Untrue

Usch vilken jobbig dag. Hatar att säga så men denn dagen har varit jobbigare än på länge. Det började med att jag vaknade mitt i natten/tidigt på morgonen helt febrig med halsont. Försökte sova iaf några timmar, men tror inte det lyckades så bra med tanke på att jag har varit trött nästan hela dagen. Hade ju körlektion vid 7 och det gick inte särskilt bra idag. Igår hade jag sett fram emot att köra värsta mkt, men tydligen går det bara dåligt om man ser fram emot det... var helt stirrig och okoncentrerad. Vet inte om det berodde på att jag hade lite feber och sånt, men det är väl inte precis nåt man kan skylla på? Jag kom liksom ingenstans idag på min körlektion, kändes som att det mesta gick fel :/ så nu har jag börjat överväga ett liv utan körkort. Men nä, jag kan ju fan inte ge upp så lätt! Det hade vatt så typiskt mej, så därför ska jag inte ge upp!

Jag var inte sådär jätte taggad för att jobba sen efter. Men jag började inte förräns vid halv 12 så jag hälsade på min mormor ett tag.

Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag faktiskt sova! Jobbar imon med, så det är upp vid halv sju som gäller!

Puss och gonatt!

Dont wanna waste a minute without you

Jag fryser så himla mkt! Och min hals gör ont med, grr. Great, verkligen. Men med bra musik kan man alltid bli på bra humör. Jag har bestämt att jag endast ska lyssna på glad musik :) varje gång en depplåt når mina öron ska jag genast stänga av. Hatar alltså depplåtar numera, haha.

Imon ska jag upp tidigt och sen ha körlektion vid 7. Sen får jag nog äta lite frukost i stan eller nåt för jag ska ta bussen direkt till jobb sen. Fast måste iofs vänta i tingsryd några timmar innan jag börjar, så då kanske jag kan besöka mormor och äta hennes goda frukost ist! Hihi :)

Ska faktiskt sova snart, I need it.


Im drivning around

Har varit iväg stor del av dagen idag. Åkte till stan redan vid 10 tiden för jag skulle ju som jag skrev igår ta kort klockan 11. Haha och det kändes lika komiskt som jag trodde att ta studentkort nu. Menmen, det togs ju samma år som jag tog studenten iaf ;D inte för att jag tror att det blev så bra, men hoppas inte det ska hänga så synligt.

Var en mysdag på stan idag med mamma! Inte ofta det bara är vi, så det var trevligt. Fick massa godis och fika av mamma, hehe. Har spenderat hur mkt pengar som helst idag, fick lite ångest på vägen hem. Men whatever! Det som kändes mest jobbigt att lägga ut pengar på var körlektionerna jag köpte (köpte 10 st för 5400 spänn), men man tar ju bara körkort en gång förhoppningsvis så det behöver jag ju inte lägga pengar på igen liksom. Tur det. Jag betalar det mesta av mitt körkort själv faktiskt. Mina päron skulle tydligen hjälpa till med halva eller vad det var.

Jag körde lite bil idag med, och det gick rätt bra idag med. Men körde inte så länge för vi skulle hem och laga mat sen.

Jag är trött med ont i halsen just nu. Hämtade nyss ett litet paket med kläder så nu har jag ganska många nya kläder insåg jag precis (;

Haha, yes snart äre bonde söker fru. My favorite ;P förra året brukade jag th och emelie sitta och disskutera varje avsnitt nogrannt på mattelektionerna! Det var tider det.


Nothing's gonna blow me away

Dagen har gått grymt fort som vanligt när man är hemma. Åt nyss mat efter att ha hängt med pappa för att hämta syster i alvesta. Tåget krånglade som vanligt. (Förlåt sj, men det är så ganska ofta!) Innan dess gick jag en runda och körde lite bil. Det gick faktiskt bra att köra idag! Så det kändes väldigt bra, jag är inte lika rädd för bilen längre ;P

Jag sitter just nu och inväntar Desperate housewives! Det är ju grymt bra och jag har inget bättre för mig denna kväll.

