Snart börjar nästa år!

Idag är det alltså nyår! Kan väl inte påstå att jag känner mig sädär super-på-topp. MEN, det ska inte hindra mig från att fira nyår såklart ;) mår lite bättre idag iaf, inget halsont utan bara förkyldning med extrema nysningar. Hatar att nysa, men när jag är sjuk så kan jag nysa hur många gånger som helst. Får väl leva med det helt enkelt!

De flesta verkar jobba idag, och tur att inte jag gör det för då hade det inte varit stor chans att jag är pigg ikv. Nu har jag ju tid att vila :) duschade i ca 100 grader innan, och då blev allt mkt bättre.

Oj klockan är redan två nu. Måste ringa lite samtal och bestämma lite mer inför kvällen! Men som sagt så jobbar typ alla, så får vänta liten stund till :P

Nu ska jag äta en halstablett, och om vi inte hörs innan nästa år så säger jag GOTT NYTT ÅR! Hoppas alla får en kul kväll :) PUSS


Halka

Hej! Jag mår inte alls bra just nu, känner mig helt yr och varm och kall på samma gång. Damn, vill ju inte vara sjuk nu. Har iofs haft ont i halsen sen i fredags typ, och nu känns det helt klart som att jag har feber. Får väl helt enklelt sova sjukt länge imon så att jag blir frisk! Planerna inför imorgon är kanske en aning oklara, men det blir väl nån fest i stan :)

Jaha, great, nu mår jag illa också. Men jag antar att det är huvudvärkens fel! Idag har jag fixat lite grejer i stan, och så har jag även kört bil. Jag sov hos mormor igår för jag slutade vid halv nio och missade då den sista bussen :P Haha, igår var det förresten inte min dag. Dagen började inte bra alltså, jag mådde inte alls bra, kunde nästan inte ens prata och så gick jag runt och hostade på allt och alla, haha! Inte nog med det så halkade jag såklart på en isfläck. Och alltid när jag halkar så är det någon/några som ser. Det känns verkligen så fult när man halkar och så sitter man där och (iaf jag) skrattar för sig själv. För det är ju rätt komiskt ändå ;P men jaja, jag överlevde iaf och blåmärken är ju alltid snyggt.

Nu ska jag ringa th (:
PUSS 

I'm alive

Här har det varit tyst ett tag, men nu är jag här igen! Har inte ens hunnit kika in hit de senaste dagarna. På juldagen blev det lite partey. Det blev inte utgång för man var tvungen att ha vip biljett för att komma in på alla ställen (om man inte kände för att stå i världens kö). Menmen, det blev kul ändå!

Igår jobbade jag först ett kort och lagom pass, 9-15 typ! Är inte van vid såna korta pass så det gick ovanligt fort ;P men det var bra att jag slutade tidigt för då hann jag åka hem och duscha och äta innan th hämtade upp mig här. Hon och robin fick sin lägenhet igår! Det var meningen att jag skulle hjälpa till, men jag vet inte om det blev så mkt gjort från min sida egentligen, haha men vi hade kul iaf! Lägenheten kommer bli jättefin tror jag :) blev lite svårt att ta sig hem igår bara, för det går inte så jättemånga bussar ifrån bergsnäs och vi alla hade ju druckit (haha och jag har ju inte ens körkort). Men det löste sig för det gick en ganska passande buss sen vid halv två, som det var precis att jag hann med för övrigt. Var tvungen att springa till den! Sen letade jag upp min syrra som jag åkte hem med till ingelstad. Sen somnade jag med en gång. Och idag vaknade jag med ont i halsen, så jag får vila idag så att jag är frisk till nyår!



Fan vad skönt att sova ut idag förresten, I'm so pigg ;D
PUSS

Juldag

God jul i efterskott bloggen! Orkade inte logga in här igår och skriva god jul ens (haha, så mkt betyder min blogg för mig ^^ ) Men nu sa jag alltså det!

Julaftonen igår var mys med massa mat och julgodis. Åt precis en till omgång med julbord med familjen, och nu vill jag inte ha mer julbord förrän nästa jul. Åt ju julbord x 2 förra veckan på jobbet också. Min farmor och farfar var här igår och firade med oss, så det var kul att träffa dom! Fick inte sådär övermkt med julklappar detta året, men det ville jag inte heller. Jag blev helnöjd med det lilla jag fick. Fick ganska mkt pengar och det är ju nästan det bästa man kan få, så slipper man bli missnöjd över julklappar som man kanske egentligen inte behöver osv. OCH jag fick den där parfymen jag snackat om ;)


Jag firar jul!

