brukade ha som tradition att kolla på desperate housewives vaaarje tisdag, men nu har hennes nya vän tagit över den traditionen verkar det som :P hehe. Självklart kollar jag på det ändå, även om det är trist att kolla på det helt ensam. Om jag frågar min bror snällt kanske han ställer upp? ;P haha.

Jag har även hunnit med att testa alla kläder jag råkade handla igår, för jag tänkte att jag kanske borde lämna tillbaka något för jag köpte mest såna saker jag redan har... men såklart så fastnade jag för allt. Haha :P så det finns ingen annan utväg än att behålla allt! Jag är ju för smart som handlar upp alla mina pengar typ 3 dagar efter min lön. Men th lider också av samma problem, så jag är inte ensam ;)

Jag har förresten äntligen fixat en klipptid! Nämnde för ths syrra sara (som går frisörprogrammet) nån gång att jag ville att hon skulle klippa mig, och nu är mitt hår verkligen i akut behov av ett klipp så imon ska jag få det fixat! Sen kan jag äntligen färga mitt hår också så jag slipper se min fula utväxt. Mitt hår har för övrigt också fått nån rödaktig ton som jag absolut inte trivs med :P

Nu är jag värsta hungrig! Men först måste jag förresten ladda på min mobil som inte har några pengar kvar. Så nu får jag skynda mig!



PUSS


Of course!

Godmorron! Alternativen för dagen är antingen vara hemma och sega med min förkyldning som aaaldrig verkar vilja försvinna, eller att umgås med min kära vän th! Svårt val? Nej. Självklart väljer jag att umgås med th på stan och eventuell picknick (om det nu blir tillräckligt varmt idag?) :D

Igår var en kul dag med både emelie och th! Vi gick bland annat runt växjösjön och sen gick vi även hem till emelie på teleborg så det blev en ca 2 timmars promenad sammanlagt!

Nu ska jag nog fixa mig lite inför dagen, men vi hörs! Justja, jag måste hitta lite tid för plugg också kom jag på nu... aja ikv och imon. Imon är jag ju ledig! Då var det fixat :P


På bilden ovan ser man bland annat en bit av en cheesecake som är så jävla god! Mamma bakar så goda saker hela tiden :)

Pusspuss

Be happy

Heey! Här sitter jag nu och gör inte så värst mkt. Trodde ju att jag var frisk men inte då, det märkte jag igår på kvällen. Hade jätteont i hals, huvud och i min nacke :( vet inte alls, men det gjorde hur jäkla ont som helst så jag kunde inte sova alls typ. Men på nåt sätt lyckades jag somna och jag vaknade utan smärta i min nacke! Då blev jag glad och påbörjade min dag :) ibland kommer jag på mig själv att bara gå runt o klaga på allt och inget, utan att visa minsta lilla tacksamhet för att jag lever! Egentligen ska man försöka vara nöjd med hur allt är. För man kan ändå inte göra något åt det. Man får vara glad att man lever helt enkelt!

Imon ska jag jobba igen, efter ca en veckas uppehåll :P jag jobbar verkligen helt oregelbundet. Det enda jag vet säkert är att jag jobbar EN lördag i måndaden ;) den kan ingen ta ifrån mig! Hehe, fast iofs så har jag fått två jobbpass till nästa lördag (det ena passet som jag alltid har den lördagen, och sen ett annat). Så får väl kolla upp vilket pass det är jag ska ha, det löser väl sig :) Jobbar iaf 11 - 20.30.

Jag var i stan idag, och hade först körlektion och sen gick jag runt litegrann på stan. Th och jag hade halvplanerat att vi skulle ses, men vi insåg att det nog var bättre att ses en annan dag (snart! :D) ist för hon skulle börja jobba vid halv tre. Men som tur är så finns det ju fler dagar att ses på! Jag är ju lite småsjuk också, och jag vill ju inte smitta min bästa vän ;D hihi.

Påtal om stan så blev jag "påhoppad" av någon nudel-utdelare (?). Det var lite kul, för jag gick där och var värsta stressad till min buss och så kommer det fram någon och trycker upp ett paket nudlar i mitt ansikte och babblar om att jag ska ta dom, och att det är vääldigt viktigt att jag läser den medföljande lappen! Jag fick inte fram så mkt mer än, jaha okei, och sen tryckte jag ner hela paketet i min väska och sprang iväg till min buss :P haha.


^Ja, det var anledningen till nudlarna.



