Weddingcake

Jag sitter här och äter bröllopstårta just nu! Det är nämligen så att min syster gifte sig igår... tss, nä nu skojar jag! Anledningen är för att min mamma är lite söt och köper hem allt nytt hon ser, och denna gång råkade det alltså bli en bröllopstårta :P den var ju god, men känns lite onödig måste jag nog säga ;P

Nu när jag undersökte saken lite närmre så såg jag att denna tårta är skapad endast för att victoria ska gifta sig i sommar... nämen åh, så nödvändigt ;P



Jaja. För att byta ämne så kom jag hem från jobbet för en timme sen. Skulle egentligen slutat vid 17.00, men sen blev det 19.00 ist. Egentligen hade det varit rätt skönt att sluta vid 17, men äh jag var ju ledig hela förra helgen. Sen ska jag ju ändå jobba imon hela dagen med, så två timmar till gör väl inte så mkt! Men herregud vilken stressig dag det blev. Det fattades typ minst en person på varje avdelning, så man fick ju springa runt som en idiot hela tiden. Först skulle jag vara på kläderna, sen i kassan och sen på cafet. Sen skulle jag vara på alla ställen på samma gång :P aja, hoppas det blir lite lugnare imon!

Nu borde jag äta lite mer tårta ;)


Monday

Heej! Har som sagt varit ledig hela helgen, och det blev lite fest, mkt mys och även lite vila också ;P haha, har varit övertrött och seg nästan hela helgen av nån anledning. Men det beror säkert på att det har blivit värsta tråkiga vädret igen. Har varit hos min sötis hela helgen och kom hem nu för en stund sen. Hade massa saker att fixa, men det mesta är fixat nu :) så nu ska jag äta lite lunch med mamma som är ledig idag! Sen så kommer th hit lite senare så det blir kul! :)

Åh, upptäckte förresten innan att min mejl antagligen blivit hackad eller nåt? Väldigt irriterande, så om nån har fått massa konstiga mejl på engelska från mig, så är det alltså inte jag som sitter och skriver dom!


Free time

Här har det varit tyst några dagar, men min ursäkt är att jag har typ inte varit hemma nånting :P Jobbade i tisdags och igår. Idag tillät jag mig själv att vara ledig, och även i helgen! (tror jag ;P) Har iaf inget jobb till helgen, men det gör inte så mkt. Skönt att vara lite ledig. Borde verkligen leta upp en bil nu när jag är lite ledig, men får se om jag hinner med det.

Nu har jag lite bråttom här. Ska äta och sen vid halv 1 går bussen till stan! Ska in och träffa th en stund innan hon börjar jobba :) var värsta längesen vi sågs. Men idag hinner vi ses litegrann iaf.

A bit complicated

Helgen är slut ännu en gång, det går ju läskigt fort alltså. Jag har varit ledig idag, och skulle egentligen varit ledig imon med. Men självklart så ringer jobbet och frågar om man kan jobba när man egentligen har lite planer :P hade iofs skrivit upp mig att jag kunde jobba imon, så det känns dumt att säga nej... och jag behöver ju pengarna! Men jag vill ju också umgås med min fina th-vän! Skulle nämligen egentligen träffa henne imon eftersom att hon är ledig då! Hennes enda lediga dag denna veckan kom det fram sen också. Jag trodde att hon var ledig på fredag med. Damn, när man är extrajobbare kan man verkligen inte planera ens en dag i förväg :P skulle även träffa min sötis imon med ju! Aja, men det går kanske att få ihop allt ändå ;) hoppas det iaf!







Do it now

Det blir ännu en jobbhelg. Visst, man tjänar ganska så bra med pengar på lördagar, men det är inte så kul att missa halva helgen typ :P aja, lite helg får jag väl ändå!