Idag är det ju juldagen och ska antagligen ut och festa lite ikv! Är riktigt taggad inför det, så när jag inte är såhär äckligt mätt längre ska jag fixa till mig litegrann :)

Vi hörs, pussheej!

23/12

Det ska bli skönt att sova snart känner jag, känner mig lite sliten efter denna jobbdagen. Har frysit hela långa dagen, och det fanns inget såntdär "värmeelement" över min kassa så jag fick sitta där och skaka :P

Idag är det alltså den 23, och jag har fixat den sista julklappen idag. Phuu, jag hann ;P jag är så extremt trött just nu så jag kan inte komma på något att skriva här för tillfället. Så det får bli ett tråkigt inlägg idag, för en gångs skull haha ;)

Vi har inte klätt granen ännu, så jag antar att vi ska göra det nu. Om jag ska vara ärlig så är jag inte alls sugen på det, men min brossa nästan tvingar mig. Han tyckte jag skulle ta hand om glittret, och påstod att jag var "så bra" på det. Haha. Så nu ska jag ta fram mina hänga-på-glitter-på-granen-kunskaper och lära min brossa det hemliga knepet så att jag slipper göra det nästa år ;P

Ha det bra, pusspuss!


Tänder

Dom senaste timmarna har jag faktiskt städat mitt rum, så nu pryder inte längre 15 kassar mitt golv. Nu står dom ist intryckta i min garderob, där allt skräp brukar hamna ;P vet inte varför, haha. Men jag tänkte försöka städa den när det inte längre går att stänga dörren... och det funkar fortfarande!

Justja, jag var ju hos tandläkarn innan och som vanligt när jag är där så blir det alltid försenat. Fick vänta i en halvtimme, men det hade tydligen kommit in något akutfall. Hm, undra vad som menas med akut i tandläkar-världen? En tand som gått sönder? Eller kanske någon med extrem tandvärk? Jag har aldrig tänkt på att det kan inträffa akut-fall hos tandläkarn, förknippar mest det med sjukhus :P men iaf, bara för att jag fick vänta en stund kom någon fram och gav mig en liten "julklapp" som hon sa, och det var såklart två tandborstar. (Haha, vad annars kan man förvänta sig att få av en tandläkare liksom ;P)

Jag var ju bara där för att pensla på fluor på mina extremt känsliga tänder. Hade en allvarlig diskussion med tandläkarn om alla mina början till hål. Jag visste att jag hade dålig emalj, men jag visste inte att detta gällde alla mina tänder. Men tydligen så är det så illa för min del, och hon sa att en del tyvärr har det så. Men hon visste inte vad det berodde på, så även om jag sköter mina tänder bra, så måste jag vara övernoga med dom i fortsättningen! Inte bara tandborstning för mig då inte, utan här snackar vi tandborstning, plus tandtråd plus floursköljing, varje dag. Sen var jag tydligen tvungen att köpa någon special-tandborste. Jag har inte sett detta så allvarligt innan, förrän nu. Jag vill ju inte hålla på att laga massa hål hela tiden!



Jaja, får väl ta hand om mina tänder lite bättre i fortsättningen! Men jag hatar att använda tandtråd alltså :P Ska nog stänga av min dator nu, och sen sova, men först tänkte jag kolla på lite scrubs eller nåt annat kul!

PUSS och godnatt!

Julstämning

Jag är redan vaken, trots att jag är ledig idag. Men jag ville inte sova alltför länge idag kände jag, det gjorde jag igår ;P
Och egentligen är det ju inte så tidigt när jag tänker efter, haha. Men jag vaknade till doften av nybakta bullar, och vem kan motstå det? Jag var såklart tvungen att provsmaka dom goda bullarna även om det är lite tidigt för sånt kanske, men dom fick godkänt av mig iaf!

Min tandläkare skulle nog inte bli alltför glad om jag berättar att jag äter bullar till frukost, men det händer ju inte varje dag som tur är. Jag är nog jättedålig på att sköta mina tänder, för varje gång jag går till tandläkarn går jag därifrån med x antal början till hål... Men det kanske kan bero på att jag har dålig emalj eller vad det är. Påtal om detta så ska jag faktiskt till tandläkarn idag och få flour på mina tänder. Men jag antar att de klämmer in en såndär undersökning, och det kommer säkert visa sig att ett hål har "blommat ut" :P typiskt nu innan nästa år, för det kommer säkert bli så att jag får laga hålet i januari och då måste jag börja betala för mina tandläkarbesök! Haha, men aja.

Nu är det alltså bara två dagar kvar till julafton, och jag tänkte att jag skulle försöka skaffa lite julstämning idag, för det kan jag inte imon då jag jobbar hela dagen. Men jag kanske hittar julstämningen där på börjes? Alla köper ju kilovis med julpynt och julskinkor och julmat liksom!