NU ska jag utforska tvn och se om den erbjuder nåt kul!
Pusspuss

Inkorg



Haha, det har visst samlats en hel del mail i min inkorg, måste kanske städa lite i min hotmail ;P

Better

Tjaa! Idag mår jag bättre och pågrund av min tidiga läggning igår vaknade jag vid halv nio, men jag tror att det var det som behövdes för att må bättre :) har inte alls mkt ont i halsen idag, lider endast av lite hosta och frusenhet :P haha. Jag kollade på filmen the holiday precis när jag hade vaknat och den är rättså bra!

Nu ska jag göra lite mat eller nåt.

Här kommer lite försenade påskbilder förresten ;)


Goodie

Hittade en bra gladlåt! :)



The format - oceans

(Lite skum "video" dock :P)

Döv?

Haha, bara för att jag är förkyld så hör jag typ ingenting för tillfället. Jag har min musik på högsta volym men det låter bara som lite stillsam bakgrundsmusik.

Var bara tvungen att meddela detta ^^


Like an empty ocean

Hej blogg, det var ett tag sen! Jag har inte haft nån ork alls till att skriva ett endaste litet inlägg på ett tag. Förrän nu :) Jag har varit sjukling några dagar med feber och ont i hals bland annat. Det var väl i torsdags jag började få såndär sjukdomskänsla och i fredags på jobbet mådde jag inte bra alls. Uuuh var sådär frusen och varm på samma gång så jag fick hoppa ner i min säng och vila med en gång när jag kom hem. Skulle även jobba på lördagen och det gjorde ju inte saken bättre kanske :P det är ju grymt jobbigt att sova när man är typ 100 grader varm, men jag sov väl så mkt jag kunde och mådde faktiskt bättre på morgonen. Så det var ju tur, men när jag kom hem sen vid 18-tiden så upptäckte jag att jag hade feber igen. Så detta var ingen kul helg för min del iaf ;P igår och idag har också varit tråkiga, men nu tror jag att jag känner mig lite friskare iaf :)

Usch, jag hatar förresten när allt känns sådär meningslöst och jobbigt :/ jag känner lite så nu, men det kanske beror på att jag varit lite sjuk och så. Jag har en ständig känsla av både meningslöshet och panik just nu. Gah, drives me crazy.



Ha det så bra, puss!

Music in my ears

Jag har varit väldigt undereffektiv (kan man säga så?) idag och alltså inte åstadkommit någonting alls. Jag skulle ju ha städat men nej, dammet får vara kvar ett tag till! Muhaha.

Jag har gått en runda, men den blev inte så lång så jag ska nog gå ut lite till nu hade jag tänkt. Har lagt in massa nya låtar i min mobil som jag känner för att lyssna på, och då passar det väldigt bra att göra det i samband med en runda tycker jag :P just nu föredrar jag att lyssna på musik i hörlurar, haha.

Anyhooow, nu ska jag dra och sen ska blir det teoriplugg så att jag lär mig allt det där som man måste kunna.

Pusspuss

Fånga dagen

Godmorgon! Jag vaknade vid 10-tiden, hade gärna sovit lite längre men väcktes av massa olika ljud. Från min syrras hemkomst (hon har varit hos en vän i några dagar) till axels skrik för att han ville gå upp här uppe. Han skriker/jamar som ett barn alltså! Det låter helt sjukt :P alla som hör det undrar alltid vad/vem det är som låter, och så måste jag alltid förklara att nej, det är inget litet barn utan det är bara min katt. Haha.

Hursomhelst så är jag ledig idag, och det känns ju skönt. Men det jobbiga är att jag känner för att göra nånting och inte bara vara hemma idag. Men det finns inte så mkt alternativ nu när alla andra jobbar och sysslar med annat. Det var ett tag sen jag bara var hemma och inte gjorde nånting alls. Men idag får helt enkelt bli en sån dag :P kan ju iofs umgås med min syrra för vi har inte träffats på väldigt länge! Har en del andra saker jag "måste" göra också, men vi får se hur det blir med det ;P




Där kom lite bilder från gårdagen. Jag och th träffades på stan för att spendera våra sista pengar ;P sen gick vi vidare till ett nyöppnat 50-tals inspirerat café. Och det kändes som att man klev rakt in i 50-talet faktiskt :P musiken var 50-tal, inredningen var 50-tal. Det enda som inte var från 50-talet var (förhoppningsvis) det ätbara (; haha. Efter det var vi trötta men bestämde ändå att vi skulle gå runt växjösjön! Det gjorde oss (iaf mig ;P) ännu tröttare så vi åkte hem till th och kollade på scrubs och gjorde smoothie med deras nya mixer! Vi la ner lite blandade ingredienser och den blev faktiskt god! :)

Nu ska jag fånga dagen.
Puss

A place where I am free

Hey! Strax ska jag in till stan för att träffa th och vi ska väl vandra omkring på stan ett litet tag och sen fika litegrann med. Alltid mys! Usch jag har värsta ont i min nacke av någon anledning. Så den får vara helt stilla. Inte några plötsliga rörelser här inte :P

Jag ska jobba torsdag, fredag och lördag denna veckan. Så jag är ledig imon också. Men det känns ju bra att ha lite jobbtider :) har även frågat om jag kan jobba på börjes även denna sommar och det gick bra, så då var sommarjobb fixat för detta året också! Jag tror att det sommarschemat börjar vecka 25. Och det är ju egentligen inte alls många veckor tills dess.