Nu måste jag duscha så att mitt hår hinner torka tills lagom tid. Annars får jag väl ta hjälp av min hårfön, för om jag lägger mig med blött hår kommer jag ju garanterat ångra det imorgon. Ska upp vid halv 8 och jag är värsta trött så jag tänkte lägga mig tidigt (kul fredag, ohyees). Men vi får se hur det går med det med tanke på att jag typ har fastnat här framför datorn.


Bokat

Kom nyss hem från sötisen som jag sov hos inatt :) var tvungen att åka hem rätt tidigt för att hinna med laga mat till idag och imon. Ska nämligen sova hos mormor inatt för jag slutar jobba vid halv nio idag och börjar vid 9.00 imorgon. Så då tänkte jag att lite sovmorgon är ju aldrig fel, hon bor nämligen några små steg ifrån börjes ;P skulle egentligen sluta vid 17.00 imon, men det blev visst ändrat till 18.00 ist. Men det funkade för mig :) Innan jag börjar jobba vid halv 3 så ska jag även hinna dammsuga hos mormor en snabbis. Hon har nämligen opererat sitt knä för en månad sen eller nåt, så hon behövde lite hjälp så det är klart jag hjälper till! Så jag har en halvtimme på mig! Men om jag inte hinner så kan jag ju alltid göra det ikv.

OH nu har förresten th och jag bokat vår resa till cypern! Även om vi inte precis har planerat det här så länge så tänkte vi skynda oss med att boka så att det blir av liksom ;) woho, så den 17 maj drar vi iväg i en vecka! Tänkte försöka hitta lite bilder från hotellet/stället vi ska vara på. Hehe jag har nämligen ingen koll på vad det hette eller nånting eftersom att det var th som tog hand om bokningen.



Check it out! Ser värsta härligt ut, fast det gör det väl alltid på såna här utomlandsbilder ;) Vi hoppas på lagom värme, och inte på överhett som 40 grader plus som det var i Turkiet när vi var där. Phew alltså, det var varmt :P

Nu måste jag nog fixa med den där maten jag skrev om innan!


Good day

Brr, jag fryser som vanligt. Men jag hoppas på att denna dagen blir lika fin och solig som igår!

Vaknade värsta tidigt idag helt av mig själv, så vid halv nio steg jag upp och duschade. Sen dess har jag inte fått så mkt mer gjort, förrutom att jag nyss gjorde en jättegod lunch. 

Ska snart ta mig till stan och träffa th! När vi har umgåtts klart ska jag vidare till andreas :D så enligt mina beräkningar så kommer det bli en kul dag ;)

Imon ska jag jobba, men jag börjar inte förrän vid halv tre.

Time to go


Soon

Idag blev jag väckt vid 8 av att min mobil ringde, vilket jag var lite sådär halvberedd på ändå. Av någon anledning kände jag på mig att jobbet skulle ringa ;P somnade inte särskilt tidigt igår precis, men bestämde att om dom nu skulle ringa så skulle jag jobba. Så det fick bli 10 - 15. Sen ska jag ju jobba lite mer i slutet av veckan så det gör inget att det blev så lite timmar tycker jag! Det var väldigt skönt med ett så kort pass, för jag kände mig så stressad hela dagen idag av nån oförklarlig anledning :P men när jag slutade så försvann stresskänslan och jag blev glad igen! :)

Wellwell, över till något roligare! Th frågade mig igår om jag var sugen på utlandsresa, och jag kom på att jag är väldigt sugen :) så imon ska vi ses och planera, och eventuellt boka, en resa som kommer att bli av i maj eller nåt. Värsta kul! Var ju ett tag sen vi var iväg. Så vi är väl iväg i en vecka där nån gång i början av maj!

Där är några bilder från turiket! Hehe och för skojs skull så gjorde jag en snygg mustach på mig ;) väldigt hett om jag får säga det själv, haha.

Oh snart är det ju desperate housewives! 
 


