Kul helg och inventering

Heej! Är hemkommen från den stora staden göteborg och kom även hem från jobbet för inte så längesen. Har nämligen varit inventering på jobbet idag, där all personal skulle deltaga. Så från 14 - 22 var den beräknade tiden. Stämplade faktiskt ut tio minuter innan 22, så lite tidigare blev det! Jag är fortfarande mätt efter all fika jag proppat i mig :P när det är inventering så bjuder börjes på fika så man får ju liksom passa på! Jag inventerade mest godis och lampor idag, och tiden gick fortare än väntat.

Helgen i gbg har varit rolig förresten :) känns som att vi var där mer än tre dagar, för vi hann ändå med en hel del! Trots väldigt många förseningar första dagen, haha. Först så var tåget lite över en timme försenat, och sen så råkade vi olyckligtvis sätta oss på fel spårvagn när vi skulle till vårt vandrarhem. Själva numret var ju rätt, men vi tog åt fel håll. Så vi åkte en runda på ca 1 timme. Detta kom vi på efter ca en halvtimme, men vi antog spårvagnen skulle hamna på vårt mål tillslut. Vi ville ju inte precis hoppa av och känna oss ännu mer vilse ;P men sen när vi väl kom fram till vår hållplats så började det såklart ösregna. Men vi var glada ändå. Vi fixade till oss för att sen dra in till stan.

Bilder kommer möjligtvis imon för den intresserade. Nu orkar jag inte pyssla med sånt där :P jag borde nog packa upp min väska, jag är ännu sämre på att packa upp än att packa ;D så den lär ju få stå där den står ett tag.

Ha det bra, PUSS


Hellogoodbye

Alltså... jag kan inte packa. Och jag orkar inte heller så jag kom nyss på den smarta tanken att det viktigaste är att jag har mig själv med mig, resten kan man köpa ;D Jag känner på mig att jag kommer glömma tågbiljetterna, och då kommer th bli arg på mig! Hihi, fast det vill jag inte. Så bara för att jag skrev detta så kommer jag inte att glömma dom. Smart va? :)

Nä usch jag är konstig idag. Men alla har väl konstiga dagar ibland. Oj nu fick jag lite brottom, måste packa klart. Sen så måste jag sova för jag är veeery tired.

Nu ska jag packa klart, sen sova och sen dra till gbg! Ha det bra,
Pusshej

Smileybag

Hej! Jag har varit ledig i två dagar och det har varit väääldigt uppskattat! :) är ju ledig även i helgen så detta blir en slappisvecka. Men efter förra månadens hårda arbete och slit så får jag vara ledig lite tycker jag! Det är ju kul när man får sin lön, för oftast så är det ju värt det att ha jobbat sönder sig när pengarna visar sig på kontot ;)

Igår fick jag ett litet ryck och började slänga ut allt mitt skräp från mina garderober. Men sen när allt låg utspritt på de flesta delar av mitt golv ångrade jag mig genast... men det var ju lite försent att ångra sig, så jag fick helt enkelt fortsätta mot min vilja. Inte förräns 15 kassar skräp senare började jag känna mig klar. Haha, usch det var jobbigt. Men jag hittade massa bortglömda saker från mina yngre år, och det är ju alltid kul att minnas tillbaka lite! Fast jag slänge det mesta för jag är så trött på allt skräp jag har samlat på mig ;P

 
Messy, messy. Haha, kolla vilken snygg väska jag hittade. En smileyryggsäck!? Den ska jag självklart börja använda oftare ;)

Jag har den senaste timmen ägnat mig åt packning. Jag är så dålig på att packa. Oftast blir det bara massa onödiga saker som bara ligger kvar i väskan hela resan. Ska ju bara iväg över helgen till gbg, så ska försöka att bara ta med mig lite saker. Så slipper väskan bli så tung! Jag kan ju förresten packa i min nyfunna smileyryggsäck, där får det ju med största sannolikhet inte plats så jättemkt ;P

Ha det bra, puss


Leker modebloggare

Jag och min syrra gick in på hm.se för några dagar sedan för att kolla in höstnyheterna!