Ska till stockholm 1 - 3 juni kom jag på nu! Jag, th, Josefine och Sara hade tänkt dra dit och det ska bli kul! Inte för att min ekonomi är på min sida just nu för tillfället men det löser väl sig :)



Ha det så bra, pusspuss

Lifeline

Tjaa! Allt bra? Med mig är det bara bra. Det känns som en typisk söndag idag, vilket det inte alls är egentligen. För det är ju måndag. Men jag har tänkt att det har varit söndag hela dagen, så vi kan låtsas det tycker jag! Haha.

Helgen har varit kul och har bestått av lite allt möjligt. Fest, påskfirande och mys. Alltid trevligt med låång helg! Nu är jag dock övertrött så jag ska strax sova! :P Annars sitter jag just nu och lyssnar på värsta sköna låten. Lifeline med angels and airwaves. Lyssna på den du!

Innan jag ska sova hinner jag bjuda på lite vimmelbilder från helgen ;D detta var en trevlig kväll som började hos emelie med förfest och sedan fortsatte vi till oleo :) bilderna påminner mig om att det är ganska akut för mitt hår att besöka en frisör. Måste klippa, det är så slitet att jag knappt vågar visa det för en frisör :P





Puss!

Soft

Hey blogg! Jag sitter här medans tiden går fortare än aldrig förr typ. Jag fattar inte hur tiden kan gå så himla fort när man kommer hem efter jobb/skola etc. Men när man sitter där på sitt jobb brukar tiden oftast gå otroligt långsamt. Om man inte har världens roligaste jobb då! Vad det nu kan vara för nåt? :P Egentligen så vet jag nog varför tiden går så sakta vid såna tillfällen; man väntar ju bara på att man ska få sluta och göra roliga saker som man vill göra. Haha, usch mina meningar blir nog lite osammanhängade just nu känner jag, men jag skyller på att jag är trött idag igen ;P

Igår var jag ju på spa med mamma, och det var nice faktiskt. Massage och skrubbning är ju inte fel, men jag måste erkänna att det känns lite udda när en helt främmande person tar på typ hela min kropp och håller på att greja i mitt ansikte och sådär, haha :P men det är ju deras jobb. Det är nog rätt skönt att jobba på ett spa med tanke på den väldigt avslappnande miljön runtomkring. Havsmusik och brinnande ljus överallt liksom. Ingen stress där inte. Om det ändå vore så på börjes (;

Jag kände mig iaf väldigt fräsch efter spavistelsen igår, helt mjuk blev jag :) kom hem vid 7 tiden så jag hade ju inte hunnit börja jobba vid 5. Så det var ju tur att jag insåg det innan. Eller jaja, det var mamma som insåg det! Jag kan vara lite optimistisk av mig ibland kanske.



Damn, swedbanks hemsida fungerar inte och jag som måste betala lite grejer. Menmen får väl hoppas den funkar snart. Annars blir jag aaarg :P Tänkte kolla på film eller tv nu, om tvn har något kul att erbjuda. Imon är det jobb igen från 11 - 20.30. Egentligen har jag sovmorgon till 8, men min syrra ska passande nog till tingsryd vid 10 tiden och jag ska hänga på! Så då blir det ännu mer sovmorgon till mig!

Ha det så bra, PUSS!

Still aint over you

Oooh vilken bra låt!

A bad day?

Hello! Jag sitter här och har precis duschat. Idag vaknade jag by the way på världens sämsta humör och det förföljde mig nästan hela dagen :P haha, tror det berodde på att jag inte sovit så mkt på senaste tiden och så vaknade jag alldeles för tidigt för mitt eget bästa. Kunde ju inte somna om heller. Jag har undvikit att vara i min familjs närhet så att dom skulle slippa ta del av min dåliga dag, haha. Det var ju lite snällt av mig ändå ;) Men nu är jag ganska glad iaf. Jag hatar när man känner/mår sådär. Allt känns förjävligt och bara för att man känner så så går allting fel. Uschja, såna dagar borde inte få finnas till.

