Hetdag

Nu är det slut med ledighet för min del, och dags för hard work, work. Men aja, det dröjer inte länge förrän mina arbetsveckor är slut och jag kan njuta av sommaren på riktigt! Synd bara att det inträffar i mitten av augusti, då sommaren nästan är över :O men ska ju till turkiet då, och där kommer man ju antagligen få uppleva en het sommar (;

Har faktiskt varit i turkiet en gång innan. Det var också i augusti, och det var väldigt varmt kan jag minnas.

Jag jobbar till halv nio idag så jag ska sova hos min mormor! Även th slutar vid halv nio så hon ska också sova hos min mormor :) om det är någon annan som är intresserad av att sova där så är det bara att höra av sig ;P haha. Nämen.

Jag vill bada! Det är värsta varmt ute nu, och klockan är liksom 11. Wie sommaren kanske har kommit hit ändå. Fast, man ska ju inte ha för stora förhoppningar, som jag brukar säga :P

Min buss går nu om två timmar så det är kanske dags för mig att göra mig i ordning och packa ner lite nödvändiga saker, typ bikini o så ;)

Pusshej!

Just pretend

Skönt att vara ledig idag säger jag bara! Var ju det igår med, men två dagar i rad liksom (: haha. Men imon är det jobb igen. Det finns ju både för och nackdelar med att vara ledig några dagar i veckan. Det tråkiga är ju att man inte kan åka iväg nånstans eftersom att man oftast bara är ledig två dagar i rad högst, så man får hålla sig i närheten helt enkelt :P

För tillfället är det bara jag och min bror hemma så jag ska umgås med honom lite nu, vilket jag borde göra oftare, så nu får jag ju passa på (:

I miss you. And I miss you. And I really miss you!

Cant wait

Min sista jobbdag denna veckan påbörjas om några timmar. Cant wait... att bli ledig. Är så trött på att jobba just nu, känns som att jag tillbringar hela mitt liv i tingsryd. Skulle ju lika gärna kunna flytta dit (BIG NO!) haha. Näämen. Sov hos min mormor i förrgår, så det är kankse därför det känns som att jag är där hela tiden. Men ikv ska jag hem! Slutar dock inte förräns halv nio så kommer väl hem vid nio tiden. Men om ingen kan hämta mig måste jag vänta helt ensam i tingsryd tills 22.40. Vilken dröm ^^ haha, nämen inget ont om tingsryd eller så, det är bara det att jag förknippar det med sura bönder just nu.

Nu måste jag göra mig i ordning och försöka hitta ett par kläder för dagen :P

Ha det bra! See you

To be honest

Oj vad tiden gått fort idag. Imon är det jobb igen som gäller. Känner mej inte särskilt sugen om jag ska vara ärlig. Känner mej inte sugen på nånting just nu. Är helt rastlös, men trots det vill jag inte göra nånting. Fan, hatar denna känslan jag har nu. Nån slags.. tomhet.

Saknar en del människor som jag inte träffat på jättelänge, men får aldrig nåt tillfälle att höra av mej på. Det kunde jag ju lisksom gjort idag, men har jag det? Nej. Men det är väl bara att inse att man tappar kontakten med en del. Har alltid varit så rädd för just sånt, och nu har jag nog råkat ut för det I guess.

Är rätt trött på det mesta just nu faktiskt. Vill bara iväg nånstans!

Broke

Heej! Var ju visst ett litet tag sen jag uppdaterade. Men idag kan jag passa på, för jag är ledig! Kom nyss hem från stan. Var tvungen att hämta mitt pass som hade kommit idag, eftersom att idag är den enda lediga dagen för mej denna veckan. Mamma och pappa skulle in så jag joinade dom :) förutom att jag fick mitt väldigt fina pass, så köpte jag såklart upp alla mina pengar typ! Haha, då kändes det som att det inte gjorde nånting för jag får ju lön nästa fredag (inte denna tyvärr). Men såhär i efterhand insåg jag lite smått att jag skulle sparat lite kanske, men what the heck. Jag överlever nog.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av the hills. Haha alltid intressant att se när man är uttråkad :P

Make a wish

Dagen har gått fort idag. Var ju och tog pass, och det om något gick fort. Tog typ bara en kvart totalt så jag hade lite tid över innan min buss gick så jag fick helt enkelt gå runt på stan ett tag :)

Sprang en runda innan, värsta skönt, men det gjorde mig trött. Imon ska jag jobba igen. Fyra dagar i sträck nu. Men nu är jag ju utvilad iaf... eller jag borde vara det iaf :P haha.