Plastgranen och jag på förra julafton! Detta året ska vi ha en "hemmagjord" (haha, den är odlad i vår trädgård :P) gran.



Igår var jag ju med th och vi bytte våra julklappar! Tack för alla fina saker jag fick :) fick bland annat ett förfest-spel som jag har önskat mig. De ska förresten få flytta in i sin nya lägenhet redan på lördag! Om mindre än en vecka har jag alltså inte min bästa vän nära och bra i samma lilla by :P men det ska nog gå bra ändå. Men lite konstigt känns det allt, men jag är glad för hennes skull såklart :)

Nu tänkte jag gå en runda och sen duscha. Pusspuss




Jobbhelg

Heej! Idag är det så mkt som 4 advent så idag tändes det sista ljuset. Haha, fast man kan ju tända ljus vilken dag man vill iofs, men ändå. Det är alltså julafton på onsdag och jag har ännu inte alla julklappar färdiga. Men th's paket är iaf helt klara! Det ända som fattas är att slå in ett av paketen. Det måste jag göra idag för vi ska ge våra julklappar till varandra idag :) vi har inte setts alls mkt denna helgen, förutom på jobbet då vi hade rast exakt samma tider. Så idag ska vi alltså ses!

Jag är verkligen jättetrött idag. Det var inte mkt helg jag fick denna helgen :P kom hem vid 20.00 både i fredags och i lördags. Haha jag var på jättedåligt humör i fredags när jag kom hem, för att jag visste att jag var tvungen att vakna supertidigt dagen efter och hann alltså inte göra nånting, förutom att duscha. Höll faktiskt på att somna när jag duschade, så trött var jag! Det har varit jättemkt folk och handlat denna veckan/helgen, så jag fick jobba över både i fredags och igår. Men igår blev det bara en halvtimme mer iaf, stannade kvar tills dom långa köerna var över. Egentligen hade jag ju inte precis nån "skyldighet" att stanna kvar egentligen för jag hade inte någon stjärna eller nånting (vilket betyder att man kan få behöva stanna kvar om det är mkt folk), men jag tänkte vara lite snäll såhär några dagar innan jul ;D

Usch, vilket extremt tråkigt blogginlägg detta blev. Haha, men det kan man nästan avgöra genom att läsa rubriken ;P

PUSS


2000

Heey you!
Jag kom hem för inte särskilt längesen och jag måste säga att jag känner mig lite sliten med ont i ryggen och trötta ögon, så det blir snart sängen för mig! Det är ju lättare att sova när man är såhär trött och slut, än när man bara vet att man måste sova för att man ska upp tidigt typ. Då måste man ju tvinga sig själv till sin säng, men det ska iaf inte jag behöva idag! Ska upp tidigt imon med.

Dagen har varit rätt trevlig faktiskt! Var avbytare idag och då går tiden så mkt snabbare, för då är man ju i samma kassa högst en timme. Alla kunder har handlat för minst 2000 idag känns det som, men det är ju snart julafton. Om mindre än en vecka rättare sagt!

Th slutade också vid halv nio så jag åkte med henne hem, och imon jobbar vi exakt samma pass så då kör hon igen :)

Nä nu ska jag snart sova, men vi hörs!
PUSS

Ralph rocks

Heey! Blev bara lite sugen på att skriva ett litet inlägg, men jag ska fatta mig kort. För jag är trött, vilket jag inte alls borde vara egentligen. Men jag skyller på förkyldning och brist på sovmorgnar, haha ;P Idag gick jag upp vid 8, och det ska jag även göra imorgon. Men jaja, det är ju ett senare bekymmer!

Idag har jag varit i stan halva dagen. Först körlektion, och sen hängde jag med emelie med flera på stan i några timmar! Tanken var ju att inhandla lite julklappar, men det gick inte särskilt bra för min del iaf... får köpa dom jag har kvar på börjes eller nåt.

Nä nu fick jag brist på saker att skriva så hejdå blogg!


Denna parfymen luktar btw underbart gott, och så kommer jag kanske lukta framöver, för jag har nämligen önskat mig den i julklapp ;)

Four

Har slagit in massvis med julklappar nu. Men phu det var jobbigt, de sista blev helt knöligt och uppenbart inslagna. Och med uppenbart menar jag att man ser exakt vad det är man får typ, haha. Man ser konturerna av... ja jag ska ju inte precis avslöja något här så vi lämnar ämnet. Min syrra var snäll och hjälpte mig slå in julklappar, hon gav mig tejpen och sådär. Hihi tack så mkt :)

Jag hade tänkt gå en runda nyss, men tänkte att jag är ju trots allt lite småsjuk så jag kanske ska låta min kropp få vila litegrann. Min hals gör lite ont och mitt huvud med. Jag blir alltid så uttråkad när jag är sjuk, orkar inte vila och sova hela dagen. Menmen blir väl kanske frisk fortare om jag inte anstränger mig så mkt :P

Har städat lite halvt nyss med, men nu ska jag ta mig neråt och se vad min syrra pysslar med! Vi ska laga mat sen så att mamma blir glad.