Det är alltså såhär man ska vara klädd i höst. Det kanske bara är jag som är lite kräsen, meeen... alltså vem passar i såna byxor? Och en tantblus? :P Och den där kavajen, vad passar den till? Många frågor har jag angående denna kollektion ;P

Horseband

Helt plötsligt när jag hade musik på, så hördes denna för mig helt okända låten. Har aldrig hört den, men av nån anledning fanns den i min dator. Men jag fastnade lite för den faktiskt. Lite fin på nåt sätt!



Faaast... band of horses? Fanns det inget lite bättre namn tillgängligt? :P Haha.

cats


Aaw, sötaxl ligger och vilar på vårat bord (!) som vanligt. Det verkar vara hans favoritsovplats, haha. Han är för söt. Så mysig och rolig ;P det enda lite jobbiga är väl att halva hans päls fastnar på en när man gosar med honom. Den svarta katten hittade jag i frysen en dag, den var väääldigt god! Ser dock lite läskig ut med dom dära ögonen :P

Dagen har varit helt okei idag, har inte hänt alls mkt. Men vila behöver man väl ibland :) det kommer jag dock göra imon med antar jag, men om jag ska vara ärlig så känns det faktiskt bra att bara ta det lungt och vila. I need it.

Augustana - sweet and low
 

The rain is gonna fall, the sun is gonna shine...

Puss!

Flowerpoweeer

Idag ska jag bara sova hela dagen, thats my plan. Haha, fast jag har redan tröttnat ;P Helgen har varit helt okei, hade vatt lite bättre om jag inte hade jobbat igår tror jag. Var iaf med th halva fredagen med start klockan 3 tills min första nattbuss gick. Sen åkte jag hem till min säng och sov och vaknade pigg och glad vid lite över 7. Fick värsta ont i halsen i fredags och det hade jag även igår. Så jag orkade inte med så mkt mer än jobb. Men nu har jag äääntligen fått sova ut så jag mår bättre nu tror jag! Weeey


Lite bilder från min skoltid :) de blev lite somriga faktiskt. Passar kanske inte så bra med vädret som är nu... eller vänta, nu kollade jag ut genom fönstret och såg en BLÅ HIMMEL! Whaat? Var är regnet? :P

You're gone

Taking steps back through the words I should've said to you
They all got lost
You went away
Well I feel sick and you just don't care anymore
Anymore




Lyssnar på something corporate as we speak. Där finns många braiga låtar att hämta :) Nu ska jag lyssna vidare och sen ska jag sova litegrann, pusshej!


Listen!

Här kommer en finfin låt innan matlagningen!


I never mind

Alltså, jag vill bara sova. Men varför gör jag inte det då? Jo för att jag måste laga mat tills jobbet imon och duscha och allt :P bah, än en gång är jag lite lessen över att tiden alltid ska gå så fort när man kommer hem från jobb osv.

Jag äter massa söt mandel nu! Haha, nån mer än jag som tycker att särskrivningar är väldigt kul? :D men iaf, sötmandel är värsta gott! Det finns ganska många ätbara saker som börjar på söt. Sötpotatis (söt potatis ;P). Det kom jag i kontakt med idag på jobbet för övrigt. Jag visste inte att det hette det, så jag frågade kunden och hon var en av väääldigt många turister så hon fattade inte vad jag menade. Men då fick jag ställa om min fråga på engelska, och då sa hon att det var "sweetpotatoes". Haha, tyckte det var lite kul.