Drink it up

Jag har gått och blivit beroende av en blodapelsinsaft som mamma har gjort! Verkligen världens godaste. Har nog druckit upp en hel flaska idag, nästan :P



Nu ska jag dricka vidare ;)


Found you

Haha, jag vet inte hur många gånger jag tagit bort papperskorgen när jag egentligen ska tömma den. Fattar inte hur jag lyckas! Helt plötsligt så är det ett hål bland alla min ikoner där papperskorgen ska vara :P och jag glömmer alltid hur man får dit den igen.



Men nu äntligen så hittade jag min kära papperskorg igen ;)


Beat it!

Nu är det måndag igen, och för min del känns det ju rätt okei då jag är ledig idag. Ända fram tills torsdag faktiskt! Hehe, lite lyxigt kan tyckas. Men det är ingenting man tjänar pengar på ;P men ska iaf jobba torsdag, fredag och lördag så det blir nog bra!

Helgen har varit rolig och mysig! I fredags hände det inte så mkt mer än att jag tog det väldigt lugnt. Men det var skönt :) i lördags blev det jobb 9 - 17.30. Vi kunde inte stänga vid den tiden vi brukar pga sega kunder, men th och jag kunde stämpla ut bara några minuter efter halv tack vare att några andra kunde räkna dom sista kassalådorna! Så det var asbra eftersom att vi kände oss lite stressade då vi skulle va på förfest på öster vid 20-tiden. Kom till stan vid halv sju, åt lite, fixade oss och var väl där vid 21 tiden eller nåt. Kul förfest blev det :) det är ju oftast dom som är roligast! Men vi bestämde oss att gå ner mot stan vid 00-tiden, och vi fastnade på pauze tills det var dags att åka hem! Jag sov hos andreas och spenderade dagen med honom igår! Vaknade vid 13 typ, men det är ju alltid skönt att sova ;D



Idag har det ju varit en rättså solig dag så jag gick en runda innan, värsta skönt! Nu måste jag gå ut igen och posta mina jäkla kassakort som det heter. Helt meningslöst att jag skickar in såna har jag precis fått besked om :P ansökte om någon arbetslöshetskassa i januari, och förra veckan så fick jag svar från dom att jag får typ 140 kr om dagen de dagar jag är helt arbetslös. Det är ju bra, men om man jobbar någon dag under en vecka så får man inte nån ersättning alls för den veckan! Och det står att det är helt okei att säga upp sig ist, för då får man den där ersättningen... och då undrar jag lite spontant om dom vill att man ska jobba eller inte? :P det verkar ju mer som att dom är för arbetslöshet om jag fattade det rätt ;P haha. Jag jobbar ju hellre lite än att sitta och vänta på en (antagligen) pytteliten ersättning ;P



Unplanned

Det blev inte någon film igår, ist fick jag för mig att ändra min bakgrund här på bloggen. Så nu vet alla det :P

Dagens planer är ännu obestämda. Det var tänkt att jag skulle ta en skön sovmorgon, men min kropp verkar ha ställt in sig på att inte vakna senare än 9.00. Så jag fick helt enkelt stiga upp då och äta frukost. Det är ju iofs rätt bra att vakna tidigt, då hinner man med mer av sin dag! Jag vet att jag borde städa här lite, min vita matta har fått en gråaktig ton av allt damm :P och jag vill inte ens veta hur mkt damm det är under min säng just nu.

Mamma är också ledig idag, så ska hinna med att umgås lite med henne med! Hon kanske kan hjälpa mig att städa ;) haha.



Axel är världens sötaste och jobbigaste katt ;P nä, men han är seriöst som ett skrikande barn! Fast jag gillar honom ändå :)


Kinda cute

Uh vilken kall dag. Har fryst från första sekunden jag vaknade typ :P jobbade på nedervåningen idag, som vanligt. Även om jag hade två tröjor på mig, så var jag tvungen att ta på mig ännu en tröja. En sån tröja som finns tillgänglig för oss om vi fryser. Alltså en big size xl-tröja som fick mig att se ut som en michellingubbe :) haha.