See ya


Dumma sotare

Hej och godmorgon! Jag har iofs varit vaken ett tag nu. Vid niotiden blev jag väckt av att sotaren som inte var särskilt tyst av sig precis. Han framkallade massa jobbiga läten (haha okei, inte HAN kanske, men han krafsade och höll på på taket och skorsstenen). Oturligt nog så har jag nån "skorsstens-del" i mitt rum så det gick alltstå inte att undvika dessa oljud för mig. Så jag fick helt enkelt stiga upp. Kollade på reprisen av reprisen på top-model (det visas ju repriser av det varje dag :P)

Idag har jag faktiskt massa grejer att fixa! Ska slå in alla mina julklappar jag änsålänge lyckats köpa. Och städa. Det är bara att välja vad jag ska göra först. Haha eller nä, jag tror jag börjar med att äta lunch ;P

Vi hörs bloggen!

Prosit

Tack för att denna dagen snart är slut! Slut är precis hur man kan beskriva mig just nu. Förkyldningen var inte så mkt bättre idag när jag vaknade, men då mådde jag inte så som jag gör nu. Detta tillståndet nådde mig precis efter min middag vid 14.00 typ. Efter det har jag nysit på varannan kund, och de restrerande har jag snörvlat på. Plus att mina ögon har runnit halva dan så jag har inte sett särskilt mkt, haha! Jag måste ha sett helt hemsk ut idag alltså. Usch det enda jag tänkte på var att sova. Men som sagt, snart är denna dagen över och jag ska sätta punkt för den närsomhelst och sova för jag har så ont i mitt huvud.



Tur att jag är ledig imon iaf, och på onsdag med! Fast då har jag iofs körlektion vid 10, men jag satsar på att vara frisk då. Jag jobbar torsdag, fredag och lördag också denna veckan. Känns bra att ha många jobbtider denna veckan :)

Ska gå på nässprays-jakt så nu sätter vi en punkt här.
Puss

Tredje advent

Hejhej! Här sitter jag och är trött som om att jag inte sovit på ett tag. Men jag var faktiskt tvungen att sova litegrann nyss, det var akut. Så nu är jag väl något piggare iaf :) inte nog med att jag är trött så har jag även gått och fått ont i halsen och feberkänsla. Jag är 100 på att det är detta vädrets fel. Det blåser och har sig varje gång jag är ute. Känns ju väldigt pepp att jag blir förkyld just nu, då jag har en ganska fullproppad vecka med jobb framför mig! Men jag ska då se till att använda mig av alvedon, för det är inte påtal om att sjukanmäla mig. När jag äntligen har fått lite jobbtider liksom! Får lägga mig tidigt ikv och dricka massa te nu snart så löser det sig nog.

Kvällen blev kul igår iaf! Även om th och jag anlände till förfesten lite senare bara för att bussförbindelsen mellan ingelstad och växjö inte är de bästa på lördagar. Men vid nio tiden kom vi dit så vi var ju där ett tag iaf. Sen slutade kvällen på stan och oleo :)

Idag blev det inget bilkörande, vilket var synd för nu kommer jag inte kunna köra något hemma innan nästa körlektion. Menmen, det får väl bli så helt enkelt. Kanske iofs kan klämma in lite körning på tisdag, då jag är ledig... eller nej förresten, då skulle pappa nog på julbord efter sitt jobb. Och jag kan ju tyvärr inte övningsköra själv.

Följde med mina föräldrar och syrra till stan idag, var jättelängesen jag träffade farmor och farfar. Skulle gratta farmor som fyller år imon! Där bjöds det på goda bullar, mmm. Vi satt och pratade i mer än en timme skulle jag tro, och det var mys :)

Ska fixa te nu, puss!