Pusshej och godnatt. Kommer säkert somna snart!

Waiting

Vaknade för inte så längesen och ska strax iväg till bussen. Hade egentligen tänkt ta en buss vid 10.55, men nu ser jag att jag nog kan utesluta det... får ta den vid 11.50 ist. Fastnade här en aning för länge verkar det som.

Jag är så trött på att det ska regna varje dag, och igår åskade det tillomed. Great. Vad hände liksom med sommaren som höll på att komma? Bra fråga.

Jag orkar inte ta nåt pass idag, hatar att ta såna kort där man måste se så allvarlig ut. Haha, känns så seriöst. Men aja, det är ändå bara jag som kommer se det. Och den som släpper in mig i det landet jag ska till under de närmsta fem åren!

Nä nu ska jag låta tvn roa mig en stund för jag är typ helt klar nu (:

Latisdag

Heeej!

Idag har jag som sagt varit ledig, men har inte gjort nåt vettigt alls. Lite sorgligt fasktiskt, med tanke på att det finns hur många saker som helst som jag MÅSTE göra egentligen. Kanske just därför man inte orkar.

Men imon måste jag som sagt gå till polisen och fixa pass. Haha fick väldigt bra instruktioner på denna hemsidan  http://www.intermin.fi/poliisi/home.nsf/pages/85EDA159CD09C380C2257018003FDD9D?opendocument (; kan jag verkligen rekomendera ;P tss. Oj den blev lång förresten.

Pusspuss

Why are you so green?

Imon är jag ledig vilket känns vääldigt skönt! Tre hela lediga dagar i sträck kommer jag få, om man räknade med denna underbara söndag ^^ alltså två dagar kvar till godo.

Imon eller på tisdag måste jag åka in till stan och fixa ett pass. Det är bara att välja dag, finns inget sätt att slingra sig undan på, för jag måste ju ha ett pass när vi drar utomlands så att jag kan försäkra mig att jag både kommer dit och hem. Tänk om man skulle tappa sitt pass i det landet man var i, och sen inte kunna komma hem :O

Innan idag var jag trött, men nu är jag bara pigg. Sitter här och roar mig med msn och musik. Alltid lika trevligt :)

Heat

Kollade nyss klart på en film, Juno, och den var helt okei. Ingen såndär "wow" film kanske, men ändå. Det var vääldigt längesen jag såg en sån film som man fortsätter att tänka på i flera veckor framåt, haha. Det har faktiskt hänt.

Oj vad varmt det är i mitt rum nu alltså. Det är en nackdel med sommaren (även om det inte är så fint väder ute) att det alltid blir så jäkla hett i mitt rum. Det är jättejobbigt att sova här. Och det är omöjligt att sova två st kan jag ju säga :P cheeses, blir som en bastu!

Idag är det söndag, och jag har aldrig tidigare varit något big fan of söndagar... men nu har jag blivit det tack vare att jag alltid är ledig på just söndagar! Börjes har stängt då, och jag klagar inte. Fast iofs så är söndagar en perfekt dag för jobb (för att de brukar vara ganska tråkiga) men börjes är inte de som ändrar på traditioner :P

jobbade ju förresten igår och i fredags. Jag var jättetrött igår när jag kom hem :/

Nej nu måste jag lämna detta rum!

Snart iväg

Vaknade för ca en timme sen och har hunnit med både att äta och duscha... haha nämen, det var kanske inte så värst mkt grejer. Är så himla seg på morgonen!

Måste alldeles strax packa ner lite grejer nu som ska med till tingsryd. Ska med en buss som går vid 1 härifrån. Jag är väldigt tacksam för att jag bor mitt emot busshållsplatsen alltså! Annars hade jag missat bussen vääldigt ofta ^^ börjar inte jobba förrän vid halv tre idag. Idag är det nån marknad på börjes, vilket innebär massvis med folk och antagligen hur långa köer som helst, yippie.