Imon är det fredag vilket betyder helg! Jag tror jag är ledig imon, eller jag måste nästan vara det med tanke på att mitt hår är supersmutsigt. Haha, nämen. Orkar inte duscha nu heller :P vilket problem.

Wellwell... på lördag blir det först jobb 9 - 17.30 och sen är det förfest och utgång på g!

Nu ska jag nog kolla på en film eller nåt!

Men först en lite söt bild ;P haha


Pics



Lite bilder från mars... kom dock på i efterhand att de två översta bilderna är från februari, men det behöver jag ju inte berätta för någon ;)


Burned!

Har haft en skön ledig dag idag! Och det hade jag även igår (; blir som sagt en lite lugnare vecka denna veckan, men det tackar man väl inte nej till. Om det inte blir för lugnt. Då blir det bara tråkigt :P

Var ju och firade th igår! Hennes familj dök också upp lite senare och då blev det fika med en god tårta, som även var nyttig (; det är ju inte ofta man äter såna tårtor! Sen blev det presentöppning och mys. Kvällen fortsatte lika mysigt när jag drog vidare till andreas :) Kom dit lagom till desperate housewives också ;) haha, men det var inte andreas så intresserad av, så han lagade mat ist. Jag växlade mellan att titta på tvn och på honom. För han är så söt! ;)

Man blir så glad när det är sol, och man hade blivit ännu gladare om det varit varmt också. Men man kan ju inte få allt på en gång


Hade ju inte varit fel om andreas sån här visade rätt temperatur ute, haha. Gick på det först, men när jag gick ut insåg jag att jag blivit lurad ;)

Nu ska jag äta litegrann och se vad tvn har att erbjuda. Jobbet ringde innan och erbjöd mig tre olika jobbpass att välja mellan imon om jag ville! Jag tog ett 10 - 19.15 pass. Senare så ångrade jag det valet litegrann, eftersom att jag nog inte kan låna bilen imon och alltså får vänta en timme på bussen hem... buhu. Jag vill ha en egen bil!

Sunny blue

Ooh förresten, det är ju SOL och BLÅ himmel idag! Det är nog bara för att th fyller år ;)

Hoppas det blir vår snart!

Nehepp, går visst inte att ladda upp bilder här idag. Så det får ni klara er utan ;P


Birthdays

Vad skönt med en ledig dag! Idag var ju tvungen att vara ledig för idag är det ths födelsedag! Det innebär ju såklart att jag ska dra till henne sen och fira :) det har blivit många födelsedagar på senaste tiden, men det betyder ju tårta och det tackar man ju inte nej till. Fast man kanske inte borde äta det varje dag :P iaf så fyllde min mamma år förra söndagen och min brorsa i söndags. Han fyllde 18 och är alltså numera myndig. Men jag måste erkänna att det skulle kännas skumt att träffa på min lillebror på krogen, hehe. Men man får väl vänja sig :)

Det blev ju rättså mkt jobb förra veckan, så jag hann inte med så mkt mer än att spendera den största delen av min vakna tid på börjes. Men det innebär ju lite mer pengar nästa månad. Eller nej, denna månaden blir det ju. Denna veckan är det lugnt på jobbfronten iaf. Jobbade igår och sen har jag ingen mer tid. Får se om man blir inringd.

Bara för att jag var astrött i lördags när jag kom hem från en stressdag på jobbet så orkade jag inte ta mig till stan där det var förfest och sen utgång till oleo på g! Lite synd, men det får jag helt enkelt ta igen denna helgen möjligtvis! :)

Nä nu borde jag kanske ta tag i mig själv och se till så att jag kan komma in till stan hyfsat tidigt och fira th!

Förresten, idag börjar desperate housewives om jag inte minns fel! Haha, det måste ju ses. Men vi får se om jag kan se det idag, annars är det nog repris på söndag tror jag ;) jag har koll på allt ;P


RSS 2.0