Imorgon ska jag ta studentkort (?). Haha, min mamma tycker att det är väldigt viktigt att man tar ett sånt studentkort, så jag får snällt ta på mig min vita klänning och studentmössan ännu en gång. Kommer kännas lite konstigt såhär nästan ett halvår efter. Alla de där blandade känslorna lär väl komma tillbaka... Det var ju så jävla kul att ta studenten! Men imon ska jag som sagt inte ta studenten, utan bara ta ett kort. Bättre sent än aldrig enligt min mamma!

Time to go, pusspuss 

Tid

Är ledig idag med, vilket jag är ganska så ofta. Men jobbar iaf på torsdag och fredag denna veckan. Varje ledig dag jag vaknar på tänker jag att jag ska ägna stor del av dagen till att hålla på med mitt körkort som att läsa och göra teoritester samt köra bil. MEN. Ist så får jag inte det gjort alls bara för att jag "inte känner för det". Uuh. Jag har alltså gått och blivit lat. Kan jag liksom inte ens öva lite teori i 30-60 min? Tydligen inte. Igår så hade jag noll motivation till allt som har med körkort att göra iaf. Tror jag har samma känsla idag, men idag ska jag fan köra lite bil iaf! Sådetså. Borde verkligen öva teroi med, men kommer ju inte ihåg nåt av det bara för att det var mer än en månad sen senast... Grr, ibland blir man arg på sig själv.

Det roliga är ju att jag har ju verkligen tid till det. Det är bara orken som fattas :P

Nog om det. Jag och min bror lagade nyss mat för han har höstlov. Min syrra kommer hem idag, hon har varit iväg i Norrland igen i ca en vecka så det ska bli kul att hon kommer hem idag :)

Nu måste jag betala räkningar! Puss

Pick the pieces of me

Har inte gjort nåt intressant alls idag. Men jag tror jag behövde en sån här dag faktiskt. Har bara vilat, kollat på film och städat bort allt (nääästan) skräp från mitt rum. Så nu kan man ta sig förbi problemfritt, vilket underlättar tidigt på morgonen ^^

Det enda som fattas är att dammsuga mitt rum, och det är något av det tråkigaste man kan göra! Men sen är ju damm väldigt irrirerande och jag klarar inte av att se på det, så det är bara att se glad ut och göra det. Ska göra det NU faktiskt, sen ska jag dricka massa hett kaffe för jag har lite ont i halsen. Har även nyst halva dagen. Misstänker att det har nåt att göra med att det var lite kallt i lördags :P

Wellweeeell. See ya :)

Too many thoughts

Sitter här med alldeles för många tankar. Jobbiga tankar som jag helst vill bli av med.

Kan inte tänka mig att det snart redan är ett nytt år. Detta året som gått änsålänge har varit ganska konstigt, men också grymt roligt. Men jag har haft någon slags ångest hela tiden nästan, men jag vet inte bakgrunden till denna ångest. Jag vaknar alltid upp med en jobbig känsla och jag vetefan varför?

Men jag försöker iaf att ignorera den känslan och ångesten.

Idag sov jag äntligen ut iaf och det var skönt. Har inte större planer idag än att städa mitt rum och fixa massa tråkgrejer.
 
Hörs snart igen!

Segsöndag

Hej! Jag känner mig helt slut för tillfället, fast det har jag i stort sett gjort sen i lördags iofs. Helgen har iaf varit mkt rolig! I fredags kollade jag och några till på özz, soran måns och björn här i växjö, och det var kul måste jag säga. Fick mig en hel del skratt under kvällens gång. Efteråt drog vi till emelie för att börja förfesta lite smått. Vårt mål för kvällen blev Grace (även om det på senaste tiden varit väldigt dött där de senaste gångerna), och det var väldigt segt i början men senare blev det lite roligare! Haha, det var lite kul för helt plötsligt såg vi Özz stå och hänga vid baren och självklart gick vi fram för att ge honom en kram! Blev även lite dans och champange med honom sen. Senare såg vi även soran och han fick också en kram :)

Jag åkte hem vid kvart över två för jag skulle upp tidigt för att jobba igår. Det var en jobbig dag med massa kunder, och jag fick jobba över pga av det vilket jag inte alls var särskilt sugen på. Men efter det drog jag till mormor där min familj var och så åkte jag hem med dom. Kom inte hem förräns halv sju, och då ringde emelie och frågade om jag var sugen på utgång! Även om jag var trött så var jag sugen på det, så det blev en kul kväll igår med :)

Men denna dagen har mest varit jobbig. Är helt seg, och trött. Sov inte så värst mkt inatt heller, så det ska jag fan göra denna natten.