Hope

Hey
Nu är jag vaken! Det är fredag idag, men för mig känns det iofs som vilken dag som helst med tanke på att jag varit ledig i alltför många dagar, haha. Men nästa vecka blir det inte så för då jobbar jag iaf 4 dagar! Är riktigt trött på att vara ledig, jag känner att jag vill göra saker. Men jag vill att allting ska hända så himla fort, och det går ju inte alltid. Vill så mkt, men känner mig väldigt begränsad just nu. Jag vet att jag måste ta mitt körkort innan jag ger mig på något annat, men jag orkar inte vänta. Jag vill härifrån nu, jag vill resa och allt på samma gång, men nej, det går ju inte att göra allt på samma gång! Jag har iaf planer på att åka iväg nånstans nästa år, har alltid velat testa på att vara au-pair :) th sa en gång att hon också var sugen på det, och det hade ju varit grymt kul om vi åkte iväg på nåt sånt tillsammans! Har t.o.m för mig att vi bestämde att vi skulle det ;)

Oj nu blev det mkt text på en och samma gång. Det är förresten helt sjukt att det redan är den 12 december idag, snart är liksom detta året slut. Om en månad är det ett helt nytt år och då kommer en del saker att bli annorlunda! Men jag ska hoppas på att det blir ett ganska bra år iaf :) fyller ju 20 för fasen!

Nu skriker axel på mig, så jag måste gå och krama honom!

BlackJacket

Idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg ju! Och inte alltför snart är det ju fasen julafton och nyår. Shit, tiden går fort alltså. Jag har inte hunnit göra så mkt mer idag än att duscha, men senare ska jag och th åka in till stan och träffa emelie. Det ska bli kul, för det var ett tag sen vi sågs! Men detta är inte förrän vid 4 tiden eller nåt :)


Jag fick ett litet ryck innan och beställde denna jackan! Har ett svagt minne av att jag testade denna för längesen och jag har för mig att den var rätt snygg. Eller så var det kanske den som jag inte passade i alls... aja iaf så chansade jag på det förstnämnda, men vi får se om detta stämmer när den väl kommer hit till mig! Men jag behöver faktiskt en sånhär svart jacka till min samling, så vi får hoppas på det bästa ;)

Nu ska jag nog göra ett teroitest och sen ska jag och min syrra fixa lunch!

PUSS!


Snöonsdag

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen, kan ju fortfarande inte sova längre än till halv tio typ. It drives me crazy sometimes ;P haha, men det är bara att se glad ut och hoppa upp helt enkelt. Detta gör att jag blir trött mitt på dagen, då man helst inte ska vara trött liksom. Menmen.

Idag ser min dag ganska tom ut. Det enda jag borde passa på att göra är att slå in julklappar. Men usch vad jag tycker det är tråkigt. Mina paket blir så fula att man nästan inte kan hålla sig för skratt! Ser oftast ut som att jag bara tagit på lite julklappspapper runt om och med massa tejp på. Jag får aldrig för mig att pynta det med nåt fint snöre eller så heller, nejnej, utan det enda som oftast finns på är en såndär klisterlapp där det står vem det är till. Haha, detta är alltså inte min grej riktigt! Men det är ju tanken som räknas ;)

Det har snöat sen jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade. Hoppas på att det inte blir för mkt snö, då blir det jobbigt. Ska trotsa snön och gå en runda nu snart hade jag tänkt. Efter det ska jag duscha i 50 grader varmt vatten!

Hörs senare :)

Yellowcard

Fastnade precis för en låt som jag från början till slut tyckte var helbra!


Yellowcard - shadows and regrets

I'm back, back in town, and everything has changed.
I feel, feel let down, the faces stay the same.
I see, see shadows, of who we used to be.
When I drive, drive so slow, through this memory.

When we were only kids, and we were best of friends,
and we hoped for the best, and let go of the rest.

I heard, heard myself say things I take back.
If I could, could re-tell and make these stories last.
I see, see shadows of who we'll always be.
When I drive, drive these roads that made our memories.

When we were only kids, and we were best of friends,
and we hoped for the best, and let go of the rest.

The shadows and regrets, let go of the rest.

Everything has changed,
(everything has changed)
the faces stay the same
(faces stay the same)

Everything has changed,
(everything has changed)
the faces stay the same

When we were only kids, and our time couldn't end,
and how tall did we stand, with the world in our hands.

And we were only kids, and we were best of friends,
and we hoped for the best, and let go of the rest.

The shadows and regrets, let go of the rest.
The shadows and regrets, let go of the rest.

Det var th som tipsade mig om detta band, och det var ett bra tips måste jag säga, hehe :) men jag brukar iofs få bra tips av henne. Jag tror jag har kommit till nån period att jag inte kan vara utan musik, måste lyssna på musik hela tiden. Dygnet runt. Vill inte att det ska vara tyst nånstans, förutom möjligtvis när jag sover.