Helgen har varit rolig iaf! I fredags jobbade jag ju till halv nio och sen var jag trött när jag kom hem, så det blev en lugn kväll. Sen steg jag upp tidigt igår för jag skulle även då jobba. Kändes ju lite trist att sitta inne i en kassa när det var värsta sommaren ute, men jag slutade vid tre så även jag fick ta del av solen litegrann :) när jag kom hem så ringde emelie och rasmus och frågade om jag och th var sugna på grillkväll! Och självklart var vi det, men det jobbiga var bara att min buss inte går förräns 20.00 på lördagar (den som går innan går 16.40, dumma bussförbindelser :P) så det blev en sen grillkväll ;) emelie och rasmus väntade snällt med grillningen tills jag och th kom vid nio tiden! Hehe, men jag och th var så upptagna med att prata under bilfärden till emelie att vi glömde stanna någonstans och köpa grilltillbehör ;P så vi fick med en gång sätta oss i bilen igen och fixa det! Sen blev det en mysig kväll :)

Imorgon ska jag och mamma besöka ett spa :) jag har aldrig varit på spa innan så det blir en ny upplevelse. Jag skulle egentligen jobbat imorgon mellan 17-20.30 men sen förklarade mamma för mig att jag absolut inte skulle hinna till jobbet för vi kommer antagligen inte hem förräns mellan 6-7 trodde hon :P men som tur var kunde per ta över detta passet åt mig :D weey, tacktack!

Pusspuss

     

Hey now

Heej! Ska strax hoppa på bussen till tingsryd för att jobba. Vaknade faktiskt tidigt idag för att ta del av dagen lite. Så redan vid nio steg jag helt frivilligt upp och åt frukost med mamma som är ledig idag. Sen blev det en väldigt snabb och ganska lång runda i det sköna vädret :) en dusch var inte fel efter det kan jag ju säga!

Nu måste jag platta håret och sedan dra, Puss

Spending

Tjaa! Allt bra? Med mig är det mkt bättre idag, förkyldningen är nästan som bortblåst skulle man kunna säga. Med endast lite halsont sitter jag här och är trött som bara den efter en dag i ullared :P man brukar ju bli lite trött av att åka dit av en del anledningar; man måste vakna tidigt pga av att man måste åka dit så att man kommer fram tidigt, man åker bil i massa timmar och man går runt och runt de restrerande timmarna när man inte åker bil. Men kom iaf hem vid 8 tiden och nu har jag packat upp alla mina inköp. Det tog tydligen ca två och en halv timme ser jag nu, haha. Jag är nu ca 2000 kr fattigare, och om man räknar med shoppingen i måndags blir siffrorna ännu högre... så nu får jag ta det lite lugnt med utgifterna känner jag. Men blev lite glad när jag kom hem och möttes av att jag får tillbaka rätt mkt pengar när man får skattepengar tillbaka! Weey.

Ska snart sova. Ska jobba imon, men börjar inte förräns vid halv 3 så det blir ju iaf en liten sovmorgon ;) ska hälsa på min mormor innan jag börjar! Var längesen jag träffade henne, och så skulle jag hjälpa henne med lite saker. Jag slutar vid halv nio som även th gör, så jag fick åka med henne hem. Thanks th (: 

                            

Nu ska jag nog se lite scrubs och sen somna, pusspuss

Sunny day

Damn, jag är superförkyld. Great. Nyser hela tiden och utöver det är det hosta och rinnande näsa som gäller. Gah, men jag ska trots detta gå ut och möta våren lite nu hade jag tänkt. Måste ändå hämta ut paket på ica :) Hoppas det är så varmt som det ser ut att vara!

Dance with somebody

Denna låten är ju för härlig! Th och jag shakade ass till bland annat denna i lördags ;)




Påtal om lördags så kommer här lite bilder från den kvällen!

         

Det var ju earth hour i lördags och självklart skulle th och jag vara duktiga och släcka lamporna. Det blev många ljus och massa mys! Vi konstaterade även att man kan ha grymt kul i mörker ;P haha. Kvällen slutade sedan på oleo och det var en kul kväll vi fick till!

Åh vädret ser ju för underbart ut just nu, vågar man hoppas på att våren äntligen har kommit? Måste ta mig ut och gå en runda senare. Jag måste även städa ut kläder, städa, laga lunch samt plugga teori. Jag känner mig mer motiverad än nånsin nu när det gäller körkortet, om man inte är det så går det ju inte. Men motivationen varierar ju lite från dag till dag om man säger så :P

Have a nice day, puss

RSS 2.0