Enough for now

Hello! Jag känner mig trött som vanligt. Slutade iaf vid 3 idag, så har varit lite ledig iaf! Men tiden går ju ovanligt fort när man är ledig av någon konstig anledning :P Hann inte med så mkt mer än att äta med min familj, gå en runda i snigeltempo för att jag är liiite förkyld fortfarande. Och sen så hann jag precis med en dusch också. Nu blir det nog lite tv, inväntar two and a half men och scrubs. Om jag inte hinner somna innan dess då. Det är jobb imon med, men sen är jag ledig! Blev frågad om jag kunde jobba fredag eller lördag men jag sa nejtack! :)

haha, känns nästan lite konstigt att vara ledig sådär många dagar i rad... vad ska jag göra liksom? ;P nääädå, kommer säkert finnas en del. Ska ju bland annat till gbg. Får se hur vi ska transporteras dit och så bara... eftersom att th och jag inte är världens bästa planerare så finns det ju inga tågbiljetter kvar nu. Men hon erbjöd sig att köra. Yäyä det löser sig!

Pusshaaaj

Write a song about it

Vilken skön dag det varit idag. Har bara tagit det lugnt från uppstigning till nu! Började dagen med att se simpsonsfilmen på min nya tv som jag fick som för tidig födelsedagspresent igår. Den gamla började bli skum och stängde av sig själv lite när den ville, så den fick bli utbytt mot en lite större och lite modernare variant :)

Jag ligger as we speak i min säng och skriver detta inlägg och lyssnar på bra musik! Kan inte bestämma mig för om jag ska lyssna på depplåtar eller gladlåtar? Haha, får köra varannan. Jag är inte så taggad inför veckan som kommer nu, den består av jobb från måndag till torsdag. Dessutom är det marknad i tingsryd imon och på tisdag, vilket brukar locka dit en hel del folk. Jag är fortfarande förkyld också. Men jag är ledig hela helgen plus lite till då jag även är ledig måndag och tisdag nästa vecka! Och på lördag drar jag och th antagligen till gbg om allt går enligt planerna, wiho! Eller söndag kanske... äh vi ska dit iaf, det är det enda vi vet ;) när var och hur får vi väl disskutera vidare om.

Igår hade jag och th en kul kväll! Vi kände oss lite smått slitna efter jobbveckan och våra förkyldningar vi skaffat oss ;P så vi bestämde tillslut bio och sen ett eventuellt besök på någon krog därefter! Bion, The hangover, var rolig. Satt och skrattade med jämna mellanrum kan jag ju säga. Det är en film jag kommer skaffa och se på over and over again. När den var slut så var väl klockan 23 eller nåt. Vi kände för att bara sätta oss nånstans och snacka litegrann så vi gick till pauze och drack lite cider och träffade lite folk. En del var mer påverkade än andra :P



Min syrra har bakat bullar, ska gå ner och känna doften av nybakade bullar och kanske provsmaka lite! Hare bra så hörs vi, pusshej

Overbored

Heej! Mår lite bättre nu från min förkyldning. Men innan idag mådde alldeles för dåligt. Huvudvärk och feberkänsla på det :P huvudvärken kan möjligtvis berott på värmen på börjes och ett hemskt gnisslande ljud som min kassa gjorde ifrån sig. Gah, sånt är ju väldigt irriterande. Var tvungen att skrika för att höras. Egentligen skulle jag ju varit ledig idag, men de ringde igår och erbjöd mig passet 9 - 14.45. Då kändes det som en bra idé, men det gjorde det absolut inte när jag vaknade... men jag överlevde :) jag förbrukade nyss min sista energi på att städa mitt rum lite halvgrundligt, det behövdes kan jag ju säga. 

Ska jobba imon och på lördag med. Har verkligen ingen lust alls att jobba egentligen, men jag får helt enkelt leta upp lite motivation eller nåt. Det jobbiga är att jag jobbar 4 dar i sträck från och med måndag nästa vecka, så är alltså bara ledig på söndag. Men slutar iaf gaaanska så tidigt på lördag.

Nu blev det visst bara massa jobbprat här. Igår var jag ledig och hängde med th nästan hela dagen. Både hon och jag mådde inte så bra, så vi orkade inte göra så mkt mer än att gå runt lite på stan och sen åka hem till henne och laga mat.

Ska kolla vad tvn erbjuder nu, puss!