Nä nu ska jag färga mitt livlösa hår!

See you, puss


Rubrik

Kom hem vid nio tiden för jag jobbade idag. De ringde vid halv 12 och frågade om jag kunde jobba, och självklart sa jag ja! Hursomhelst så kom jag hem nyss och har hunnit duscha, äta och hänga med min dator litegrann. Jag är rätt trött, och det är bara bra för jag borde sova nu typ. Imon ska jag jobba igen, och även på lördag, och om jag inte sover typ nu så vet jag att jag kommer vara grymt trött på lördag med tanke på att imon är det att se Björn Gustavsson och hans kompisar som gäller och sen utgång efter det :)

Så nä, nu ska jag umgås med min kära säng!

Pusshej

Not what it seems

Heej! Fick hemskt ont i huvet nyss, det är ju lite jobbigt. Hade även ont i halsen i natt, så det är kanske lite förkyldning på g? Hm. Mitt öga har varit rött i ca en vecka med kom jag på nu, kanske har ett samband.

Nog om det. Jag känner mig ganska osugen på allt just nu kan jag säga. Hatar den känslan! Uuh take it away.

Nä nu ska jag äta :) men först ska jag lägga in en bild på mig och th från i lördags


Min dag i text

Hello! Jag var tvungen att ta mej en liten vila nyss, tyckte jag var värd det pga att jag vaknade vid 5 idag. Hade en körlektion bokad vid 7, så det var bara att acceptera min mobils irriterande väcknings-signal. Uuh jag hatar den, det går att byta men för att göra det måste man välja låt varje gång man ställer klockan, vilket jag tycker är helt orimligt. Vore det inte bättre om man valde en låt att ha hela tiden? Så var det iaf på min förra mobil! Är nästan så att jag saknar den ibland, men det gick inte att ha den gamle apparaten kvar.

Men iaf, jag har alltså nästan varit vaken sen kl 5 (bortsett från min halvtimmes vila :), och trots att jag var trött i bussen påväg till stan och körskolan så gick det rätt bra att köra! Hade en helt ny lärare idag, och han var bra! Jag tycker att de flesta verkar vara bra på växjö nya faktiskt. Så där valde jag rätt!

Efter min körlektion gick jag till ICA som passande nog öppnade vid 8, så där köpte jag mig en fralla för att sedan sätta mig på resecentrumet i en hel timme och vänta på att arbetsförmedlingen skulle öppna vid 9. Ja, du läste rätt. Arbetsförmedlingen. Har äntligen tagit mig dit och det var ett bra val, för det känns bra att jag skrivit in mig där nu för jag vill hellre försöka hitta ett jobb i växjö! Men Tingsryd funkar ju att jobba lite extra på om jag kan, jag måste ju inte tacka ja till alla jobbtider, utan jag har faktiskt egentligen bara EN lördag i månaden som är schemalagd.

Oj detta blev ett inlägg med mkt text ser jag nu. Kanske bäst att jag slänger in en bra låt!


My bed is calling!

Jag är så trött denna kväll, känner bara för att sova. Ska nog göra det snart. Har så ont överallt som jag säkert nämnde tidigare.

Imon är mamma ledig så då tycker jag att jag kan övningsköra litegrann. Har körlektion på tisdag, (klockan 07.00 förövrigt :O) Usch det där körkortet känns verkligen inte inom räckhåll just nu. Jag undrar om det nånsin kommer göra det? Jag känner mig mest som en fara i trafiken, för jag har insett att om jag skulle hamna i nån panik-situation så blir jag som förlamad och vet inte vart jag ska ta vägen eller göra. Eller, jag tror att det är så. Ja... men nån sa en gång att alla kan ta körkort. Får väl hoppas på att man inte är nåt undantag :P

På fredag kommer förresten björn gustavsson och hans gäng hit till växjö för att roa oss! Vi får se om de lyckas :)

Nä nu ropar min säng på mej! Puss


Honest mistake

Oj vad seg jag varit idag. Men söndagar är ju oftast sega i sig, så det gör väl ingenting att jag med är seg.

