Busy

Idag är jag mer trött än igår, mina ögon stänger sig snart här så det är nog dags att sova! Jag bestämde precis att jag struntar i att jag antagligen kommer försent om jag tar halv 10 bussen till jobbet imon som börjar vid 10. Jag tänker inte halv 9 bussen. Så nu vet alla det, haha :P hade egentligen tänkt vara lite duktig och ta bussen en timme tidigare eftersom att man alltid kommer försent när man tar halv 10 bussen och börjar vid 10. Men what the heck. Jag vill sova.

Jag måste verkligen köpa en bil snart! Orkar inte med alla dessa bussar och all planering som krävs när man åker med dom :P så en bil ska bli mitt nästa inköp! Sen får vi hoppas på att väglaget blir lite mer i min smak snart ;P gillar inte när det är halt.

Tack och godnatt!


24/2

Jag har haft världens jobbigaste huvudvärk idag, eller jag har nog haft värre nu när jag tänker efter. Men iaf, det i kombination med kyla, irriternade ljud och stress är inte bra. Usch, har varit en ganska lång dag idag. Nu så ska jag äntligen sova och hoppas att jag är utvilad och huvudvärksfri när klockan ringer imorgon! :) Blir jobb varje dag fram tils lördag, men det är ju bara bra då jag var ledig större delen av förra veckan ;P haha.


Ledig lördag

En ledig lördag känns ju rätt okei. Känns som att jag jobbar de flesta lördagarna, så det var ju väldigt skönt med en sovmorgons-lördag! Trodde dock innan när jag såg att jag missat två samtal från jobbet att jag inte alls skulle vara ledig egentligen, utan glömt att jag skulle jobba eller nåt... men det visade sig sen att de bara undrade om jag kunde jobba på tisdag nästa vecka! Så jag andades ut och sa ja till det :P Minns allt för väl en gång förra året när jag hade råkat missa att jag skulle jobba och så blev jag väckt av "var är du nånstans? Du skulle börjat för 20 min sen!" Haha, fasen vilket dåligt samvete jag fick då, kändes som att jag ställde till det lite! Men till mitt försvar så hade jag faktiskt inte hunnit få den tiden tror jag det var. Och, det kan väl hända alla nån gång ;P

Var jättetrött igår när jag kom hem. Så jag åt lite, kollade på tv och sen somnade jag några minuter senare typ. Inte för att jag jobbat särskilt hårt denna veckan, men det är säkert detta jävla snöväder som gör att man blir så trött hela tiden. Nästa vecka ska jag iaf jobba lite mer :)


Mmm, en sån blev jag sugen på! Även om det inte precis är sommar (;


Drops

Hej!

Har haft ännu en slapp dag idag, blir många såna nuförtiden. Men rätt tur ändå att det varit lugnt på jobbfronten denna vecka då jag varit sjuk. Mådde lite bättre igår, och idag har jag känt mig helt frisk tror jag! Woho.

Var som sagt med th igår och det var kul, även om vi inte hann ses så länge. Missade min planerade halv 12 buss så vi komma en timme senare. Men det gjorde att jag hann äta och så, så det var ju ett plus :) när klockan blev 17 var det dags för th att börja jobba. Då drog jag vidare till andreas sötisen! :D

Sitter och redigerar lite bilder, det är ju rättså kul! Var jättelänge sen jag gjorde det. Nu orkar jag nog dock inte det längre utan ska nog förflytta mig till min säng och sova. Ska jobba imon (första dagen denna veckan ;P) 11 - 20.15. Så det blir ju lite sovmorgon tillochmed, som alla andra dagar typ. Haha :P


Pusspuss!


Goodmorning day

Jag var uppe ovanligt tidigt idag! Redan vid kvart i nio öppnade jag ögonen :P kunde inte sova, drömde att mitt hår hade fått någon konstig rödlila nyans och sen var underhåret blont... haha det var för övrigt inte snyggt alls! Var tvungen att ta en titt i spegeln, och det ser ju lite annorlunda ut men det var inte rödlila iaf ;) jag måste nog göra lite slingor så att det blir lite ljusare, men det kan jag göra på torsdag. Eller nästa vecka!

Det var ju rätt bra att jag vaknade tidigt idag, då kanske jag kan dra till stan rättså tidigt iaf! Har redan ätit frukost iaf, så nu ska jag bara vila litegrann (haha vad slö jag har blivit) och sen fixa mig!


Heart

Heej! Idag mår jag lite bättre, har nämligen gått och varit förkyld i några dagar. Idag har det iaf inte känts som att jag haft någon feber, så då anser jag mig själv som frisk :) har bara lite ont i halsen och huvudvärk kvar. Skulle egentligen umgås med th på hennes lediga dag idag, men det får bli imon istället. Vi hinner iaf ses lite innan hon börjar jobba vid 5! Sen efter det ska jag passa på att träffa min sötis :D

Jag sitter faktiskt är just nu och färgar mitt hår, alldeles själv! Har aldrig gjort detta själv någon gång, så jag förväntar mig nästan ett misslyckande... hehe, nä men med postiv inställning löser sig allt ;) haha. Aja, om det blir alldeles för hemskt får jag väl fixa det imon eller på torsdag!