Better days

Heej! Usch vad sliten jag känner mig, men det beror nog främst på att jag blivit förkyld. Har varit en dag med mkt folk på jobbet, köerna tog aldrig slut kändes det som. Meneee... så kan det vara när det är turisttider. Varannan kund pratar ju nåt helt annat språk så man kanske borde börja hälsa på engelska hela tiden.
 
På onsdag och torsdag är jag ledig iaf! Och på onsdag har jag och th planerat in en heldag :) hoppas bara att jag mår lite bättre då. Vi är inte lediga samma dag alls ofta, så man får ju passa på ;) vi har faktiskt typ en helg som vi både är lediga på också, så då ska vi åka iväg på en liten tripp!

Jag vill ju bada påtal om ingenting! Har inte varit i närheten av varken sjö eller hav denna sommaren, vilket känns lite trist. Men nu är det ju alldeles för kallt. För första gången på väldigt länge så frös jag på övervåningen på börjes idag... där temperaturen en vanlig dag på sommaren brukar ligga på runt 40 grader ;P

Nu ska jag och min förkyldning kolla på tv och vila, i hopp om att den är bättre imon. Har lite sovmorgon imon, men jobbar typ hela dagen. Pussheej



En humorlös dag

Gäsp är det enda jag kan få fram just nu. Har varit en helt vanlig dag idag, utan några speciella händelser. Ibland händer det ju ändå lite komiska saker, men inte idag vad jag kan komma på.

Nu sviker mina ögon mig så vi hörs mer en annan dag, som jag alltid skriver ;) puss


Cold desert

Hej du! Allt bra? Det är det med mig, jag är inte ens lite trött idag! Det är bra att vara ledig en måndag, så hinner man vila upp sig efter helgen :) för övrigt så hade det visst varit världens kaos på börjes igår. Så än en gång, jag är glad att jag inte jobbade igår.

Idag var det lungt som bara den, och det var inte många minuter jag satt i kassan totalt. Sprang omkring och hjälpte till på klädavdelningen och på cafet, så dagen gick fort!

Vi hörs mer inom kort! pusspuss

äppelmos

Kolla vad som kan hända om man leker med ett äpple som är ruttet!


Blurry

Hey! Jag har varit iväg halva dagen, och nu sitter jag här och känner mig helt trött. Nu är det slut med min ledighet, fast jag är ledig redan på torsdag igen så jag ska inte klaga :)

Min syrra och jag har umgåtts i stan. Sammanfattningsvis blev det en mysdag med min roliga syster. 
Självklart så kunde jag inte låta bli att slösa pengar även denna dag, men jag kom på att det är lön nästa vecka så då gjorde det ingenting ju! Weey

Nu blev jag sugen på scrubs!
See you



If there's anything I want more of, it is you

Jag har varit överaktiv i bloggen idag tycker jag! Ibland har man perioder som man känner för att skriva massa. Verkar ha hamnat i en sån period, och då är det ju super att jag har min blogg att vända mig till!

Mitt nysande har börjat avta, och nu mår jag rättså bra. Känner mig kanske lite hängig. Och hungrig :P haha, jag vet inte om det är normalt, men jag blir hungrig av att nysa.

Jag ska nog ta mig in till the big city imon på min lediga dag, min syrra sa att hon skulle in dit, så jag tänkte fråga henne om hon vill ha med sig sin söta lilla syster ;D tss. Det var längesen jag och min syster gjorde nåt tillsammans. Så vad säger du sis? Hihi. Hoppas hon läser min blogg!

Jag vill hitta bra musik att lyssna på. Man tröttnar ju så lätt. Men ibland så kommer man på låtar man glömt, som man har lyssnat sönder innan, och när man hör den igen efter ett tag så blir man besatt igen.

Jag åt nyss jordgubbstårta! Tack mamma, det var en perfekt kvällsmat (;



 




Puss!

Follow me home



Hoppas dessa finns i växjö, för isf ska dom med mig hem imon (;

Nys

Usch, jag har en såndär nysdag idag. Kanske inte så många som känner igen sig, men jag får iaf såna här dagar till och från. Det innebär att jag nyser mer eller mindre hela dagen :P inte så kul med andra ord. Men jag har iaf lyckats konstatera att det nästan alltid låter aaatjoo när man nyser. Ibland brukar jag lägga till ett i i slutet bara för att variera mig lite ;P

Eller så kanske jag helt enkelt håller på att bli förkyld? Det är ju inte helt omöjligt med detta "sommar" vädret sverige bjuder på för tillfället. Men nej, jag tror bestämt att jag bara har en nysdag.