Wellwell, time to go!

Three weeks ago

Haha, var bara tvungen att lägga in denna bilden innan jag går mot Ica. Jag diggar min studentskylt alltså! Ganska cool :) Det har gått över tre veckor sen studenten togs, och jag saknar den dagen! Så jävla kul var den. En minnesvärd dag med andra ord 


Scrubsmaraton inbokat

Igår när jag kollade på tv så upptäckte jag att det ska vara scrubs maraton på lördag! Wey det måste man ju fan se :) det är från den senaste säsongen och jag har inte sett alls många avsnitt från den, så I'm exited! Haha nämen. Det börjar iaf kl 18.00. Jag slutar jobba vid halv sex, så det blir ju lagom. Om det inte dyker upp nåt roligare på lördag iofs!

Imorgon så ska förresten jag och TH sova hos min mormor som passande nog bor i tingsryd (där jag jobbar) och med ca 5 minuters gångavstånd till självaste börjes! Hah, så vi ska iaf sova där för både jag och TH slutar vid halv nio och börjar vid ca 9 på lördagsmorgonen. Så ja, det blir ju perfekt. Det enda som känns lite trist är att vi är fast i tingsryd nästan hela helgen... haha, menmen vi har ju varandra. Och min mormor! Hon är verkligen världens bästa mormor :) hon ställer alltid upp för mig och är så snäll mot mig! Hihi

Nu ska jag tydligen handla åt min mamma. Hon tyckte jag kunde göra det eftersom att jag är ledig idag. Får väl göra som hon säger helt enkelt :P ska köpa massa såna saker som jag vill ha bara för det, mohaha!


So much of not enough

Denna låten tycker jag är bra, hela neverstore är bra tillochmed! I like them :)


Looking back

Gooomorron! Jag hade tänkt sova länge idag, men det gick inte för sig eftersom att mitt rum var alldeles för varmt. Och så hade jag ont i huvet också så det var helt enkelt bara till att gå upp vid halv tio. Drack massa vatten för jag antog att jag hade vattenbrist eller nåt pga huvudvärken, och så var det antagligen, för den försvann :)

Idag hade jag tänkt göra massa grejer, men vi får se hur det blir med det, haha. Jag vet iaf att jag ska sola lite grann, var ju ett tag sen eftersom att det regnat hela tiden i en vecka eller tre.

Min brossa blev glad innan, för han fick ett brev där det stod att han kommit in på sitt första gymnasieval. Asså shit, jag kom ihåg när jag skulle börja gymnasiet, det är snart tre år sen. Tre hela år. Men jag kommer ihåg första dagen som om det vore igår. Haha, men jag är glad att det är över och att jag tagit studenten. Kan inte påstå att jag saknar skolan särskilt mkt just nu iaf :P Det enda jag saknar är ju en del människor från skolan, men dom kan man ju träffa även om man inte går på samma skola liksom. Har både jätteroliga och jättetråkiga minnen från gymnasiet, men det har väl alla :)

NU ska jag kolla hur många grader det är ute!

Hatt!


Jag måste nog skaffa mig en sånhär hatt som kan skydda mig från den varma solen i turkiet, för tydligen så är det rätt så hett där just i augusti. Haha, stackars mig som är värsta känslig mot solen :P menmen, solkyddsfaktor 50+, here I come ;D

Min dag i text

Nu är jag hemma från jobbet. Eller okei, det var ett tag sen. Slutade nämligen vid halv 4 tiden idag! Egentligen skulle jag slutat vid kvart i 3, men inte då. Just denna dag då jag slutade tidigt klämdes det in ett infomöte :P fick alla information man behöver när man sitter i kassan. Det hade ju behövts någon gång i början egentligen för nu vet man ju ändå det mesta, haha. Men jag lärde mig kanske en ny sak eller två (;

Har nyss lagat och ätit mat med my family. Var tillomed med och handlade idag, påtal om det. Kände för att va lite snäll och hjälpa till o bära en kasse :)