Sitter och väntar på att desperate ska börja. Det är tydligen sista avsnittet för denna säsongen, så efter denna tisdagen är jag alltså tillgänglig vid nio på tisdagar ;P

Now or never

Jag blev lite gladare när jag kollade min mejl för femtonde gången innan (hehe :P) för jag hade fått ett mejl från jobbet och jag hade fått en del tider faktiskt! Så nu känns det bättre. Jag vill ju liksom jobba och få pengar, men det är rätt svårt att få heltidsjobb, så jag nöjer mig med att ha det såhär för tillfället! Även om jag hellre skulle vilja jobba lite mer. Men ska fråga om jag kan få lite mer tider på det "vanliga" schemat sen nästa år, det skadar ju inte att fråga liksom! Och jag begär ju inte precis så mkt, utan 3-4 tider räcker för att jag ska bli nöjd faktiskt! Nu har jag en dag schemalagt i månaden :P men ja, vi får se om det går att få mer helt enkelt!

Nu är jag inte helt ensam hemma längre iaf. Mamma är på julbord och min brossa tränar, så det betyder att pappa och min syster är hemma :) ska ta mig neråt och umgås lite med dom!

Pusspuss!

Wake up

Hej!
Idag har jag typ inte gjort nånting änsålänge, inget intressant iaf. Usch jag är så trött på att vara här hemma nu, vill ju liksom göra saker och inte bara låta mitt liv rinna iväg såhär. Tiden går så mkt fortare när man inte gör nånting tycker jag, och jag vill inte att det ska gå för fort. Hade gärna jobbat några dagar denna veckan, men det verkar inte som att det blir så mkt med det. Och jag orkar inte vara sådär "på" hon som har hand om schemat hela tiden heller. Skrev ett mejl till henne förra veckan och frågade om det fanns lite mer jobb innan jul och så, och hon skulle se om det fanns! Men antagligen så finns det väl inte något mer att "ge ut".

Ibland saknar jag tiden som var innan, för några år sen. Då behövde man inte oroa sig för framtiden så mkt, utan man gick i skolan och gjorde det man skulle göra och behövde inte tänka så värst mkt. Nuförtiden är det nästan det enda jag gör; att oroa mig och tänka alldeles för mkt. Jag vet inte om jag är redo för att vara vuxen, och bete mig som en vuxen. Jag känner mig iaf inte särskilt vuxen. Skulle lika gärna kunna platsa i högstadiet eller något. Jag har så många frågor och tvivel just nu, men några svar har jag inte lyckats hitta! Känner mig så himla tom ibland, som att jag liksom inte har något att komma med. Äh jag vet inte. Och jag orkar inte sitta här och deppa heller, men denna dagen vaknade jag tyvärr på depp-humör, vilket säkert de flesta gör nångång...

Nu är jag helt ensam här hemma ett tag, och jag känner inte för att vara ensam. Ska kolla på top-model repriser nu iaf :) haha, jag och min syrra har följt dessa repriser på tv ett tag nu! Men idag är hon inte hemma, så nu får jag sitta där och kolla all by myself :P

Ha det bra!






Saknar Turkiet!

Nothing's perfect

Hey there!
Idag var jag tvungen att vakna tidigt igen, för jag skulle ta bussen till stan vid halv tio. Det kändes väldigt jobbigt att vakna idag, det var mörkare och kallare än vanligt. Uuuh, det är verkligen jobbigt att gå upp från sängen när man fryser. Men det ska vi inte tänka på nu. Imorgon kan jag antagligen sova så länge jag vill, och slipper då gå upp när det är som kallast och mörkast :P

Körlektionen gick rätt bra! Min körlärare sa iaf att det gick bra, men jag är alltid så hård mot mig själv så om jag gör minsta lilla fel så ser jag det som ett misslyckande. Jag är väl lite väl perfektionistisk ibland skulle jag tro, måste försöka lära mig att det inte går att göra allt perfekt. Man kan inte vara perfekt heller för den delen. Jag tar ju faktiskt körlektioner för att lära mig, men det kan jag typ aldrig inse verkar det som :P

Efter körlektionen så tog jag mig till stan helt inställd på att köpa julklappar, och inget annat. Trots det så köpte jag såklart saker till mig, och en ynka liten present till min syster. Det blir alltid så, köper alltid massa annat till mig själv när jag ska köpa julklappar. Det är likadant varje år! Haha.

Nu blir det simpsons, det var längesen jag såg det!

PUSS!

Signs

Nu är det redan kväll! Tiden har gått så fort idag att jag inte ens har hunnit kolla på klockan ;P haha, för att komma med nån slags jämförelse.

Innan gjorde jag chaite, och det är så jävla gott! Mmm har blivit besatt tror jag! Köpte det senast jag var i stan tror jag och drack det senast i fredags om jag inte minns fel. Det ska innehålla skummad mjölk, det är det som gör det goda enligt mig!

