We´re really popular!

Jag börjar vid halv tre idag! Så har lite fri tid innan jag ska köra iväg till jobbet :) tänkte bland annat hämta ut en present till pappa som fyllde år i tisdags. Den hade inte hunnit komma då, så han får vänta tills idag istället! Sen så tänkte jag träna litegrann nu innan, och sen duscha och laga mat. Så det var ju nästan bra att några började blåsa löv för fullt vid typ halv 7 tiden på morgonen, för vid 8 gav jag upp. Gick inte alls att sova i det oljudet :P sånt är ju ganska frustrerande. Men jag får ta sovmorgon en annan dag! De kan ju inte hjälpa att de måste blåsa löv så tidigt på morgonen... för det är väl typ det viktigaste och meningsfullaste man kan göra?

Haha, nä nu ska jag sluta vara irriterad på dem :P men när jag ändå håller på så kan jag ju även ta upp att varje gång jag känner för att gå in på HM´s hemsida, ja då står det "tyvärr, det är många som besöker oss just nu". Så det blev ingen nätshopping idag, kanske lika bra det faktiskt ;)

Jo, visst är det populära! Men just idag berodde det på att Versace kollektionen släpps idag, så det är väl många som vill åt deras plagg.    


    
Nej, nu ska jag skynda mig med alla saker som ska hinnas med! Ha en bra dag :)


<3

Hej! Tiden bara flyger förbi här, och det betyder inget bloggande. Har inte ens tid att bjuda på en bild, då jag inte orkar föra över bilder till datorn. Det är synd att man är så trött hela tiden, och måste prioritera annat :P men ja, det är så det är. Önskar verkligen att man kunde ha mer tid över till familj och vänner, vet inte hur ofta jag sitter och tänker på det. Att jag vill vara mer med alla. Men jag försöker att verkligen ta vara på tiden när man väl hinner ses!

Jag kan känna, nu när jag flyttat och bor själv, att det känns så jobbigt när till exempel någon från min familj har varit på besök att inte följa med hem till dem. Jag vill på ett sätt fortfarande vara en del av deras liv och vardag. Vill veta vad som händer där, och prata och umgås som innan. Det känns tomt när de åker. Jag kan tycka att jag är lite löjlig ibland. Men jag tror att det är sån jag är. Jag vill vara nära min familj helt enkelt! <3

Jag hann träffa th lite i helgen med :) wiie, det var kul! Åkte dit och hem med hennes roliga familj! Mycket trevligt :) sen så var jag hos mormor med, så jag hann faktiskt med en hel del kvalitetstid med mina nära och kära!

Som min kära andreas! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Tack älskling för att du får mig att må så bra! <3
Nu har jag fått ut lite känslor här, vilket kanske behövdes :)

Det har förövrigt tagit en liten stund att skriva det här pga att jag skar mig i fingret, och det vill ju inte sluta blöda. Det är ju inte heller det lättaste att laga mat med en hand, men det gick tillslut ;P



Bjuder på en bild som redan fanns i datorn ;D kanske inte så passande till årstiden dock.


RSS 2.0