Work

Hej! Strax ska jag ta mig till jobbet. Har 14.30 - 20.30 idag så fredadskvällen spenderas alltså där. Men jobbar ändå imon också så det gör ju inte så mkt :) har även då ett kort pass inklusive sovmorgon ;) 10.30 - 15.45. Har dock en liten stjärna på det, men jag hoppas innerligt att jag inte behöver jobba över. Pleease. För efter jobbet ska jag till min sötis för att vi träffades för ett år sen imon ;D men drar väl dit nästan direkt efter jobbet iaf :)

Nu hinner jag inte med det här med :) pusspuss!


Kaffe med vispad mjölk! Yum


The other way around

Hejhej!

Är ledig idag, vilket jag även var igår :) väldigt skönt måste jag säga!

Igår var jag hos th en liten stund och sedan drog jag in till andreas vid 5 tiden! Jag hann med ett klipp av th's syster sarah! Är alltid skönt att bli av med sina slitna toppar :) sen fick jag även vara försökskanin på massa hårprodukter som luktade godis! Mitt hår blev helt lent och fint :D

Idag så passade jag på att åka till jysk för att köpa en hylla, men nehe, då var den såklart slut. Bah, jag som hade värsta planen :P menmen, den var kanske ändå liiite för hög. Så nu funderar jag på att beställa en annan hylla från ikea istället. Jag orkar inte åka dit en gång till, då jag varit där två ggr i somras :P

Snart ska th komma till mig en stund innan hon ska vidare till robin! Så det blir som igår typ, fast tvärtom ;P vi ska kanske försöka hinna med att gå en liten runda i det fina vädret bland annat :)

Pussohej!

Mitt val

Ingen har väl förresten missat att det är val idag. Och jag tycker bara att det ska bli skönt när det är över och man slipper höra allt politiksnack på ett tag. Jag röstade innan, och egentligen ångrar jag att jag inte läste på lite mer på vad alla partier vill osv, men jag orkade verkligen inte. Varje gång jag har försökt så har jag gett upp inom några sekunder :P men nu har jag iaf röstat och så får vi se hur det blir.

Istället för valvaka så väljer jag att kolla på något roligare, som that 70's show ;D


Bilden är från nån vecka sen med th, that 70's show och popcorn!


Update

Heej!

Idag är det söndag och vanligtvis brukar jag spendera de dagarna med min sötis! Men idag blev det istället så att jag fick åka hem pga att jag skulle firas litegrann av morfar och hans fru. Så jag fick helt enkelt slita mig ifrån världens sötaste (det var väldigt svårt, men tillslut så gick det visst :P). Nu saknar jag honom som fan men vi ska ses på tisdag igen! :)

Nästa helg ska vi fira att vi har känt varandra i ett år ;) så då blir det kanske tårta igen! Känns som att jag har ätit tårta nästan varje dag denna veckan. Men fyller man år så gör man! Idag blev det både tårta och typ 5 olika sorts kakor som mamma hade bakat. Väldigt gott, men nu ska jag nog hålla mig borta från fika ett tag. Haha, har nog ätit fika för ca 1 års tid framöver idag eller nåt.

Det är helt sjukt vad detta året har gått fort, och att jag och andreas varit tillsammans i ett år! Jag känner mig liksom fortfarande nykär ;) hihi.

Min födelsedag var bra förresten! Fick umgås med alla mina favoritpersoner och det var det bästa med hela dagen! Sen att jag fick massa fina saker är bara ett plus ;)

Oj, vad mogen jag lät där!


Lite födelsedagsbilder! Tårtan gjorde jag och th, och vi tyckte att den var lite 70-talsaktig. Vi har nog kollat för mkt på that 70's show för mkt på senaste tiden ;)


14/9

Idag fyller jag år! Blir så gammal som 21 år. Haha, nä så gammalt är det väl inte. Men fort går det :P känns som min 20 årsdag var igår typ.

Snart kommer th till mig så att jag slipper fira min födelsedag helt ensam :) sen ikväll kommer andreas hit med så tack vare dem och min familj blir det nog en bra födelsedag! :D skönt att vara ledig idag iaf! Men sen blir det jobb resten av veckan, förrutom söndag. Men har haft en lång helg med ledighet igår också!

Vi hörs snart igen!
Puss

RSS 2.0