Imorgon har jag körlektion, hoppas inte att den blir inställd som den förra blev. Det hade ju varit lite otur. Kommer nog få repetera massa imon. Åh det hade varit så skönt om man hade haft körkortet avklarat... ibland frågar jag mig själv varför jag inte började när jag fyllde 18, men iofs så var jag inte alls sugen på att ta tag i det då. Inte för att jag precis kan påstå att jag är så sugen nu heller, men man kan ju inte bara sitta och vänta på att bli det? Fast, på ett sätt är jag ju sugen på att ha körkort såklart. Då får man ju lite mer frihet, som kloka th har sagt, haha!

Ska kolla på ännu en film nu! Den förra jag och min brossa kollade på var en barnfilm ;P the flight before christmas eller nåt hette det. Hihi, julfilmer är mys :)

PUSS

Positive thoughts

Hej! Idag är det söndag för de som kanske inte visste det. Jag har äntligen fått sova ut så nu känner jag mig ganska så pigg, woho! Piggare än vad jag kände mig igår iaf. Det var jobbigt att jobba, var tvungen att stiga upp vid halv 7 för min buss gick vid halv åtta ungefär och vid den tiden vill man sällan vakna på en lördag precis. Jobbade till halv 6 men kom inte hem förrän vid halv sju, för att mina föräldrar skulle hämta mig och de envisades med att dom skulle handla massa också! Jag trodde ju att de skulle vara klara när jag slutade, men nehej då, de segade sig mer än vanligt kändes det som :P haha, men aja. När jag väl kom hem var jag inte särskilt sugen på nånting egentligen, bara några timmar tidigare hade jag känt för utgång eller iaf åkt in till stan, men helt plötsligt försvann det. Men jag tog mig till th vid 9-tiden och vi var båda sådär tröttflummiga, så visst blev det en kul kväll ;D haha.

Jag har faktiskt hunnit köra lite bil (till bramstorp där pappa skulle hämta nån grej hos hans vän). Det kändes kul att köra idag! Men jag glömde sakta in tillräckligt mkt när jag skulle svänga in på "pappas väns" tomt, så pappa fick lägga i handbromsen. Efter den lilla händelsen frågade jag mig sen om jag verkligen borde ta körkort, det kanske inte är min grej. Haha, och dessa tankar uppstod av ett litet misslyckande, insåg jag sen. Så jag valde att fortsätta hålla på med mitt körkort, och körde hela vägen tillbaka igen med positiva tankar :) haha.

Jag tänkte faktiskt kolla på en julfilm idag! Känns ju lite mys såhär bara några veckor tills julen börjar. Men jag tror jag ska gå en långis runda först.

See yaa


Storhandling

HEJ! Här sitter jag och undrar varför jag sitter ner när jag redan gjort det hela långa dagen typ. Haha, jag har tydligen inte fått nog av att sitta på jobbet! Det blev ganska mkt sittande där de sista timmarna, för alla hade visst bestämt sig för att storhandla idag (och gärna över 1000 spänn, och då blir det många varor). Jag känner att mina armar och axlar m.m. inte används på rätt sätt för ibland när jag lyfter tunga fågelfröpåsar och djurmat på bandet, så knäcker det hejvilt i min kropp. Eller ja, armarna då. Menmen, jag ska ju inte klaga. Jag jobbar ju inte med detta varje dag, som vissa andra faktiskt gör!

I början av mitt arbetspass fick jag springa runt och hjälpa till där det behövdes, så jag gick till cafet och där var det kul! Där kan man ju iaf prata med någon/några. När man sitter i kassan kan man ju bara växla några meningslösa ord med kunderna. Haha okei inte meningslösa kanske... men det är ju inte så att man pratar om massa saker med dom :P man säger ju mest "hej" och "det blir såhär mkt".

Imon hade jag tänkt ta en tripp till staden, jag måste dit och fixa en del grejer. Vet dock inte om jag ska göra det supertidigt, tidigt eller lite senare på dagen? Haha, th ville att jag skulle vara hemma vid 4 tiden iaf, så att hon kan hämta en sak eller två som hon har här ;P

Nu ska jag söka mig till min säng ist! Pusshej och godnatt!

Fearless

Godmorgon!
Idag hade jag planer på att åka in till stan och byta en julklapp och kaanske köpa mig en jacka... men jag orkar inte än på ett tag. Stan är ju öppet till 18.00 iaf så lite tid har jag allt på mig! Men kan inte påstå att jag är sådär supersugen, men måste ju byta innan det är försent!

Annars så hade jag tänkt... ja, vad hade jag tänkt att göra annars egentligen? Haha, nä jag har ju inte precis något planerat. Menmen, något behövs väl säkert göras.