Gårdagen (kvällen) blev kul med förfest och sen utgång på det! Träffade lite gamla kompisar och även nytt folk. Alltid kul! Dansade som fan inne på oleo, shit vad varmt det blev där mot slutet. Men det är ju så kul o dansa.

Min kropp har ont lite överallt idag men så kan det gå. Jag känner att jag skriver lite osammanhängade nu så jag ska nog sätta punkt här. Avslutar med att säga att jag hittat en ny bra låt! The bravery - honest mistake. Ooh jag gillar den! Ska lyssna på den några ggr nu, sen är det time to go.

Pusshaj

On and on

Heej! Denna dagen har gått lika fort som alla andra dagar. Har vatt ledig idag, och tiden går så mkt fortare när man är ledig måste jag säga.. men vad gör man när man är ledig liksom? Ingenting typ. Inte jag iaf, haha. Jag är grymt sugen på utgång ikv! Är du?

Denna veckan har varit rätt lugn med tanke på att jag inte jobbat alls mkt. Det var igår jag blev uppringd vid 12 tiden och blev frågad om jag kunde hoppa in och jobba några timmar, jag sa ja, även om jag inte hade behövts så jättemkt egentligen. Var tvungen att gå runt till avdelningar och fråga efter arbetsuppgifter. Men sen satt jag i kassan när det kom mkt folk.

I onsdags hängde jag med några ut till deluxe på kvällen! Mkt trevligt var det :) även om det kanske var en aning folktomt, men det brukar det ju vara mitt i veckan om man bor här i växjö. Så det får man leva med helt enkelt.

Ja, vad har mer hänt? Jag klippte mig litegrann i torsdags! Det behövdes på mitt slitna hår.

Nu ska jag ringa en vän! :)

Pusshej

Sometimes I feel like I wanna leave this place

Vet inte vad som hände med mig idag. Från att jag vaknade och sen hela dagen har jag känt en känsla av hopplöshet. Och jag insåg att det var längesen jag kände mig sådär "tillfreds" med allt. Jag kan inte komma ihåg när jag kände att jag kan klara allt jag vill och göra allt jag vill. Alla saker jag vill göra och ha känns så himla långt borta just nu.

Kanske för att jag känner att jag inte "passar in" i min familj, jag vill verkligen känna att jag kan vända mig till någon av mina föräldrar när jag mår dåligt eller när jag känner att allt går åt helvete, men jag kan inte det. Jag har nog alltid haft svårt att öppna mig för människor pga av att jag inte är eller har blivit van vid det. Har alltid låtsats att allt är så himla bra trots att det egentligen inte är det, och då gör ju det mig till en falsk person? I dont know. Jag har jäkligt svårt att erkänna för andra, men även mig själv, att jag mår dåligt. Försöker alltid ignorera det.

Har också känt mig som en hemsk person ibland. Jag försöker att vara snäll mot alla, men det blir så fel ibland.

Man kanske kan sammafatta det hela med att jag känner mej ganska vilsen just nu. Får väl hoppas på att den där jobbiga känslan försvinner snart!

Ledig dag

Hej! Blogg.se krånglar ibland har jag märkt. Har hänt flera ggr att jag skrivit ett inlägg och sen så ser man "sidan kan inte visas" efter att ha tryckt på publiceraknappen. Igår hände det bland annat. Jag hade sammanfattat min helg så fint, men sen orkade jag inte skriva om allt. Så nu får ingen veta vad jag gjorde i helgen :P haha.

Idag har jag och min syrra varit i stan, kom hem nyss! Hon fyllde år igår och ville spendera lite pengar, och det bangar ju inte jag heller på att göra såklart.

Egentligen borde jag röja upp i mitt rum, kommer knappt ut och in ur rummet just nu. Lådor och kläder har tagit över här. Men jag vill hellre sitta här!

Pusshej!