Måste ta upp ett annat jobbrelaterat ämne nu också när jag ändå är på g - varför är det så många som bygger varuberg, och gärna ÖVER en kasse? Kassen gör så att bandet inte åker framåt vilket betyder att man måste lyfta bort alla varor som ligger på kassen. Och om man försöker slita bort kassen så trillar alla varor! Det är jobbigt tycker jag :P

Nä nu borde jag kanske duscha, eller nej, laga mat först! Sen blir det godnatt :)



Pusspuss!

You finish my words

Heej! Jag är supertrött och kommer somna any minute typ. Sov ingenting alls natten till denna dagen, och det visar sig visst nu. Men jag har haft en bra dag ändå! Förrutom att jobbet var så segt idag att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, försäkte göra allt i slow motion men tiden gick sakta ändå. Men som tur var kunde jag lämna stället vid halv tre och sedan åka nästan raka vägen till växjö. Var bara väldigt tvungen att hämta min laddare till min mobil som dog på lunchen :P så att th kunde veta att jag skulle komma till henne liksom. Utan mobil är det svårt att kommunicera ;P

Th och jag fick för oss att att dra till en mysig sjö i öjaby, med mat och grejer. Väldigt mys, men lite kallt. Men vi var där ändå ganska länge och pratade massa och hade kul! Påtal om th så har hon fått mig att bli beroende av en låt hon tipsade om en gång, ion square med bloc party. Jag älskar den, kan lyssna på den flera gånger i rad!

Jag är inte sugen alls på jobb imon. Och imon är det en ännu längre dag jag har framför mig. Great ;P

Aja, nu ska jag inte klaga mera.

Jag tänkte lägga upp lite bilder egentligen, men jag nej jag orkar inte. Fast kan väl ändå lägga in en eller två för att göra det lite roligare.


Bild från helgen. Jag själv lyckades endast ta två små bilder från kvällen ;P

Pusshaaj

A mix of feelings

Nu är även denna helg slut. Och nu börjar den sista veckan på sommarschemat, känns både skönt och lite jobbigt. Vet ju inte hur mkt jobb det blir efter det, kanske kan bli lite jobb ett tag framöver iaf! Får hoppas på det. Jobbar iaf vad jag vet, bara tre dagar denna veckan :) tänkte försöka vara lite ledig, så att även jag får lite sommar. Även om man inte direkt kan kalla det sommar nu precis.

Helgen var kul. Det var jobb i fredags och lördags, vilket var mindre kul. Men igår så blev det lite förfest i växjö hos th! Hade jättekul :) sen drog vi ner till staden för att checka in karloskar-dagarna litegrann. Men alltså, det där var ju så mkt roligare när man var 14 - 15 år :P Men kvällen blev lyckad tack vare kul förfest och roligt folk som vi stötte på :)

Idag har jag haft världens segdag, och ska snart sova för jag börjar jobba tidigt imon. Men sen efter jobbet ska jag nog direkt in till stan och th! Vi får se :)

Nu orkar jag inte mer, godnatt ;P



Hot or cold?

Men gah vad hett det är härinne. Så det är alltså i mitt rum solen placerar sig när den gått ner, för det är verkligen stekhett här inne. Ge mig snö eller något. Eller nej, vid närmare eftertanke så är det nog inte värt det. Gillar inte snö heller. Haha man är ju aldrig nöjd. Nu ska jag öppna mitt fönster och se om det blir någon skillnad. Den enda skillnaden blir väl säkert en massa äckliga kryp och myggor.

Har jobbat två dagar nu, och det är så mkt jobbigare att jobba efter att ha varit ledig några dagar har jag märkt. Men snart så är sommarschemat slut, och sen kanske det inte blir alls mkt jobb. Så man får väl passa på nu i guess :P

Vad som händer i höst vet jag inte alls ännu. Blev inget plugg detta året heller... känner mig inte alls sugen på det så då ska man ju inte det. Men det är ju inte försent nästa år. Eller året därefter. Eller om 10 år kanske!