Denna låten har jag nästan blivit besatt av, det är den första låten jag lyssnar på när jag lyssnar på musik nuförtiden! Haha, men jag blir glad av den! Fast den är bättre i "den vanliga" versionen.

Wrong shoe

Haha, märkte nyss en liten kul sak! Jag köpte ett par skor i Gbg i helgen, och nu när jag skulle ta fram dom och testa dom så upptäckte jag till min förvåning att den ena skon inte riktigt passade min fot. Jag undersökte saken lite närmare och insåg att jag fått två högerskor! Hm, så nu undrar jag när jag kommer få användning för dom? :P Nä, men får helt enkelt söka upp Dinsko (som även finns i växjö, där hade jag tur) och fråga om... ja jag vetefan vad jag ska fråga, men dom kanske har nån bra ide får vi hoppas! :)

Nu ska jag titta på lite scrubs och sen läsa i körkortsboken, man kanske lär sig nåt nytt, vem vet? ;P


En sånhär stor sko skulle man haft!


PUSS!

You make my world go around

Nämen hej! Bättre sent än aldrig bloggar jag nu idag. Jag är övertygad om att uppdatering i min blogg varit väldigt efterfrågad i bloggvärlden idag. Haha nä, skämt och sido som en del säger. Jag hade bland annat en idrottslärare en gång i tiden som använde det uttrycket väldigt flitigt. Nästan för flitigt. Men det ska vi inte prata om nu, det var bara en sak som jag kom på nu när jag själv skrev den där löjliga meningen!

Idag skulle jag ju egentligen haft körlektion och påbörjat nya äventyr, men det blev ju som sagt inget med det. Det fanns heller inga mer tider att boka denna veckan, så jag får helt enkelt se till att inte glömma bort det jag lärt mig. Ibland när jag kör känns det som att jag tror att jag kan mindre än vad jag egentligen kan. Jag tror nog inte på mig själv ibland. Så får man inte tänka Therese larsson :P fyfyfy.

Åh jag fick näästan en såndär liten julkänsla innan när det kom några små snöflingor! Men det är svårt att få julkänsla nuförtiden, och när man väl har fått den så kan det försvinna snabbt som fan. Haha, inte för att det är superviktigt att få den där känslan... men det är ju trots allt bara juletider en gång om året. Och man måste passa på att njuta av denna mysiga tid tycker jag :)

Jag ska jobba på torsdag och på lördag denna veckan. Nu har ju börjes börjat med längre öppetider på lördagar (ända fram till klockan 8 :O) så jag ska jobba lite längre än vanligt då!

Om en månad flyttar min vän th. Kommer kännas grymt konstigt, men jag vet att vår vänskap inte kommer förändras. Iaf inte till det sämre. Det får inte hända. Det får aldrig hända, men det är vi medvetna om ;) hihi.


Denna bilden visar hur mkt jag gillar min vän th! <3 Jag ska alltid hålla fast dig, muhihi ;)

Pannkaka

Hej! Idag har jag visst haft en ganska bloggfri dag kom jag nyss på. Det har faktiskt känts som att något har fattats så jag kände mig nu tvungen att skriva ett litet inlägg. Inte för att jag brukar vara sådär jätteaktiv, men iaf ett inlägg om dagen har jag lovat mig själv och mina kära läsare ;) haha.

Idag har jag inte gjort nåt alls, har varit helt seg och trött och känt mig lite smått vilsen. Känner mig sådär sjuk nu med, bara för att jag fick massa nysningar innan. Jag tror jag har en nyssjukdom eller nåt, den brukar komma till mig ganska ofta ;P usch, det är värsta jobbigt att nysa.

Jag och mamma gjorde pannkakor idag, jag blev så sjukt sugen på det och hon var ledig så pannkakor blev det! Jag själv är ingen naturbegåvning när det gäller pannkakor utan dom blir bara tjocka och brända! Men mammas blir sådär

perfekta. Jaja, slutpratat om pannkakor nu! 

Imon skulle jag egentligen ha körlektion men så ringde någon och sa att den var inställd pga. sjukt barn (alltså körskolelärarens barn var sjukt :P) så då blir det alltså ingen! Kollade om det fanns nån mer att boka denna veckan, men icke. Så jag får väl köra som fan här hemma. Fast det känns bara som att man gör samma saker när man kör hemma med en förälder. Men det är väl bättre än inget, så att jag inte glömmer bort alla viktiga saker jag lärt mig! Körde lite med mamma innan, men bara för att jag kände mig sådär sjuk och frysig så var jag totalt okoncentrerad. Får väl hoppas det går bättre nästa gång.

PUSS

RSS 2.0