Aaatjooo-iii

False alarm

Okej, jag kan fortfarande sova länge! Idag vaknade jag vid 12. Pheew, jag blev nästan lite rädd där att jag skulle behöva stå ut med att vakna vid halv 8 i hela mitt liv.

Jag hade kunnat sova längre, om det inte vore för att min pappa högt och tydligt nerifrån sa (skrek) "jag fattar inte att man kan sova så länge..!" och bla bla bla.

Igår så var jag som sagt med min vän th! Vi hade stora problem med att bestämma kvällens planer. Blev massa velande hit och dit :P hon kom hit till mig efter jobbet, och så var vi här ett tag. Sen drog vi till stan utan att vara helt säkra på vad vi ville. Tog iaf med mig kläder för alla alterntiv vi hade. Först var vi inställda på fest ändå, men sen så bara dog de känslorna ut och helt plötsligt satt vi i soffan med filmer och godis framför oss. Så det blev en myskväll ist, vilket vi inte ångrade när vi upptäckte att våra ögon var rätt trötta ändå. Kollade på två bra filmer, och snackade och hade mys med tända ljus och allt. Det var ganska romantiskt faktiskt ;P haha. Drog hem med den sista nattbussen och måste medge att det kändes lite speciellt att åka nattbuss i myskläder, det var nåt helt nytt ^^

När husse sover ligger katten på bordet ;)


Nu ska jag påbörja min dag, puss

Time will tell

Tjoho! Denna lördag är jag ledig och det var grymt skönt att slippa ställa klockan på 7.30 och istället bara sova och sova ända tills klockan... nio :P min plan var egentligen att sova till minst 11, men tydligen så har jag fått nån automatisk väckarklocka i min kropp som ser till att jag inte kan sova alls länge. Menmen, jag är inte trött nu iaf. Eller jo, jag känner mig lite småseg efter att ha gått en runda i typ 80 km/h ;P var helt slut efter det, så jag besökte våran trädgård och smaskade i mig massa smultron och blev genast pigg igen!

Igår var jag ju som sagt i ullared. Skulle ju kört vid 6, men i vår familj blir det alltid försenat när det är så pass tidigt så vi kom inte iväg förräns sju, men vi kom fram i lagom tid ändå! Var grymt mkt folk där igår, så man blev ganska osugen på att vara där. Men trots det så lyckades jag bli 1700 spänn fattigare. Måste ha tagit fel vagn eller nåt ;) haha. Nämen, jag köpte inte sådär jättemkt, men små summor blir stora summor som jag och min broder disskuterade igår på hemvägen. Jag orkade inte köra hem, men dit körde jag typ hela vägen! Fegade dock lite och ville inte parkera där, trodde bara det skulle finnas trånga parkeringsplatser att välja mellan. Men det fanns ganska många platser såg jag när vi kom dit, så jag hade ju kunnat parkera ändå! Haha, jag hatar att parkera bland massa andra bilar ^^

När vi körde in i Bor (ja, det finns ett samhälle som heter så) så blev vi stoppade av polisen som hade en kontroll. Kändes ju lite komiskt när jag övningskörde och allt, men det får man ju göra :) och det var tur att vi tog med mitt tillstånd, för vanligtvis så brukar vi inte ta med det när jag kör, utan det glöms allitd i köket ;P iaf så fick både jag och min far blåsa och som jag anade så var jag nykter!

Ikv så är det enda jag vet just nu att jag ska umgås med th! Vi får se lite vad vi gör, kanske bara hänga, kanske bio (var längesen!) eller kanske partey? Det var nån fest i stan har jag hört (: jaja, time will tell.

   
Many cars


Haha kul tävling, jag var dock inte med i den :P          
                                                        
   
Bert karlsson var där och bjöd på "hans egna" pannkakor, som han   
verkade tycka vara en sensation. Han hade bara använt nyttiga
ingredienser påstod han :P

 
Himlen bjöd på en regnbåge!  