Förresten så ringde TH innan och berättade att resan är beställd! Den ÄR beställd! Fan vad kul :) så om lite mer än en månad åker vi. Var den 20 augusti om jag inte minns fel. Yesyes. Måste fixa ett nytt pass med, för mitt gamla som jag tog för ca 10 år sen gick ut för lääängesen :P

En mindre rolig sak som hände idag var att jag fick den där jävla-klänningen-som-jag-inte-vill-ha räkningen. Inte nog med det så var det såklart 50 spänn i påminnelseavgift. Så den betalade jag nyss och jag hade verkligen behövt de 600 kronorna. Damn, bara för det så tänker jag aldrig mer besöka www.stylebystars.se. Gör inte det du heller (;

Idag har det ju varit riktigt hett. Men jag märkte inte det förrän jag steg ut från mitt jobb, för där är man ju fast inne hela dagarna. Men jag satte mig iaf vid busstationen och tog del av solen en stund innan bussen kom!

Jag vill!

Nu har jag duschat och suttit här o segat ett tag. Har kollat lite på resor, den resan som jag och några till tänkte beställa (en sista minuten) verkar det vara lite brottom att beställa nu. Det står att man måste boka via telefon. Attans, men om det skulle vara uppbokat så får vi helt enkelt välja någon annan resa, för jag är väldigt sugen på att resa iväg nånstans :)

Det är till turkiet, och det verkade vara värsta bra!



Åh, fan vad kul det skulle vara! Hoppas verkligen det blir av :) Kostar typ bara 2300 kr per person med, vilket fynd ;D

Fick tillbaka klänningen som jag skickade tillbaka

Justja, idag när jag hade vaknat upptäckte jag ett paket som hade kommit med posten. Det var såklart en klänning som jag skickade tillbaka för några veckor sen, som jag hade tänkt ha på min student men det gick inte för att den kom försent och sådär. Jag kunde inte komma på nåt annat bra tillfälle att ha den på, så jag skickade tillbaka den. Men som sagt så åkte den tillbaka hit eftersom att returen inte hade blivit godkänt. What the fuck. Blev lite arg, för det  stod att anledningen till det var för att det var många fläckar på den... ehm, och ja verkligen. Jag letade som en galning efter de där fläckarna, men hittade inte en enda. Menmen, får väl helt enkelt trycka in den i garderoben och vänta på ett tillfälle att använda den. Haha, fast den var lite för stor med kom jag på nu :P så, nej den får helt enkelt bara hänga där och glömmas bort!

Såhär ser den ut iaf



Pusspuss

Framsteg

Ojoj, framsteg, framsteg. Hade absolut ingenting att göra och bestämde mig därför att göra om min nya blogg lite. Gick väl sådär tack vare min otålighet, haha. Blev lite mer... färg iaf!

Även om jag inte hade tänkt göra något alls idag, så har jag fått en del gjort. Solat lite, lagat god mat (den blev inte så misslyckad denna gång!) gått en runda, och tvättat en tröja. Imorgon är det jobb igen som gäller. Men slutar hyfsat tidigt iaf, vid tre tiden. Förra veckan jobbad jag 4 dar i sträck utan att sluta tidigt nån dag, det var duktigt av mej :P

Nu ska jag duscha hade jag tänkt, och sen kanske kolla in en film eller två!

See you :)

Another try

Nu påbörjar jag en ny blogg, tänkte försöka ge det en ny chans, för senast gick det inte så bra. Men det går säkert mkt bättre nu när jag börjar om helt från början! (Yeah right :P) Kan inte påstå att jag blev så nöjd med namnet, verkligen alla var upptagna! Så jag tog första bästa låtnamnet jag såg, och det blev alltså walkingby. Haha, aja får helt enkelt leva med det.

Jag är ledig idag, vilket känns underbart skönt! Jobbar som semestervikarie i en affär, och man är ledig minst två dagar i veckan. Det är bättre än att jobba hela veckor i sträck tycker jag.

Nu ska jag kolla om det är varmt ute, isf blir det lite solning! Måste ju förbereda mig inför den kommande (förhoppningsvis) utlandsresan som blir snart :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0