Breathable

Tjoho!

Idag har jag varit både seg och effektiv. Fast mest seg. Har typ bara varit effektiv i några minuter åt gången. Men gick precis en runda (poweeerwalk ;P) i lite över en timme. Så det får räcka för idag, typ. Inte för att jag vet om det är mina fötters bästa, har både skoskav och blåa tår. De är lite lätt misshandlade för tillfället. Det är grymt irriterande när man känner för att gå i världens tempo och så hindras man av ett litet skoskav :P

Hade iaf nya skor (förklaringen till skoskavet) och nya sköna träningsleggings, eller vad det heter! Fattar inte varför jag inte köpt såna tidigare? De är ju jättebra och kan tillomed andas ;D väldigt funktionella då de funkar både när det är varmt och kallt läste jag :)

Aja. Har varit ledig idag! Jobbar bara 3 dagar denna vecka, men det känns rätt skönt. Nästa vecka börjar nämligen sommarschemat så då blir det lite mer jobb. Förra veckan var också lugn, var ju tvungen att var ledig när min bror tog studenten.

Han har förresten redan gått över till arbetslivet. Han tog studenten i onsdags och började jobba i måndags :P fast nu när jag tänker efter så började jag ju med jobba direkt efter studenten. Eller lite innan rättare sagt! :)

Får se när jag känner mig redo för plugglivet igen. Ska kanske börja lite lätt i höst med en distanskurs. Har iaf planerat det, måste söka innan augusti nån gång!

Pretty close. Pretty big nose :P lite kul, ordet pretty kan ju betyda två helt olika saker. I detta sammanhang betyder det "ganska". Höhö.

Pusshaj!


Makes me think of...


Summer ♥

Red day

Heej! Vad skönt det är med röda dagar! Har inte gjort alls mkt idag, men det känns helt okei, bara för att det är en röd dag liksom ;)

Drog in till andreas vid 2 tiden, där jag fortfarande är! :) alltid så mys att vara med min sötis! Han är ledig fram tills tisdag nu! Själv jobbar jag både imon och på lördag. Börjar iaf inte förrän vid 11 imon, så lite sovmorgon blir det iaf! :)

Th bor nu, från och med igår, på annan ort :P känns lite konstigt, men det blir ju så. Vi kommer ju försöka ses så mkt vi kan liksom!


Vi vet hur man sminkar sig ;)


Nu ska jag nog ge mina tänder lite uppmärksamhet!

Puss!


RSS 2.0