Day before new year

Hej!
Jag sitter här och har precis bestämt ut min nyårsoutfit för i år. Jag har inte tid att välja imon, för då ska jag jobba i 4 löjliga små timmar och sen, om allt går enligt planerna, hänga med th direkt till stan. Men det känns ju bra att jag har packat ner allt som ska med nu iaf! Om jag nu inte har glömt något, vilket jag oftast gör. Haha, det bästa hade ju varit om man kunde jobba i de kläderna man ska ha, men festkläder är kanske inte så jobbanpassade alltid.

Nä, jag föredrar att klä mig i gamla och fula kläder när jag jobbar på börjes, för man vet aldrig om man blir tvungen att hjälpa till i korvboden :P det har hänt några ggr och då kommer man ut därifrån med en lukt som håller i sig länge. Och den är inte så god :P

Fan, jag känner mig sådär småförkyld nu :( men det är alla minusgraders fel, liksom -18 är väl lite överdrivet? :P åh längtar till sommaren!

Ska kolla på lite how i met your mother, och sen ska jag sova och bli pigg och glad till imon!

Min syrra har förresten flyttat! Och jag saknar henne redan, för hon valde att flytta till övertorneå som ligger ungefär högst upp i Sverige. Och där är man ju inte varje dag! Men jag hoppas verkligen att det blir bra för er där uppe :) see you soon ;)

Puss och gott nytt år!


Work it out

Tja! Det är så jääkla kallt. Är det bara jag som tappar motivationen till typ allting när det är vinter och kallt och mörkt hela tiden? :P Man orkar ju inte göra något som inkluderar att man måste ta sig ut. Nää, jag är nog mer för sommaren tror jag!

Tydligen så är det ca 15 grader på den nedersta våningen där jag jobbar. Det är ju ganska lagom ;P men jag ska ändå inte jobba kvar där så länge till eftersom att de ska ta bort alla extraarbetare. Hade ju känts lite bättre att ha iaf några dagar i månaden medans man söker annat jobb... för jag tänkte ju faktiskt söka något annat snart ändå! Jag vet iaf att jag inte ska söka jobb i tingsryd iaf :P jobbar min sista dag där i januari.

Åh, det var en mysig helg! :) en söt person fyllde år i lördags så då blev det lite fest! Sen igår så tillbringades dagen med samma sötis och det blev lika mysigt som alla dagar med dig! ;)

Nu kom jag på att det är ju förfasen julafton om några dagar, så nu måste jag slå in julklappar!
Puss

Highlight

Min besöksstatistik börjar bli riktig hög, för några dagar sen hade jag hela 6 besökare här (;

Hej förresten! Jag fick precis för mig att jag skulle slinga mitt hår litegrann och tog min kära syster till hjälp. Det var snällt :) hon klagade på att jag aldrig uppdaterar min blogg nuförtiden så därför passar jag på med det nu när jag ändå väntar på att slingningen ska verka eller vad det nu heter.

Har fått grymt ont i min nacke, lagom till jobbhelgen som börjar imon! Men det ska nog gå bra ändå. En sötis har lovat massage i helgen så jag får se fram emot det! ;D

Nu ska jag leta upp en trevlig bild att lägga upp!


Dessa bilder passar ju bra för det är ju så jävla kallt! Usch orkar inte med vinter egentligen, men okei... lite mysigt kan jag väl gå med på att det är ändå (:

Nu ska jag äta pepparkaksfil (ja, det finns!) och sen ska jag duscha, sen frågade mamma nyss om vi skulle se film, men vi hörs inom snar framtid!

Puss!


RSS 2.0