Hittade massa goda smultron idag :)                                                        

Pusspuss

Wasting time

Hejsan! Äntligen är jag lite ledig i några dagar. Det känns inte helt fel, känns som att jag mer eller mindre har bott på börjes dom senaste dagarna. Iaf i tingsryd :P blev lite lessen igår när jag slutade vid 18.00 och missade min buss som gick vid samma klockslag. Trots stress så hann jag inte med den bussen hem. Det var bara att vänja sig vid tanken på att spendera en hel till timme till i tingsryd tills nästa buss! Gah, sånt kan vara lite frustrerande.

Nä, det har varit en lite jobbig vecka, men den har väl haft sina roliga stunder också. Kan dock inte komma på några just nu ;P

Jag ska faktiskt upp tidigt imon med, så det blir ingen sovmorgon för mig! Men det är inte jobb, utan ska köra till ullared med min familj :P mina päron tyckte att klockan 6 på morgonen var en utmärkt tid att köra, så jag har väl inget annat val i guess. Tror inte jag kommer orka att köra hela vägen dit, känner på mig att jag kommer vara trött imon.



Vi hörs hörru, pusshej!

Sweet dreams

Jag är alldeles för trött för allt. Vi hörs när jag är pigg igen (:

Men för att ändå få lite liv i detta inlägget så lägger jag upp en bild med ett passande tema för mitt trötta tillstånd; jag och th (man ser även en emelie bakom mig) i pyjamas, från en av de roliga studentfesterna i gymnasiet! Men detta var allt för idag.



Puss!

Feel free

Heej! Har nog inte skrivit här på ett tag, men jag har inte haft någon ork :P har jobbat nästan hela veckan men idag har jag haft en skön ledig dag! Så jävla härligt att man alltid är ledig på söndagar! Även om söndagar inte är känd för att vara den roligaste dagen på veckan, haha.

Jobbveckan har varit jobbig. Det blev typ översvämning i affären någon dag då det ösregnade, så det droppade ner lite här och var från taket. Eller lite är fel ord, det forsade ner. Men sen slutade det regna som tur var. Sen så har det varit jättemkt folk pga av att det var marknad. Och marknaden fortsätter imon och på tisdag. Yeey...

Har varit trött hela denna helgen, så igår när jag kom hem så hände inte mkt. Men det gjorde ingenting alls för mig! Jag och min syrra kollade på film och åt godis (: sen däckade jag i min säng alldeles för tidigt för en lördag (;

Idag har jag sovit ut iaf, och just nu sitter jag och väntar på att min kära th ska plinga på dörren! Weey, jag saknar min sötvän :)



Pusspuss

Go sleep

Om jag sover nu så kommer jag tacka mig själv så jäkla mkt klockan 7 på morgonen. Men jag känner inte för att sova. Även om jag känner mig konstant trött :P jag är säker på att jag ändå inte kommer kunna sova pga av all denna värme. Jag har nästan glömt hur det känns att frysa. 

Nu tänkte jag hälla i mig en liter vatten och hoppas att jag däckar och vaknar pigg och utvilad imon! Vad är det för dag imon? Justja, torsdag. Har tre härliga arbetsdagar kvar denna vecka.  Nä jag måste verkligen sova nu, mitt huvud mår inte bra och jag är varm som en grill (?) plus att jag har ont i halsen. Nej, jag vet, man ska inte klaga. Men ibland blir det lite för mkt på samma gång :P

Ha det så bra, pussohej!

Early

Ey! Jag är redan hemma, för jag slutade tidigt idag. Brukar inte komma hem förräns sent oftast, men idag var kvart i 3 min tid. Det passet går superfort! Det har varit otroligt hett både igår och idag. Vad man än gör så blir man ju övervarm. Lite jobbigt, för det är ju inte direkt fint väder med sol utan det är ju bara kvavt. Sån värme är dålig tycker jag ;P

Jag var förresten ledig igår och det var ju väldigt skönt! Min syrra och jag har huset för oss själva denna veckan, och har haft det sen i söndags och det är ju inte fel. De restrerande familjemedlemmarna är i halmstad där det tydligen är jättefint väder :P så där kan man bada. Jag vill med bada, fast inte här :P och inte när det ser ut som att det ska börja åska när som helst.

Axel kom nyss in hit och släpade visst med sig massa fästingar! Han fick genast gå ut igen, så nu sitter han utanför dörren och ser lessen ut :( men varken jag eller min syrra vågar hantera fästingar ;P


Haha, en lite smårolig bild från min skoltid :P

Nu måste vi laga mat! Hörs
Pusspuss


RSS 2.0