Helgen var mysig! Det blev inte så mkt festande där i fredags, men iofs så blev det ju en dubbelhelg förra helgen! Så vi nöjde oss med att dricka pyttelite och umgås. Det blev kul ändå! Jag åkte hem vid halv 1 tiden för jag skulle jobba dagen efter och ville ha lite sömn iaf ;) jobbade bara till 15, sen åkte jag till sötis som hade gjort en jättegod middag inklusive efterrätt! Värsta gulligt ;)


Hihi, kolla vilken söt efterrätt :)

Oj, nu tror jag att jag måste duscha och tvätta ur färgen här!



11/2

Tjaa! Har jobbat ett minipass idag, 16 - 20.30. Okei, jag stämplade ut vid 10 över typ! Men det var så lugnt så jag passade på att gå så att jag kunde hinna med min buss vid 20 över. Haha, helt sjukt att jag känner mig trött efter att ha jobbat dessa små timmar. Men, man vänjer sig vid att vara ledig så mkt alltså :P men det är rätt tur att jag ska jobba även imon och på lördag så att jag inte slappar ihop totalt! De frågade om jag kunde jobba lördag idag och jag sa ja. Även om det är fest hos th imon. Men det är bara 8.30 - 15. Hoppas inte jag dricker för mkt imon ;P är rätt säker på att jag kommer försova mig. Men, om jag inte är alltför bakis kanske jag kan köra!

Aja nu måste jag sova, ska upp tidigt imon!

Förresten, jag vill ha vår nu.


En vårdag i sthlm förra året! :)


Memories

Pheew, sådärja. Nu har jag lagt över massa av mina bilder på ett usb minne, ifall min dator skulle få för sig att krascha. Haha jag litar inte riktigt på den ;P

Är ledig även idag. Om jag ska vara ärlig så råkade jag stänga av min mobil innan jag somnade (hehe), men jag tror ändå inte att någon ringde om något jobb! Måste iaf ringa till jobbet sen och fråga om jag kan byta pass med en på fredag, för jag hade visst fått en tid då. Ett kvällspass såklart :P men vi får se om det går att byta! Har ju lite andra planer inför fredag ju, men vi får se hur det blir!

Nu tycker jag att det kan bli kväll (;

Där kom lite bilder från 2007. Shit, det var ett tag sen! Då gick man ju i skolan och allt :P


Full

Aah, min dator är så jävla seg! Kanske inte så konstigt eftersom att den är totalt överfull. Så dagens projekt får bli att rensa bort massa saker från den! Om det inte händer något mer intressant då, jag är öppen för förslag ;P inget jobb den här veckan änsålänge. Inte nästa heller, men kanske lite vecka 8 då det är sportlov... Nä usch, är så trött på att inte ha något lite mer fast jobb! Men jag är stammis på arbetsförmedligens platsbank och försöker söka så många jobb som möjligt :)


Haha, innan var det faktiskt värre. Men jag har tjuvstartat lite och tagit bort litegrann redan (;

Det är ju förresten rätt kul att hitta gamla bilder!




Fortsättning följer... :P

 

 

 









 


Dancing in the moonlight

Måndag igen, som iofs snart är slut. Helgen har varit kul ! I fredags skulle det bli förfest hos th, men det slutade med att det bara blev hon och jag plus hennes pojkvän som befann oss där! Men det var kul ändå, th hade köpt ett vin som smakade saft och polkagrisshot som gjorde oss glada! Sen i mitten av vår kväll blev det lite konstigt, men vi drog ändå ut och hade det ganska kul på pauze i en timme eller nåt :P eftersom att th bor lite långt ifrån stan så fick vi skjuts av en kompis som ville hänga med ut, vi missade såklart bussen med några sekunder! Haha. Sen så fick jag sova hos min sötis ;)

I lördags blev det partey igen, men denna gången med förfest i rottne och sen till stan och oleo! :) Det blev en jätterolig kväll! Igår blev det en lång men skön sovmorgon till 14.00 typ! Haha, men man får sova så länge på söndagar! Dagen blev mysig och rolig med andreas ;D

Nu måste jag nog duscha! Och jag tror jag har blivit litelite förkyld, och det blev värre av att jag var ute och gick innan. Självklart så råkade jag välja en väg som inte "vinterunderhålles" och fick därför gå i världens snöhögar som jag sjönk ner i och så var det askallt. Sen åkte det förbi en sur skidåkare som sa att jag absolut inte fick gå i skidspåren, vilket jag inte ens gjorde :P haha dom är verkligen rädda om sina skidspår!

Lite bilder från helgen kommer här!









RSS 2.0