Imon har jag värsta långa sovmorgonen! Det gillas, fast jag ska inte sova för länge ändå. Vill ju få ut lite mer av dagen än jobb, jobb och jobb. På lördag är det också jobb hela dagen, men därefter blir det raka vägen till växjö för lite partey hos th :) det blir nog kul! Synd att emelie fyller år och ska ha fest hos henne samma dag, det blev en liten krock där. Men det kan inte hjälpas. Men får hoppas att vi ses på stan iaf :) och så får jag och th fira emelie en annan dag tycker jag!

Nu ska det snart sovas... eller justja jag har sovmorgon imon ;)


Jag vill baaada! Om vädret hade varit snällt mot mig och inte bara vara fint när jag jobbar. Det ska ju alltid vara regn och kallt när jag är ledig :P

Icecream

Hejsan! Har nyss lagat och ätit mat med min syrra och mormor som kom hit idag. Och sen glass också, som jag smaskar i mig varje dag numera :) haha, men det är ju sommar, och då ska man äta glass varje dag.

Jag hade ju hoppats på lite fint väder med sol idag, men så blev det inte. Hade ju inte varit fel att vara ute lite och kanske bada lite... men det får helt enkelt bli en annan dag. I värsta fall får jag väl uppsöka en simhall så att jag kan använda mina ca 4 nyinköpta bikinisar ;P

Compromise

the format - the compromise


Jag gillar sången! Nu ska jag fixa varm chokladmjölk :) det känns ju som att det är höst redan så det går ju ;P

Happiness is a lot like sorrow, you cant make it come or go

Sitter här med musik på högsta volym och bara lyssnar. Det är sjukt hur lite musik kan göra att allt känns bättre <3 inte för att jag mår dåligt just nu eller så, men vilket humör man än är på så finns det alltid en passande låt att vända sig till!

Jag tror iofs att min förkyldning har hittat tillbaka, och det känns ju lite tråk när jag har ledig dag. Men jag är ju ledig imon med om allt går som planerat :P idag hade jobbet visst ringt när jag åt frukost och inte hade mobilen inom räckhåll. Men hoppas dom hittade nån annan som kunde jobba för jag märkte det en timme efteråt. Haha, kunde såklart inte sova längre än till halv nio idag, baah.


Weekendpics



Haha, ojdå bilderna blev lite mini. Men man ser ju ändå vad det föreställer. På första bilden sitter th och skäms litegrann ;P hihi hon är för rolig. Det blåste ganska mkt vilket håret på bilderna avslöjar.

Nu tänkte jag se på baksmällan igen! Den som jag såg på bio förra helgen, men den var ju så kul. Sen blir det nog sov!

See you, pussokram

Roadtrip to karlskrona

Hej! Har haft en skön helg. Det blev dock inte gbg, mest för att vi började planera det hela alldeles för sent och det betydde ju såklart att det just precis denna helgen inte fanns ett ledigt boende i hela gbg. Typiskt kan man kalla det. Menmen vi ska dra dit om ca 3 veckor ist och hoppas att det går bättre då! Hehe ;P

Vi ville ju ändå dra iväg nånstans nu när vi för en gångs skull var lediga en hel helg tillsammans, så vi bestämde oss för en tripp  till karlskrona. En mysig stad. Men trots det fina vädret så blev det inget bad, hade lite picknick på en mysig brygga vid havet ist! Sen blev det glass på glassiären :) mmm i like that place!

Åkte hem på kvällen nångång och jag följde med th hem för film, popcorn och cider. Sen blev vi övertrötta och somnade sött! Skönt att sova till 11 idag för en gångs skull, det var längesen. Men det kan jag göra imon med om jag vill för jag är ledig.

Har ändrat lite på min blogg, och kommer troligen ändra lite mer inom kort. Haha, jag är dålig på såntdär men man kan ju försöka iaf ;)

Kommer kanske en bild eller två från helgen innan denna dag är över!

RSS 2.0