Above and below

Är uppe tidigt idag igen. Men idag är det inte jobb som gäller, utan ikea. Jag skulle även vilja köra lite bil! Hoppas jag får tillfälle till det senare under dagen :)

Igår var det en ganska rörig jobbdag. Var hur mkt folk som helst, och det gjorde ju att man kände sig en aning stressad. Sen blev det massa fel med den där kortautomats-grejen, så en del kort funkade inte. En hade köpt massa kyckling och fick världens utbrott för att det inte funkade och lämnade varorna i "mina händer" typ. Såna saker kanske helst ska ligga i kyl/frys, men det gick ju inte precis att gå och lämna tillbaka det med tanke på att kön var flera mil lång :P Men som tur är finns det ju snälla kunder, så det var en som erbjöd sig att gå och lämna dom :)

När jag kom hem igår var jag lika trött som i fredags. Men nu känner jag mig hyfsat utvilad iaf.

Nä nu är det dags att platta mitt hår litegrann ;P

Pussheej

Hard work

Kom hem för ett tag sen, och cheeses vad trött jag är. Mer än vanligt! Jag som trodde jag skulle få en fri helg, men blev snarare tvärtom. Är ju jobb imon med, heela dagen. Men kan ju trösta mej med att typ alla som jobbar på börjes jobbar hela denna helgen pga av att det är nån skördemarknad. Men lite tid blir det väl över imon iaf :) på söndag är jag ledig iaf!

Oj känns som att detta inlägget blev helt sluddrigt. Usch måste sova nu, ska upp vid halv sex insåg jag nyss.

Goodnight!

Time is running but Im standing still

Hemma igen. Har hunnit med både det ena och det andra sen jag blev hemkommen. Kollat på topmodel repris med syster och ätit mat. Haha, okei det var visst bara två saker.

Ja, hur gick det nu med min körlektion kanske någon frågar sig? Svaret på den frågan blir väl... njae. Men man måste ju faktiskt ha överseende med att jag inte kört bil alls mkt i mitt liv. Men det gick ju framåt iaf. Men det var faktiskt kul! Fast, jag måste bli av med min rädsla för höga hastigheter :P

Bara för att detta inte ska rinna ut i sanden (eller heter det ur sanden?) så bokade jag ännu en lektion till nästa vecka. Men den ändå lediga tiden som fanns var på torsdag, alltså om en vecka. Är tydligen svårt att få tag på körlektioner där. Jag tog med samma lärare, känns som att det blir förvirrande att ha olika varje gång ju.

Det är ju verkligen höst nu. Kallt och massa löv överallt. Det är kännetecken för hösten det :P

Pusshej!

Missförstånd

Ajdå, dagen började ju sisådär. Jag passade på att sova ut (haha, till tio typ) helt ovetandes om att jag tydligen skulle jobba idag!? För bara några minuter efter min uppstigning ringde börjes och undrade vart jag var nånstans. God, fick värsta paniken ju. Jag visste inte att jag skulle jobba idag! Men sen kom jag på att jag fått ett mejl förra veckan om att det fanns tider för mej på torsdag och lördag, men eftersom att jag fick det mejlet förra onsdagen så antog ju jag att det var tider som gällde förra veckan, och jag svarade tillbaka att jag redan skulle jobba de dagarana. Inte fattade jag att det var tider för denna veckan... det stod faktiskt inte vilken vecka som menades!

Så ja, ett litet missförstånd. Även om det kanske inte är helt mitt fel så fick jag dåligt samvete. För nu var ju dom tvugna att ringa runt till massa andra för att få de börja jobba med en gång ju. Uschdå. Men huvudkassören ringde tillbaka till mej efter några minuter och sa att de hade hittat någon :) pheeew, tänkte jag då.

Bara för detta så kände jag att jag inte kunde säga nej till lördagen, som jag också hade blivit uppsatt på. Så jag offrar alltstå hela min lördag. Skulle egentligen till Ikea med mamma och syster. Men får se om vi drar dit på söndag ist! Hoppas, för ikea är mys :)

Idag har jag min första körlektion! Vet inte om jag ser fram emot det så mkt, för nu känner jag mej helt misslyckad :P och bara för det så kommer det säkert skita sig! så får jag inte tänka. Tänk positivt, tänk positivt. Blir säkert bra, hoppas jag.

Ska fixa mej nu så att jag inte missar bussen till stan sen också! (Hade ju inte precis blivit förvånad... :P)

Pusshej!


RSS 2.0